local-stats-pixel fb-conv-api

Vēsture atgriezta dzīvē8

246 0

To var izdarīt pavisam vienkārši ar kādu no pieejamajām programmām. Runa ir par vēsturisku bilžu iekrāsošanu. Tas ir tik stereotipiski, ka vēsture ir melnbalta. Tāpat kā vesturiskos seriālos skatīties uz pilīm, kas jau ir pārklājušās ar gadsimtu seniem netīrumiem, bet darbība notiek laikā, kad pils būtu vēl salīdzinoši nesen uzcelta. Iespējams, ka dažas bildes ir uzņemtas ar aprēķinu, ka tās būs melnbaltas, bet lielākoties nav jau bijis citas iespējas kā vien uzņemt melnbaltu attēlu, jo savādāk mirklis būtu palicis neuzņemts.

246 0 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

es tā savu laik atjaunoju savas omes fotoalbūmu. Viņa pat apraudājās. Problēmas vienīgi sagā'da uzminēt kādā krāsā bija automašīnas, ēkas un uzraksti uz tiem. Bet te jau var nostrādāt loģika jeb radošā fantāzija...

p.s. krāsu foto bija ātrāk pazīstams, nekā krāsu filmiņa. Krāsainu foto izveidei izmantoju divus paņēmienus, vienkāršākais, bija vēlāk foto iekrāsot, jeb arī otrs variants uzņemot caur filtriem secīgi trīs kadrus, vēlāk eksponējot uz papīra un līmējot slāņus kopā. 

6 0 atbildēt

Smuki jau ir.Un tomēr, melnbaltās ir daudz izteiksmīgākas un tiešām ļauj noticēt, ka tās nāk no tiem tālajiem laikiem

6 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

3 0 atbildēt
Agrāk spēlējos ar tādu programmu kā Recoloded. Faktiski, tev jāiedod pamatoņi jau zināmām krāsām, tālāk jau algoritms pats aprēķina pārējo spektru.
2 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Interesanti. emotion

1 0 atbildēt