local-stats-pixel fb-conv-api

Vai tu zināji, ka...16

573 1

Šis tas interesants saistībā ar 2. pasaules karu. Lai arī tas bija līdz šim postošākais kars 6 gadu garumā, ko daudzi nepārdzīvoja, neskatoties uz to dzīve turpinās un kara sekas vēl izjutīs ilgi. Varbūt zemāk minētie ir sīkumi, bet pat tādās lietās izpaužas kara sekas.

573 1 16 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 16

0/2000

3. ir pretīgi meli, ko izgudrojusi (izspiedusi no rektālā cauruma) un izplatījusi ienaidnieka melu mašinērija, kas, starp citu, ļoti aktīvi darbojas vēl arī mūsdienās.

15 0 atbildēt

Par piepūšamo armiju vēl diez gan līdzīgs stāsts. Vācieši bija uztaisījuši viltus skrejceļu ar it kā tam piederošām būvēm un visu pārējo tehniku. Atlidoja britu bumbvedēji un uz tieši tā lidlauka nometa koka bumbu butaforijas, lai pretinieks saprastu, ka zina, ka tas ir fake emotion  kaut kur gan jau info par to var atrast. Ja kādam interesē, varbūt varu rakstu uzcept

12 0 atbildēt

Labs raksts emotion +

2 0 atbildēt

Pēckara grūtības ir joprojām izjūtamas.

No kara neatgriezās daudz jo daudz vīriešu. Sievietes pierada visu darīt pašas - jo citas izejas nebija, turklāt arī propaganda slavināja sievietes-traktoristes un sievietes-sliežu licējas -, un vīriešu deficīta laikos pierada pieņemt jebkādu vīrieša izstrādājumu, vismaz kaut kāds vīrietis, jo visām tikpat nepietika. Un šis attieksmes un rīcības modelis neizbēgami tika nodots nākamajām meitu un dēlu paaudzēm. Vēl šodien Latvijā dominē attieksme "jāpiecieš jebkāds lubraks, ka tik vīrietis", "sievietei jāvar viss" "sievietei jābūt stiprai un gudrai" un tamlīdzīgi, lai gan dzimumu proporcija sen jau izlīdzinājusies. 

Ja neticat, palasiet "cālis.lv" tēmas "mans vīrs tikai tup dīvānā pie TV ar alus pudeli, man vienai viss jādara", kurās lielākā komentētāju daļa pamāca, kā ar to sadzīvot un kā jāiedvesmo vīrietis lieliem varoņdarbiem. (Ha, baigi viņiem vajag tos varoņdarbus, ja sieviete nodrošina ērtu dzīvi, nomaksātus rēķinus un savāktus bērnus - jo viņai pirmajai pieriebjas neizdarītais un nenokārtotais). 

2 0 atbildēt

 emotion  

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Par izkrāsoto Polijas ciematu  bija raksts arī spokos, kur var atrast papildinformāciju 

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Mazais-pukainais-Polijas-ciematins/859333/1/2

1 0 atbildēt

Interesanti emotion  emotion 

1 0 atbildēt

Nav neviena dokumentēta pierādījuma ka Hitlers būtu bijis narkomāns, bet no propogandas avotiem ir dzirdētas neiedomājamas lietas.

1 0 atbildēt
To ka Hitlers bija nariks izdomāja sarkanie fašisti!!!
1 1 atbildēt
hitlers lietoja amfetamīnu.Un kamēr tas vien viņam bija,bija arī uzvaras.Tikai kad sabombardēja farmācijas fabrikas un amfetamīns izbeidzās tad sākās zaudējumi.Un rezultātā hitlers zaudēja karu.toties staļins pīpēja kreku no pīpītes un viņam tas neizbeidzās,tamdēļ ar vinnēja.
0 0 atbildēt

Labs, vēl.

0 0 atbildēt