local-stats-pixel fb-conv-api

Zaļās nākotnes tehnoloģijas.58

1010 4

Tehnoloģijas, kuras nākotni varētu padarīt zaļāku un spētu atrisināt globālās sasilšanas problēmu. Jā, daudz nogurdinoša teksta, bet tiem kas lasīs- jauku jums lasīšanu :) Zem raksta 2 video saistībā ar tēmu.

@aigarszs

1010 4 58 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 58

0/2000

Raksts labs, bet šaubos vai dabūsi daudz plusus, jo liela daļa spoku auditorijas nemāk nenovērtēt šādus rakstus!

69 7 atbildēt

mēs iekš LV pat miskasti nemākam izšķirot..kur mums vēl kodolsintēzi likt...emotion

34 0 atbildēt

Cilvēki te ķēmojās ar mazefektīviem resursiem. Patiesībā jau ir tā, kamēr naftu varēs pumpēt, un no cilvēkiem varēs izžmiegt naudu par to, kā arī atomelektrostacijās saražoto un tamlīdzīgi, tā vietā lai visi tiktu pie bezmaksas enerģijas, ļaus spēlēties ar saules gaismu, vēju utt. Vajadzēja attīstīt Teslas idejas, bet nu jā, piķis spēlē galveno lomu.

31 1 atbildēt

Es ar izgudroju zaļo elektroenerģijas iegūšanas veidu. Salaiž baseinā zušus, tiem pieslēdz vadus, un par cik zuši elektrību rada tikai tad kad viņi ir dusmīgi, pie baseina nolikt astoņdesmitlatniekus, kuri kaitina zušus. Problem? emotion

30 3 atbildēt

kamer vien nafta bus neko sitadu neieviesiis!!

11 0 atbildēt

Es jau neizlasot ieliku plusu, delj ta ka man patik sadi temati

9 0 atbildēt

iDeĀls raksts

7 0 atbildēt

Par 10. punktu.

CO2 savākšana īpšā rūpnīcā un dzīšana zemē ir kārtējais naudas kāšanas projekts dažiem, kas to realizēs. Tāpat kā CO2 emisijas kvotas ļauj kontrolēt citu valstu saimniecību.

LABĀKAIS CO2 savākšanas veids ir mežu stādīšana- paši saskaitīsiet cik miljonu auto saražoto oglekli satur viens priedes stumbrs. Diemžēl peļņas nolūkos turpinās katastrofāla mežu izciršana, un lielākā  daļa koku izkūp gaisā kā CO2.

5 0 atbildēt

Elektrību jau sen varēja ražot pat bezmaksas, tik vot ir daži kretīni un necilvēki dēļ kuriem visa pasaule cieš un maksā naudu par neko. Kā arī siltumu izmantot no zemes, ja kādam interesētu to lietu pacelt uz augšu, tad tas sen būtu izdarīt, jo ar mūsdienu tehnoloģijām un prātiem tas ir pilnībā iespējams. Bet lielie giganti netaisās pieļaut iespēju, ka cilvēkiem vairs nevajadzēs izmantot nenormāli dārgos pakalpojumus.

4 0 atbildēt

Problem? No problem! :) 

3 1 atbildēt

Raksts labs, bet Globālo sasilšanu nevar apturēt ,jo tas ir dabīgs,ciklisks process,kuru cilvēks tikai paātrina un padara katīgāku mūsu planētai un dzīvībai uz tās!!

1 0 atbildēt

Kādreiz bija jauks projekts ap 90 gadiem kad vēlējās dedzināt smiltis, tur kāda jauka reakcija notika kas iztaroja lielu karstumu ko varēja izmantot ĻOTI DAUDZ dažādos ekonomiskos veidos, bet šādi projektiņi bagātiem cilvēkiem nav vajdzīgi un viņš tika anullēts, kā jebkurs šāda tipa projekts 15 gadus nākotnē līdz saules enerģijas ko pārpirka bagātās firmas un tikai bagāti cilvēki var atļauties uzkrāt saules enerģiju .  Neviens negrib , lai mēs esam naudīgāki. Ja ir nauda , tas nozīmē ka top idejas.Nevienam nevajag pārāk daudz  realizētas idejas.

1 1 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nedaudz uz šo tēmas pusi rakstīšu diplomprojektu.

0 0 atbildēt
Tu laikam esi kapteinis bremze no top gear bet es klarksons ,ddd bet +
0 0 atbildēt

Skatos, ka latviešu valoda arī Tev pieklibo un monitors Tavs labākais draugs

0 0 atbildēt

Tā arī nesaprotu, ar ko saules enerģijas iegūšana ir labāka par HES variantu, ja HES uzturēšana ir lētāka.

0 0 atbildēt

Prieks ka pasaulē notiek arī kautkas labs..

Žēl ka Latvijā ir tā izkārtots ka privātpersonām pat saules baterijas īsti neatmaksājas likt...

0 0 atbildēt

Man šķiet, ka  pirmajā bija minēta viena no Nikola Teslas idejām, ja nekļūdos...

0 0 atbildēt

Globālā sasilšana neeksistē - idejiski tāds pats "burbulis" kā H1N1...

3 3 atbildēt