local-stats-pixel fb-conv-api

Top 6 interesantākie un dīvainākie vēstures fakti11

Pasaules vēsture ir pilna ar interesantiem faktiem un notikumiem. Dažreiz ir grūti atšķirt patiesību no leģendas, taču, visa ir pārāk daudz, lai tam noticētu.

Daži pavisam dīvaini fakti ievadam: Albertam Einšteinam 1952. gadā, tika piedāvāts kļūt par Izraēlas prezidentu. Īsākais karš, kas noticis uz pasaules bijis 38 minūtes garš. Napaleonam Bonapartam reiz uzbruka truši. Daži no šiem ir interesanti un daži pavisam dīvaini.

455 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000
Vai pareizāk nebūtu teikt, ka acteku civilizācija tika atklāta vēlāk, nekā oksfordas universitāte? Cik man zināms, acteku civilizācija ir viena no vecākajām. Tā parādijās vēl ilgi pirms eiropiešiem vispār ienāca prātā dibināt kautko līdzīgu universitātēm. Bet par rakstu pluss emotion
13 0 atbildēt
Fakti nav dīvaini, bet tos var ar interesi lasīt. emotion
5 0 atbildēt

Grūti tam noticēt, bet Oksfordas Universitāte bija pirms acteku civilizācijas. Šīs universitātes mācības tika uzsāktas 1096. gadā, kaut gan oficiāli augstskola tika dibināta 1249. gadā, un 1325. gadā, parādījās acteku civilizācija.

Ko?? wtf?  Acteki ir viena no vecākajām civilizācijām! kāda nah... Oksforda vēl!

3 0 atbildēt

Tos stienjus izmanotoja Saprtā ,lai cilvēki nebūtu bagāti un nelielītos ar to.

0 0 atbildēt
Interesanti! Ne visi fakti ir dīvaini, bet + no manis. Uztaisi vēl.. emotion
0 0 atbildēt

"un tad Nacisti izdomāja pārņemt šo simbolu kā ļaunuma piemiņu" nopietni???

0 0 atbildēt

''Sviestains'' teksts! Kāškrustam izrādās ir ''sari''emotion...un 1325.gadā uzradās Acteku civilizācija!Oho...Nez kur šie tagad sēņo,ka nevienu nevar manīt?emotion emotion

0 0 atbildēt
no WWI lidz musdienam ir bijusas 29 dienas bez kaqa
0 0 atbildēt