local-stats-pixel fb-conv-api

Tikai fakti6

207 3

Ļoti daudzu cilvēku prātos svastika (ugunskrusts, kāšu krusts, Pērkona krusts) asociējas tikai ar fašismu un Hitleru. Šāds viedoklis ļaužu apziņā ticis uzturēts pēdējo 70 gadu laikā. Lai gan dominē viedoklis, ka svastika ir radusies Arābijas pussalā, tomēr ir arī speciālisti, kuri uzskata, ka svastika nāk no tiem apgabaliem, kas ietilpst tagadējā Krievijas teritorijā. Tur veiktajos arheoloģiskajos izrakumos, uz atrastajiem priekšmetiem – apģērbiem, ieročiem, traukiem, reliģiskiem un citiem piederumiem ir attēlots ugunskrusts. Šādu atradumu skaita ziņā Krievija pārspēj visas citas pasaules valstis. Senākie atrastie priekšmeti tiek datēti ar 10 līdz pat 15 gadu tūkstoti p.m.ē.

207 3 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

Vo, labs raksts! Sen jau tracina tie, kas ieraugot svastiku bļauj NACISTS!!! emotion

5 1 atbildēt

Hittlers šito zīmi pievāca lai būtu veiksme emotion

2 1 atbildēt

Super raksts! 

Paldies. Daudz ko jaunu uzzināju. emotion

1 0 atbildēt

Eksistējot pat tāds viedoklis, ka Ādolfam Hitleram svastiku uzdāvinājis pats biedrs Staļins 1920. gadā.

Gadus neesi mazliet sajaucis?

Par svastiku ka laimes simbol esmu jau dzirdejis , vienkarshi tas izmantots pec sava principa vrb nepareizi. Lai svastiku vairs neuzskatitu par Hitlera zimi butu vel japaiet nu apm. 100 gadiem, kad jau karš pats par sevi būs piemirsies cilvēkiem un neviens no tā vairs nebūš īpaši dzīvs. Ko nozime simbols tas ir viens ,kam to izmanto tas ir otrs.

Vēl ir tā,ja kāds izmantotu simbolu smiley face karam un cilveku iznicinashanas laika ,tad ta ari butu aizliegta, kaut ari pec apraksta ta nozime laimi.

0 0 atbildēt

Šito es saprotu,šis ir raksts,bet + mazāk kā pa bilžu galeriju,bēdīgi

0 8 atbildēt