local-stats-pixel fb-conv-api

Valstu nacionālie ēdieni10

132 1

Šajā rakstā būs apkopoti dažādu valstu nacionālie ēdieni.

132 1 10 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 10

0/2000

Borščs un pelmeņi ir slavenākie UKRAINJU edieni!!!!!!!!!!!!

krievu virtuve ir viena no nabadzigakajaam eiropaa.  UHA (zivju zupa ) ir slavenaakaa - un taa arii vairaak  pieder pie BALTKRIEVIEM!!!!!!!

un tas ku tu raksti par piradzinjien - noteikti jauc ar PIROGI kas ir tas pats pelmenis tikai ar kartupeli vai biezpienu pildits (krievi tikpatkaa nepazina baltmaizi kas ir svarigakais klasiskajiem piradzinjiem, nerunajot par zavetu cukgalju)

7 0 atbildēt

Viss ir daudz vienkāršāk!

Ukraiņu: tortes pildijumam ņem divas cūkas karbonades un gabalu sālita speķa Krievu: Pagatavo vienalga ko, lai tikai sanāktu zakuska. Aplej ar majonēzi Gruziņu: pagatavo kaut ko, apkaisa ar selerijām, sarkanajiem pipariem un pasniedz ar adžiku. Franču: kaut kā apcep gaļu, un aplej to ar mērci, kuras pagatavošanas laiks ir 3,5 stundas, bagātīgi garnē. Itāļu: savāc visus ēdiena atlikumus no ledusskapja, kurus sen laiks izmest, uzsilda, pārkaisa ar mocarellu.  Pasniedz uz pankūkas jeb ar makaroniem.
3 0 atbildēt

Latviešu nacionalais ediens vismaz ir vienkarš un nesaražģits 

2 0 atbildēt

Sakārdināji :D, bet pluss

1 0 atbildēt

Kartupeļus par latviešu nac.ēdienu nosaukt nav īsti pareizi, tie Latvijas teritorijā izplatījās tikai 17.gadsimtā, bet par pākšaugiem un graudiem gan piekrītu :)

1 0 atbildēt

Tīrii latviešu nacionālie ēdieni ir skābputra, sklandrauši un skostiņu zupa- viss pārējais ir nosperts no fričiem.

1 0 atbildēt

ok es eju uz virtuvi....

1 0 atbildēt

nezin kāpēc es somijā netradu ķilavas, kkadas vsigas lidzigas ķilavām bija, bet absolūti neēdamas uz katra stūra Lohi- laši npērkami, suku laku - ģimenes lakrica, maito-piens, *****as nakki- gardi naški utt.

1 0 atbildēt

Kāpēc pie Polijas nav pieminēti Fļaki jebšu guņģa zupa????

1 0 atbildēt

Zviedrijas virtuvi raksuro piena produkti, svaiga maize, ogas, liellpou gaļa,  jūras veltes un zivis.  emotion kgan vel pastrideeties varetu xD bet raksts uzdzen apetiiti!

1 3 atbildēt