local-stats-pixel fb-conv-api

fakti par Hitlera alus dzeršanu.17

263 6
Nacistu līderis Ādolfs Hitlers absolūti nav mācējis uzvesties pie pusdienu galda, atsaucoties uz vārdā nenosaukta vācu apakšpulkveža un karagūstekņa ziņojumu ar nosaukumu "Iznīcināt 48 stundas pēc apžēlošanas", raksta The Times.

Slepenais ziņojums nesen ticis atrasts kādā privātmājā ģenerāltīrīšanas laikā.

"Virsnieks, kura vārds dokumentos netiek minēts, nopratināšanā izstāstījis, ka pie galda fīrers grauzis nagus, kāri rijis kūkas un bieži iegrimis pārdomās, aizmirstot par galdabiedriem. Tāpat viņš minējis arī par niknuma lēkmēm, kuru dēļ pat augsti stāvoši vācu virsnieki pastāvīgi dzīvojuši vienās bailēs," raksta avīze.

"Hitlers ēda ātri, mehāniski - viņam barības uzņemšana bija tikai dzīvībai nepieciešams process," apgalvo karagūsteknis. Pēc apakšpulkveža liecībām, pusdienās Hitlers dzēris kompotu vai zāļu tēju, bet reizēm arī vienu vai divus kausus alus.

Tieši pēdējo niansi īpaši uzsver The Times korespondents - vēsturnieks Terijs Čepmens, jo tiek uzskatīts, ka kopš 1931. gada līdz par savai nāvei Hitlers alkoholu neesot lietojis.

Savukārt viņa fanātisms attiecībā uz veģetārismu un riebums pret gaļas ēšanu jau kļuvis leģendārs. Pie galda Hitlers bieži vien ciniski jokojis par gaļas ēdienu, un, piemēram, ja kāds dzēris buljonu, viņš vienmēr izteicies, ka tā ir "līķu zupa".

263 6 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Hitlers atšķirībā no Staļina sieviešu klātbūtnē, pie galda utt. rupji nelamajās, nedzēra un nepīpēja. Par dusmu lēkmēm uz ģenerāļiem gan visiem ir zināms :)

32 0 atbildēt

Hitler: I SAID A GLASS OF JUICE, NOT GAS THE JEWS!

28 3 atbildēt

Hah, Līķu zupa :D

15 0 atbildēt

alus tak nav alkohols

14 2 atbildēt

Čo ta neticās tomēr. Informācijas avotam, visticamāk, uzmanības trūkums, tāpēc kaut kas jāpapļerkst.

5 0 atbildēt

Galvenais fakts ir tāda, ka Hitlers dzēra alu, a kādu un kā,  tas ir vienalga emotion

4 0 atbildēt

Un kur kāds fakts ir?!

3 0 atbildēt

Līķu zupa! emotion Vel vakar tādu ēdu! emotion

3 1 atbildēt

Vaciesiem bija kulturitate atskiriba no biedriem  Sarkankarogiesiem! (protams ne visi bija nekulturali, bet nu parsvara, itipasi tas izcelas karaviru aprindas)

2 0 atbildēt

gan jau mauca ar tank ar dvuļa rokās

3 2 atbildēt

nesaprotu, kāpeč neviens no tiem augs'takā ranga karavīriem, kas ar viņu str'dāja, neizdomājā viņu vnk atvākt? es būtu izmantojis izdevību

0 0 atbildēt
 

 

 

Pilniba piekritu, ka musdienas tiek ka par elles idzimums noniecinats izglitots cilveks, kam par nelaimi gadijas but nepareizaja puse, bet kaut kads čurka no kalniem ir pasaules vadonis! (pilnig atsaldetiem Stalins bija čurka)

1 1 atbildēt

līķu zupa XD

0 0 atbildēt

 

Ir jau labs, bet man vienalga, es no Valmieras.

3 4 atbildēt

Hitller dzerajs par rakstu +++  :)

0 4 atbildēt