local-stats-pixel fb-conv-api

Vai Pasaules Gals Slēpjas Aiz Šī Vulkāna?59

1184 5

Jeloustounas Nacionālajā parkā atrodas viens no pasaulē lielākajiem supervulkāniem, kurš atkal ir devis zīmes, ka traģēdija var pienākt!

1184 5 59 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 59

0/2000

Tu aizmirsi piemetināt, ka pagājušajā nedēļā visi bizoni paņēmuši pēdu no tās apkārtnes. Ja dzīvnieki laižas mukt, tad mēsli ir gaidāmi.

66 0 atbildēt

Tajā putekļu mākonī Krievi neredzēs, kur šauj paši savu raķeti un trāpīs Kremlim emotion

67 3 atbildēt

3 Pasaules kars vai super vulkans interesati kurs bus pirmaisemotion

54 0 atbildēt
Kā viens vulkāns var uztaisīt pasaules galu.. Nu ok, spēcīgs. Bet pirmā bilde parāda,ka totāls aptumsums pelnu dēļ ir gaidāms tikai Z-Amerikā. Eiropa tur 'ņipričom'. Un arī lava gāzīsies tikai Amerikā, un indīgās gāzes,kamēr atnāks pāri okeānam, drošvien jau pusceļā izlaidušas visu indi. emotion
42 1 atbildēt

kurējais gals jau šitas ir?

42 3 atbildēt

Ja ies vaļā supervulkāns Jeluostonā, tad nepatikšanas būs globālas. Izvirduma laikā atmosfērā izmetīs ļoti iespaidīgu daudzumu gāzes un putekļu un rezultātā zeme saņems daudz mazāk saules gaismas. Pēc supervulkāna izvirduma iestāsies vulkāniskā ziema, vai kārtējais ledus laikmets - sauciet kā gribiet, bet visa lauksaimniecība un lopkopība aizies pa pieskari. Ja nenosalsim, tad mirsim bada nāvē.

Līdzīgas sekas radīja 1815.gada aprīlī notikušais Tamboras vulkāna izvirdums - atmosfēra tika izmesti ap 200-400 mlj. tonnu gāzes, kas bija pietiekoši, lai zeme saņemtu ieverojami mazāk saules gaismas un 1815.gada vasarā Ziemeļu puslodē bija anomāli zema temperatūra un nereti arī sniga sniegs (sniegs pie tam bija sarkanīgi brūnās nokrāsās). Protams arī lauksaimniekiem visa raža gaja zuduma un sākās bads, kas skāra gan Eiropu, gan Ziemeļameriku, gan Aziju, bet vissmagāk Indonēziju, kur  notika izvirdums un augu valsti iznīcināja arī vulkaniskie pelni. Kopsummā šā izvirduma rezultātā pēc vēsturnieku aplēsem  gāja bojā ap 12000 cilvēku - 10000 uzreiz, t.i. praktiski visi Tamboras salas iedzīvotāji (izdzīvoja četri, kas patvērās uz augstām klintīm), pārējie vēlāk - cunami, vulkāniskie pelni, bads.

Ja ies vaļā Jeloustouna, tad bojā gajušo skaits būs iespaidīgāks, bet cilvēces beigas tas gan jau ka nebūs. Zinatnieki ir izpētījuši, ka pēdejo 2,1 mlj. gadu laika Jeloustounas izvirdumi notikuši trīs reizes un mūsu senči, kas tolaik atradās visai  primitīva attīstības stadijā, visus trīs ir pārdzīvojuši, tad gan jau arī mēs pavisam neizmirsim.

27 0 atbildēt

Nu ja būs tad būs, ko padarīt. Tagad katra lieta, kas notiek pasaulē ir drauds pasaulei

24 0 atbildēt
Es vienkārši apsēdīšos savā ūber èrtajā klubkrēslā, ar skatu pret vietu, kur izvirdīs vulkāns, pat ja priekšā būs siena ( vēl var iznest klubkrēslu ārā), malkošu melno tēju ar pienu, skatīšos, kā visi skrien kliegdami, brēkdami garām un sagaidīšu nāvi kā labāko draugu. Kāpēc bēgt, ja tā tāpat visus panāks? Tā es pavadīšu pēdējo savu dienu. :)
23 0 atbildēt

Vai viņi jau radījuši   sektu,kas pielūdz šo vulkānu ar nolūku pielabināties?

15 2 atbildēt

Man liekas tā ka , ja tur asvalts ir pārvērties putrā , tad kapēc tur aug zāle un koki - tiem teorētiski vajadzētu nobeigties dēļ temperatūras un augsnes. 

Ak jā , LordsX arī teica vienu punktu , visa dzīvā radība ar pamestu tuvāko apkaimi. Vai to Zinātnieki arī ir ņēmuši vērā?

Runājot par 3. pasaules karu , Maz ticams ka Krievija būtu TIK saspieduši smadzenes , ja labi zin ka arī Ķīna ir izteikusi vērā ņemamas sankcijas pret Ukrainas okupāciju. Vel jo vairāk ķīnas armijas skaitliskais kareivju daudzums ar nav no mazajiem ( kā saka  - Vairosiemies ķīnas armijai ) :)

12 0 atbildēt

Raksts vnk ideāls, bet vienalga atradīsies kretīns kurš ieliks -

11 1 atbildēt

trakais vulkāns emotion

9 0 atbildēt

Šo es vienreiz papētiju dziļāk. Gudri cilvēki raksta, ka nekāds pasaules gals tur nevar būt. Ok, paliela daļa ASV būtu dziļā dimbā, bet kopumā dzīve ietu uz priekšu. Lielāki sūdi būtu, ja visādas Krievijas, Ķīnas, Z-Korejas utt., izdomātu šo situāciju izmatot savā labā, sākot iekarot citu valstu teritorijas.

8 0 atbildēt

Besī man, tas, ka es ziņas neskatos, un viss, kas ir bijis spokos par tiem pasaules galiem, ir bullshits, pamatojot savu domu, gribēju teikt, ka besi, tas, kad nav linka apakša no kurienes ši informācija ņemta.

5 0 atbildēt

Ja jau viss ir tik traki, tad kādēļ gan ? : http://www.nps.gov/yell/conditions.htm

3 0 atbildēt

Cik liela ir Luksemburga?emotion

3 0 atbildēt

Eh, jau nesen dzīvnieki muka prom no turienes.

3 0 atbildēt

Nesaprotu, kāpēc es šitos lasu, jo tad vienmēr sabaidos un ne par ko citu vēl ilgi nevaru padomāt.

3 0 atbildēt

Es aizlidošu kosmosā emotion

3 0 atbildēt
Pasaules gals slēpjas aiz Trampa.
3 0 atbildēt