local-stats-pixel fb-conv-api

Viduslaiku skaistums21

469 1
469 1 21 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 21

0/2000

Viduslaiku pamācība " Kā kļūt par bruņinieku", ja neesi vecakais dēls,kurš saņem mantojumu:ka jaunakajam, vidējam dēlam tev ir divas ,varbūt 3 iespējas:1)kļūt par garīdznieku, 2)kļūt par seštaku vecakajam brālim [nav cienījami btw], 3)kļūt par laupītaju. Izvele nr1 nozīme no boobies allowed. Nr 2.-mīkstais, nr3-tieša iespeja kļūt par bruninieku. Uztaisi "nolaupīšanas"  scenu un izglāb kādu tituletu dzēraju,šamējais tevi iesvēta,vēl zemi iešķiebj pret "jā, kalpošu" un vuala-esi bruņinieks-katras viduslaiku pupainās rozes sapnis.

23 0 atbildēt

"Viduslaiki ir drosmīgu bruņinieku un cēlsirdīgu laupītāju laiks" - jā, taču bruņinieki labi ja bija daži procenti tikai, lielākā daļa cilveku viduslaikos dzīvoja laukos, lielā nabadzībā un badā, tur pat nevarēja būt nekāda runa par apgērba izvēli, kas bija mantots to arī valkāja.

12 0 atbildēt

ļoti lielisks raksts emotion

10 0 atbildēt

pfff 11. tiko kā sieviete cenšas būt skaista un ir- tā tas ir vella darbs,raganas,burves- nelaist baznīcā, ehh vispār davaj sadedzinam. daudz nācies skaistuma dēļ sievietēm ciest. skaistums ir un paliek pat šajos laikos grēka un vieglas uzvedības pazīmes.

9 0 atbildēt

nuu..matu pieaudzeeshana sievieteem tolaik buutu nodereejusi! :D

8 0 atbildēt

Var redzēt , ka cilvēks ir centies un pielicis pūles , un arī ļoti izglītojoši = Paldies ;)

6 0 atbildēt
Labs raksts, bija interesanti un izglītojoši! +
5 0 atbildēt

Viduslaiku sākuma posmā pirtis bija poulāras, tad tās aizliedza garīdznieki, jo uzskatīja, ka ūdens ir bīstama substance, tas iesūcas visur līdzi ņ*t slimības, un ka tad jaunavas var kl''ut grūtas. Tā sākās lielais smirdoņas laiks.

5 0 atbildēt
Agrīnajos laikos modē bija - bāla āda, gari, sprogaini mati, lielas acis un maza mute. Vajadzēja piedzimt agrīnajos laikos. Būtu lielākā skaistule no visām. emotion
4 0 atbildēt

 emotion 

3 0 atbildēt

Patīkami, ka kādam noder emotion

3 0 atbildēt

Interesanti! :D Heh, un pat šajā sfērā sektanti centās pēc iespējas traucēt un čakarēt citiem dzīvi... :D

3 0 atbildēt

Labs raksts. emotion

2 0 atbildēt

izglītojoši !

2 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt

tieši vakar es savā d/g jautāju, vai bruņnieciskums modē bija tikai viduslaikos un tagad vērojams tikai filmās.. atbilde bija skarba.

p.s. + par rakstu^^

1 0 atbildēt

Labs raksts +

1 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nu gan 🙈

0 0 atbildēt