local-stats-pixel fb-conv-api

fakti,vienkārši fakti par valodām14

150 3

sveiki spokiemotion.šoreiz vienkārši fakti ko skolā mācīsieties.piespied plusu un iesaki facebook,draugos,twiterī.enjoy.

150 3 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Sprechen Sie Deutsch?

4 0 atbildēt

Das iš fantastiš!

4 0 atbildēt
Viens cilveks no mana novada, kurs itka runa 7 valodas, teicis savam radiniekam, ka visgrutak iemacities ir latviesu valodu. Tomer, manuprat, tiri runasanas zina grutaka ir francu valoda. Vienu gadu macijos. Diemzel, tagad jau gandriz viss ir aizmirsies. Mans viedoklis balstas uz tam valodam, kuras es protu. Respektivi, latviesu, krievu, vacu, anglu un tiem mazajiem vardiniem francu valoda, kurus atceros
3 0 atbildēt

Vari jau ko vairāk pastāstīt,vari uzčinīt rakstu,labi būtu saprast nedzirdīgo komunicēšanos,tas ir izglītojuši vajadzīgi!

1 0 atbildēt
Visvairāk vienā valstī savā valodā runā ķīnieši,angļu valodā arpus britānijas runā visvairāk cilvēki
0 0 atbildēt

Igauņu valodā ir divas darbības vārdu nenoteiksmes formas.

0 0 atbildēt
Nu 2 garāko vārdu krievuvvalodā es māku izrunaat emotion
0 0 atbildēt
Iedomājos kā indiānis pateiks skaitli miljons
0 0 atbildēt

Latviešu valoda, ir visu eiropas valodu pamatā, un latviešu gramatika ir viena no grūtākajām, pasaulē, bet izruna gan ir ļoti vieglsa un iemācīties to var pāris dienās!

0 0 atbildēt

Jā iespējams emotion "made in čaina" ir viss izplatītākā valoda.Reiz bija gadījums ,man veins "zlobnij kitaisa"kaut ko parsīja vai teica,bet es nesapratu nevienu burtu,un jutos,ar stulbu viltotu smaidu , kā pēdējais idiots Visumā emotion raksts  emotion ++

0 0 atbildēt