local-stats-pixel fb-conv-api

iPhone [0] vs [10] Android.159

529 32

Apple lielās, ka iPhone 5 ir revolucionārs gadžets. Ko gan Android uz to varētu atbildēt?

529 32 159 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 159

0/2000

pilnībā piekrītu visam! nekad nēesmu sapratis, ko cilvēki tajā sūda iphone saskata, viņš ir tik limitēts un bez īpašas atīstības.. 2 gada laikā citas firmas kā, piemēram, HTC ir sasniedzis daudz vairāk kā Apple savā pastāvēšanas laikā

127 45 atbildēt

iphone vnk iesukaa-veca programatura, tehniskie dati ka nokia 3310 ,SD kartes neatbalsta utt,maksaa ka maksliga niere 

97 32 atbildēt

Da jūs visi esat zombiji - degradējusies tauta, kura sniedzās pēc materiālām vērtībām. 

Lielākajai daļai no jums vispār vecāki ir nopirkuši tos telefonus - bet jāpamērās tomēr ar savu guvumu internetā.  Man ir 4S - ko, bļe, man tagad raudāt sākt, jo Tu uzskati, ka Tavs Samsung ir ūber kruts, salīdzinot ar manu telefonu? Mēs katrs izvēlamies to, kas mums labāk patīk. Es tak tagad nesākšu nodirst jūsu draudzenes, tikai tāpēc, ka manējā man patīk labāk. Mēs katrs izvēlamies to, kas tīk - un nevajag dēļ tā tēlot pimpi internetā.

34 12 atbildēt

darba kolēģe visu laiku bija lietojusi tikai android telefonu (vairs jau neatceros modeli, bet viens no sony, nu ne jau no tiem jaunākajiem). nu telefons vienu dienu nojuka. labi, ka viņas brālis varēja iedot viņai savu veco iphone (laikam 4). divas nedēļas klausījos un skatījos viņas sajūsminātajā sejā. un tad vienu dienu pēkšņi viņa sāka gribēt atpakaļ savu sony - viņas vārdi "tas iphone ir sūds, neko nevar tā vienkārši izdarīt, visu laiku sarežģī par vienkāršāko lietu". 

23 8 atbildēt

Vairums cilvēki izvēlās savu telefonu pēc gaumes un nemaz neaizdomājās par tā sniegtajām fīčām(lai tik būtu vairāk) vai arī cik ''kruts'' šis telefons būtu. Ja man esošais modelis ir... tātad man viņš vizuāli šķiet patīkams un ērts. Kamdēļ man nepieciešams telefons ar dažnedažādām funkcijām, ja es viņas tik un tā neizmantošu. Ja es kaut ko izvēlos, tad tāpēc, ka man tas patīk nevis tāpēc, ka tas ir ''kruts''. Ja man būs nepieciešams es izvēlēšos citu!

13 1 atbildēt

Salīdzināt iOS ar Android ir tas pats,kas Mac ar Windows,Katram savi plusi un savi mīnusi.Ir lietas ko ios piedāvā labāk par Android,un ir lietas,kuras android piedāvā labāk par ios,un salīdzināt Androidu kā kopienu kurai ir apmēram 1000 telefoni pret 1 iOS telefonu uz pilnīgi bezjēdzīgi.Esmu lietojis abus,bet personigi iOS iet pie sirds vairāk,jo ir vienkāršs un ērts.

8 0 atbildēt

Latvieši vnk nevar atļauties iPhone 5, tādēļ arī to noliek emotion

24 16 atbildēt

Tā ir stila lieta un iepūtiet pakaļā, ka iPhone nekam neder. Priekš kam tad mums armani smaržas, lacoste kedas? Var taču nopirkt lētāk un tik pat kvalitatīvas preces. Samsungs nekad nebūs tik stilīgs kā iPhone.

