local-stats-pixel fb-conv-api

trihadela jeb lentenis16

100 5

Lentenis ir ļoti garš balts tārps tavā vēderā tikai tad janeklausīsi šiem noteikumiem.Viņš ir sastopas tavā vēderā tikai tad ja,tu nemazgā rokas,grauz nagus (2.daļā pastāstīšu kādēļ graužot nagus var būt lentenis vēderā!)Ēdot nepārbaudītu cūkgaļu un vistasgaļu(3.daļā pastāstīšu kāpēc ēdot nepārbaudītu gaļu tev vēderā var būt lentenis.

STĀSTIŅŠ.

Šis notika 2003.gadā kad Krievijas labākie dakteri atklāja kad kādai 5gadīgai lauku meitenei ir 14m gara trihadela vēderā.Viņai atgrieza vederu un letenis spārdoties tika izņemts.Šis ir pašlaik lielakis trihadeles rekords pasaulē bet,zinātnieki stāsta kad lentesnis var sasniekt pat 30m garumu (pieaugušiem civēkiem40-60g.)bet skolēniem 15-23m garu lenteni.

2.daļa

Bišķiņ par nagiem.Vaine parasti jūs brīnaties kas tas tāds zaļš zem nagiem? Ir ļoti pretīgs fakts kad zinātnieki ir atklājuši kad zemnagiem ir mikrobi.Tie mikobiski tārpiņi kuri rodas no netīrumiem un urbinot degunu.Nu tātad graužot nagus tu ieēd tos tārpiņus un viņi tev nokļūst vēderā un lēnām aug( trihadela jeb lentenis).

3.daļa

Bišķiņ par gaļām.Kā es jums jau teicu kad ēdot nepārbaudītu gaļu pareizāk sakot cūkas un vistasgaļu var dabūt lenteni.Kāpēc nepārbeudītu?Jo ja nepārbauda gaļu tur varēja būt mazs balts tārpiņš un ēdot gaļu tu to ieēd viņu. Vai ne cūkas dzīvojas par dubļiem un rokas per tiem.Rokas par tiem tādēļ lai atrastu ēdienu.Un tārpi taču dzīvo zemē un cūka viņu nepamana un ieēd.Tārps paliek vēderā kāmēr cūkai nocēt galvu un sagatavo pārdošani un tārps tur vēl ir palicis līdz paši ēšanas reizei.Un tā patās ir ar vistu.

Kā izvairīties no lenteņa?

VIENKĀRŠI KLAUSI ŠIEM NOTEIKUMIEM.

es ļoti atvainojos par kļūdām!!

Kā zināt vai ir lanteni?

Ir tā kad lentenis apēd visu ko tu apēd.Tātad tev retāk vejadzēs uz toleti.Tev ļoti sāpēs vēders nu dažreiz kustēsies pats par sevi!!!!!!

100 5 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

Vēders sašķobījās. emotion

8 0 atbildēt

vakar manejais izlīda ārā un sūdzējās, ka es pa maz nagus graužot emotion

9 1 atbildēt

tā kā man ir ļoti bieža saskarsme ar dzīvniekiem, regulāri iedzeru pa kādai prettārpu zālītei. Iesaku arī citiem, reizi gadā profilaktiski attārpoties ;) Es negribu, lai kāds dzīvo uz mana rēķina :D

2 0 atbildēt

1. pēc ānusa izskatas ;D

bērni ja negribat seu ānusu vēderā mazgajat rokas :)

2 1 atbildēt

fuu, pretīgi/...emotion

bet + no manisemotion

1 0 atbildēt

izskatās kā  jauks mājdzīvnieks :D :D :D

0 0 atbildēt

mans vēders

0 0 atbildēt

nu ko ideali informativs raksts, plus no manis

0 0 atbildēt

labu apetīti

0 0 atbildēt

negribi likt pie šoka?:D

0 0 atbildēt

pretigi!

0 0 atbildēt

Pazime pamiesties no rita rapojot apkart pa istaba emotion

0 0 atbildēt

kas tas tāds - trihadela? ir tikai trihinellas, un tas nav viens un tas pats, kas lentenis. ļoti paviršs raksts ar nepietiekamu un nepareizu informāciju.

0 0 atbildēt

bla, vakar savējos izsūcu ara ar putekļsuceju, skatos šodien raksts par viņiem. Laikam nenaksies viņus aizmirst.

0 1 atbildēt

Ej dirst man tās divas pazīmes!

0 1 atbildēt

Manam kaķim ir lentenis :(

0 1 atbildēt