local-stats-pixel fb-conv-api

Uber fakti par karu14

292 0

Šeit būs daži interesanti fakti par kariem,Ādolfu un ASV valdību aukstā kara laikā,kā arī par japāņiem!

292 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Par Šveici --muļķibas. Šveices armija vnk ir ļoti profesionāla, ģeogrāfiski pārāk daudz kalni, un pārāk laba zenītartilērija,  Šveicieši gāza zemē gan PSRS gan ASV  gan vāciešu lidmašīnas,,   un tāpēc palika neitrāla, Neitrāli var palikt tie kam pietiek spēka sevi aizstāvēt nevis tie kas paraksta līgumus un domā ka tas viņus pasargās.

9 1 atbildēt

Par pirmo gan es uz pakaļas. Viena lode būtu mainījusi visu turpmāku vēstures gaituemotion

7 0 atbildēt

Par 4. tiešām tāda lieta ir dzirdēta.

3 0 atbildēt

emotion

1 0 atbildēt

Vēlemotion

1 0 atbildēt

Pēdējais ir 100% taisnība. Noskaties filmu Zeitgeist!

2 1 atbildēt

Par Hitleru gan tomēr tiek uzskatīts, ka viņa varoņdarbi 1.Pasaules karā ir tomēr vairāk nacistiskās propagandas izgudrojums nevis realitāte.

Vācija domāja par Zviedrijas okupāciju, jo zviedru rūda bija vitāli nepieciešama Vācijai kara vešanai. Norvēģijas sagrābšana un Somijas kļūšana par sabiedroto faktiski atcēla šādu vajadzību. 

Nevaru izsprast kāpēc Šveicei būtu jāpiesaka karš Vācijai, ja savu neitralitāti Šviece saglabā jau kopš Napoleona karu laikiem. Šviece bija pārāk vērtīga finansu un diplomātijas jautājumos, līdz ar to interese par tās sagrābšanu bija neliela. 

1 0 atbildēt
1. Pasaules karā Hitlers bija ziņnesis. Tikai viņš nekad neatradās frontes līnijā, tuvākais attālums ~ 6 km. Tiesa, viņu ievainoja, tikai tas bija artilērijas šāviņš pie sakaru komandpunkta. Ievainots tika rokā, vēlāk, lai viņu padarītu varonīgāku, tika stāstīts, ka viņš ievainots galvā.
0 0 atbildēt