local-stats-pixel fb-conv-api

Vai jūs zinājāt ka...1

25 16

Sveiks ,spocēn! Nu,mans otrais raksts būs uzcepts.Šis būs visparastākais raksts,ja būs labas atsauksmes būs arī otrā daļa.

P.S. Nevērtējiet ļoti skarbi.

1. 1937. gadā Valsts Elektrotehniskā Fabrika (VEF) sāka ražot pasaulē pirmo miniatūro fotoaparātu VEF Minox. To izgudroja rīdzinieks Valters Caps.

2. Pirms 20 gadiem, 1989. gada 23. augustā, vairāk nekā miljons cilvēku Latvijā, Lietuvā un Igaunijā sadevās rokās, izveidojot 600 km garu ķēdi

3. Kopš 1967. gada Vecrīga ir valsts aizsargājamā zona

4. Rīga ir viena no retajām Eiropas pilsētām, kur ir saglabājies ļoti bagāts jūgendstila arhitektūras, mākslas un dizaina objektu klāsts.

5. Rīga ir Eiropas mēroga jūgendstila metropole.

Piedodiet ka tik maz, jo taisu pa nakti un arī baigi gulēt gribas,ta kā piedod!

Ceru uz lielu atsauksmi,būs vēl viena daļa.Toties tā būs garāka,jo vienkārši vakar nakti negribējās daudz kopēt un līmēt,tāpēc es tikai paņēmu dažus manuprāt jums nedzirdētus faktus.

P.S Es tagad papildinu mazliet,jo man pietrūkst vārdi,tāpēc nebrīnies ka ir tādas kā kļūdas,tās nav kļūdas,jo jūs paši saprotiet par ko runāju.Labi man laikam jābeidz.

P.S.S Ceru uz lielu atbalstu.

Tavs SoulWorBoy, kurš ignorē redaktoru vēstules, izlasa, bet neko nerediģē, jo šis raksts ir par īsu, lai atbilstu spoki.lv kvalitātes standartiem. Tāpēc, ja es taisīšu otro daļu Vampire Lord saliks Rīgas prostitūtu bildes un nosūtīs uz sadaļu, kur lien tikai nogribējušies perversuļi!!!!

25 16 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Veseli 5 sasodīti neticami fakti... Kurus zina ikviens cilvēks jau 10 gadu vecumā. Turklāt 10 gadu vecumā viņi prot aprēķināt, ka kopš Baltijas ceļa ir pagājuši pilni 25 gadi...
1 1 atbildēt