local-stats-pixel fb-conv-api

Vienība 731 - japāņu eksperimenti ar cilvēkiem11

330 0

Tas notika 2. pasaules kara laikā, kad Japāna okupēja Mandžūriju, Ķīnas daļu. Japāņi bija sabiedrotie vāciešiem un tāpat kā vācieši rīkoja eksperimentus uz cilvēkiem. Tikai viņiem nebija ebreju koncentrācijas nometnēs, bet gan ķīnieši, kas mira īsti ne par ko.

Vienība 731, bāzēta Harbinas Pinfang kvartālā, mikrobiologa Shiro Ishii vadībā nodarbojās ar bioloģisko ieroču pētīšanu. Vismaz 12 000 ķīniešu mira eksperimentu rezultātā, kas tika veikti tikai šajā vietā. Veica vivisekcijas bez anestēzijas ieslodzītajiem, kas tika speciāli inficēti ar dažādām slimībām. Tāpat izņēma orgānus, lai varētu labāk izprast slimības gaitu. To visu darīja uz dzīviem cilvekiem, jo uzskatīja, ka miruša ķermeņa sadalīšanās var ietekmēt rezultātus.

Cilvēku mērķus izmantoja par mērķi granātām un liesmu metējiem, lai atrastu labāko veidu kā nogalināt. Es nezinu vai to var attaisnot, bet, šķiet, ka japāņi to varēja, jo viņi to darīja. Protams, attieksme pret cilvēkiem bija daudz savādāka toreiz un varbūt tieši pateicoties šīm zvērībām mūsu attieksme tagad ir tāda kāda ir.

« 1  2  3 »
330 0 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

Karš ir vislabākais zinātnes un tehnoloģiju progresa virzītājs, jo daudz kas no tā, ko lietojam, sākotnēji ir radīts un testēts armijas vajadzībām. Diemžēl.

5 0 atbildēt

Nevis "uz", bet "ar" Veelams izlabot emotion

4 0 atbildēt

Nožēloju, ka skatījos filmu. Mana psihe vairs nekad nebūs tāda kā agrāk. 

4 0 atbildēt

Šausmas tā vēsture...   emotion  

3 0 atbildēt
Es jau automātiski lieku plusu Taviem rakstiem.
3 0 atbildēt

Mjā.... šausmas... nelaimīgie nolemtie...

Briesmīgs ir arī fakts, ka vadošie unit731 pētnieki NEtika sodīti kā kara noziedznieki, viņus paņēma aizstāvībā ASV... jo šiem pētniekiem bija lērums informācijas par ekspermentiem uz dzīviem cilvēkiem, kas noderīgi medicīnā un farmācijā...

Divkosība, dubultmorāle utml. ir šīs pasaules vadoņu īstā seja...

3 0 atbildēt

spēcīgas filmas par šo tēmu ""Man behind the sun" un "Philosophy of a knife".  Vēlams nelietot pārtikas produktus tās skatoties. Domāju ka japāņi tāpat kā Mengeles kungs daudzus  eksperimentus  veica militārām vajadzībām, lai saprasstu  ko var paciest zaldāts ja labi skubina un ko ne Joprojam turos  pie ieskata,ka šādus eksperimentus ir veseligak veikt ar  nelabojamiem noziedzniekiem, bandu dalībniekiem utt sabiedrībai bīstamiem elementiem

3 0 atbildēt

Nepaveicās

2 0 atbildēt

mja

1 0 atbildēt