local-stats-pixel fb-conv-api

Valstis, kurām vajadzētu pastāvēt 318

138 7

Čiu riu :).Šeit DaavisH ar jaunāko rakstu par valstīm, kurām vajadzētu pastāvēt. Es atvainojos, ka neesmu turējis solījumu un ielicis jaunu rakstu par šo tēmu. Tāpēc es to izdarīšu tagad un uz vietas :). Tātad, es nezinu, vai likšu jaunu rakstu par valstīm, kurām vajadzētu pastāvēt, taču, ja izdosies, ielikšu :)

Rakstā, pēc lietotāju lūguma ir vairāk informācijas, sākot ar pamatinformāciju, beidzot ar aprakstu. Tieši tā, kā Jūs gribējāt :)

Pašlaik Rīgā (08.06.2013 rīts) ir saulains, bet ja tev ir nomācies vai jau ir nomācies, tad vari palasīt šo rakstu. Iekārtojies krēslā un vari sākt lasīt ;).

P.s. Es nevarēju izgudrot un izdomāt, kāda pārvaldes forma būtu labāka, izlēmu, ka Parlamentāra Republika, jo tā ir visticamākā pārvaldes forma mūsdienās :)

P.s.s. Nepiekasaties par rakstību, labāk ievērtējiet raksta saturu, nevis rakstību ;)

P.s.s.s. Ja nebūs vairāk par 350 plusiem, nākamās daļas var arī nebūt :)

Citi tamlīdzīgi raksti:

Valstis, kurām vajadzētu pastāvēt 2

Valstis, kurām vajadzētu pastāvēt

138 7 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

Lielākajā daļā šo valstu pāris gadus pēc neatkarības pasludināšanas ierastos amerikāņi ,lai varētu ''ieviest demokrātiju'' emotion

4 0 atbildēt

Paldies par rakstu, ļoti interesanti.emotion+++

Ceturto lūdzu! emotion

3 0 atbildēt
BOX avatarsBOX

Interesanti. 

2 0 atbildēt

6. kaut kur dzirdēts stāsts par rusifikāciju

2 0 atbildēt

Skatci spoki.lv var izmantot ari savā veidā priekš mācīšanās. Sazin kuram tagad bija eksamens ģeogrādija,  par  šo tēmu??? Padomājiet paši, ok atzīšu ka arī šeit ir īsti BULSHITI, bet ir arī lietas ko mācītes. emotion

2 0 atbildēt

Kad būs Prūsija?

2 0 atbildēt

Vajag vienot, nevis šķelt. Vienotībā spēks.

3 2 atbildēt

Raksts var iztikt bez tava viedokļa, kā arī tas pazemina raksta kvalitāti.

1 0 atbildēt
Tava rakstība iespārda.x_x
2 2 atbildēt

Vēl šādus rakstus lūdzu! Beidzot parādijās vismaz 3. daļa, gaidiju tik ilgi...

0 0 atbildēt

spēcīga ideja tavām "vajadzētu pastāvēt valstīm" :D paņem katru autonomo apgabalu vai republiku federāciju sastāvos un tik mauc, ka jābūt :D a esi padomājis, papētījis vai paši iedzīvotāji vēlas??? vairāk runa par vairākumu nevis dažu indivīdu bļaušanas??? :D jo skaidrojuma, kāpēc jābūt nav vispār... :D:D ideja rakstam nav slikta, bet piedod, ar vienkāršu nosaukumu salikšanu, manuprāt, tikai mīnusi un šis jau ir trešais raksts, kur neko jau būtība nepasaki... :) var jau internetā arī kaut mazliet no vēstures pameklēt kuros gados iekļāva tajā vai tajā sastāvā utt... tu pats esi pētījis, ka lielākā daļa, šādu valstu nekad nav nemaz pastāvējušas :D tad kāpēc tagad jābūt? vai arī tu uzskati, ka katrai, pat mazajai tautai, jābūt savai valstij???

0 0 atbildēt

Par šo rakstu: izskatās pēc pietiekami nopietna pētījuma. ja mūsu vēlēšanās varētu tautām dot brīvību, daudzas jau būtu brīvas un  neatkarīgas.

Diemžēl cilvēki negrib būt brīvi, jo brīvība nozīmē būt atbildīgam par sevi un saviem lēmumiem. Bet vidusmēra cilv';ekam labāk vainot kādu citu savās problās, nevis meklēt neizdošanās cēloņus sevī. (Zinu pēc pašas pieredzes). Vienkāršāk ir atrast vainīgo manās nedienās, nevis Dieva priekšā atzīt savu atbildību par tām.

0 0 atbildēt

Kosova ir valsts pasaulē. Balkānu valsts

Kosovā dzīvo apmēram 1,7 miljoni cilvēki.

Albāņi, serbi un kaut cit horvāti ir daudz. 

Kosovai ir 5 gadi....

0 0 atbildēt