34 27 atbildēt

Katrai os ir savi plusi un mīnusi, katram sava gaume un tā... Vienīgais nesaprotu - kāpēc iOS lietotāji ifounus uzskata par ūber ekskluzīvu iekārtu un neviens cits bez viņiem tos nevar atļauties? Par Vertu varētu tā teikt, ne jau Iphone emotion 

6 0 atbildēt

Nesaprotu kpc jūs tā noliekat tos ifonus, man personīgi ļoti patīk gan ātrs gan parocīgs. Esmu uzlicis jeilbreiku un varu darīt to pašu, ko androidi un vēl daudz vairāk. Vislielākais plus, ka nelago... Protams cilvēkiem bez jeilbreika ir ierobežojumi, bet tgd es pat esmu aizmirsis par tadu lietu kā itunes, kas atvieglo dzīvi. Butu cena ifonam 1/2 letak, jūs te nenodirstu, bet skrietu pakaļ uzliktu jeilbreiku un ifons ir tas pats, kas mini portatīvais ar bezgalīgām iespējām.

21 16 atbildēt

Nu vecīt, tu gan salīdzināji OS ko izmanto tūkstošiem dažādu telefonu, savilkti visus plusus kopā un - wow iphone ir mēsls.. Nejau visos telefonos ir šīs visas, tevis nosauktās funkcijas..

Tici man, es varētu nosaukt tik pat daudz plusu tieši iphone, gan salīdzinājumā ar androīdu, gan atsevišķas markas modeļiem.. sākot vien ar dizainu, ātrdarbību un retina displeju, turpinot ar korpusa materiāliem..

24 19 atbildēt

kad pieslēdzat iPhone 5 pie telefona?emotion

2 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Jā. Apbrīnoju tos iphone fanus. Pašam patīk gan Android gan arī Swift key. Kopā ar S3 nevainojami. 

3 1 atbildēt
Zetons Androooodam :)
2 0 atbildēt

Laikam neapnīk ar pipelēm mērīties,pietam ne ar savām :)

2 0 atbildēt

Ja iet runa tikai par os nevis dzelžiem, tad iOS ir daudz intuitīvāka un saprotamāka no pirmā pieskāriena nekā android. iOS vairāk ir domāts cilvēkiem, kuri negrasās izmantot visādas "datoriķu" fīčas, bet gan tikai zvanīt, sūtīt sms un sēdēt facebookā un instagramā. Android ir grūtāk saprotamāks, gļukaināks un defragmentētāks, bet jau no paša gala viņam ir vairāk iespēju nekā iOS. Protams, iOS var arī jailbreikot, kas padarīs viņu tikpat funkcionālu kā android, bet tā jau ir cita, piņķerīga padarīšana.

2 0 atbildēt

Jūtu ka kāds nodiršš (APPLE)

6 4 atbildēt

 

Tavs raksts bija diez gan nelasām ,jo tu tikai slavēji androidu un noliki Iphone .Bet ja tā ir salīdzināšana , tad vajadzēja uzskaitīt arī Iphone labās īpašības...... pieļauju ,ka kkas jau ir :D :D 

+  Pēc virsraksta varēja saprast ....pareizāk sakot nevarēja saprast ,ko tu salīdzini.....Iphone vs Android.....ahm telefons pret operētājsistēmu ??????

3 1 atbildēt
Es uzskatu ka salidzinat iphone ar samsungu ir tas pats kas salidzinat mercedes ar sang yong. Man ir bijusi abi varianti un man patiik iphone siikas detaljas kas izstradatas tik uzmaniigi ka liekas ka tas ir kkas smalks un paardomaats... Protams androiidiem ir liels plus ka var kačaat visu pec kartas un ir vieglak piesledzot pie datora... Un starp citu 4 iphone izmers un izskats man liekas loti labs teiktu pat ka ideals
3 1 atbildēt

Hipsteru prieks, viss kas iPhoniem ir ir tas cepīgais ābolītis, iedomājaties kāds būtu iPhone bez tā ābolīša. Parasts melns klucis.

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »