local-stats-pixel fb-conv-api

Vangas pareģojumi par Sīrijas krišanu un musulmaņiem piepildās?5

Slavenās pareģes Vangas vīzijas par nākotni sāk piepildīties, uzskata viņas pareģojumu tulkotāji. Jāsaka gan, ka Vangas pareģojumi tiek piesaukti katrā sarežģītā situācijā.

Bulgāru gaišreģes Vangas pravietojumi joprojām nedod mieru to tulkotājiem. Tiek uzskatīts, ka viņas izteikumi astoņdesmitajos gados tagad sāk piepildīties.

Ja vēl nesen šis Vangas pravietojums tika tulkots kā pasaules finanšu krīze, tad tagad pareģojumu tulkotāji uzskata, ka Vanga runājusi par bēgļu jautājumu.
Vanga par Sīriju

Gaišreģe esot paredzējusi lielās problēmas Tuvajos Austrumos. ”Islāma valsts” veidošanos, kas pārņems aizvien jaunas teritorijas, iznīcinās kultūras mantojumu un vēsturiskos svētumus.
”… Pienāks grūti laiki. Ļaudis sadalīsies pēc reliģiskās pārliecības… Sīrija sagrūs pie uzvarētāja kājām, bet uzvarētājs izrādīsies cits… brālis pret brāli ies, mātes pametīs savus bērnus. Katrs pats meklēs iespēju izglābties…” – tādu pravietojumu 1978.gadā Boika Cvetkova pierakstījusi Vangas runas stenogrammā.

Vanga par Eiropu 2016.gadā

Par krīzi Eiropā, saistībā ar bēgļu pieplūdumu, gaišreģe esot teikusi: ”Tas, kas bija apvienojies, sabirs gabaliņos. Tas būs blakus Krievijai”.
Kādreiz pareģu tulkotāji uzskatīja, ka šis pareģojums attiecināms uz Eiropu, vēlāk to piesaistīja Ukrainas notikumiem, tagad atkal to attiecina uz Eiropu.
Vanga ir pareģojusi arī, ka ”radioaktīvo nokrišņu dēļ Ziemeļu puslodē nepaliks ne dzīvnieku, ne augu valsts. Pēc tam musulmaņi sāks ķīmisku karu pret dzīvi palikušajiem eiropiešiem.”
Vanga pareģojusi, ka 2043.gadā ”Eiropā valdīs musulmaņi”, raksta ”topnews.ru”

96 8 5 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://topraksti.lv
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 5

0/2000

liela daļa Vangas pareģojumu netā ir fake,katru gadu kāds viedais teksts tiek pieplusots pie Viņas pareģojumu saraksta.

 

P.S.Es tak pareģoju vakar ka šodien pasaules gala nebūs.emotion

9 0 atbildēt

KKā jau apnicis, ka to Vangu cilā un baž visur. Manliekas, ka liela daļa vnk ir izdomājums.

4 0 atbildēt

Kas zin , kas zin...

1 0 atbildēt

Neatdarini MELTDOWNU ok?

0 0 atbildēt

pats izdomāji?emotion

1 2 atbildēt