local-stats-pixel fb-conv-api

Ticiet vai nē, bet daži vēl domā, ka zeme ir plakana!31

190 11

Sensenos laikos cilvēki ticēja, ka Zeme ir pasaules centrs, plakans, nekustīgs disks, ap ko griežas Saule un Mēness. Šai retrogradiskajai hipotēzei arī šodien, trešajā tūkstošgadē ir diezgan daudz piekritēju ASV un Eiropā.

190 11 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://Igors Belostockis
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Un maiji ticēja, ka zeme ir kvadrāts - bet patiesībā tā ir trīsstūris. emotion

20 0 atbildēt

Tā vien izskatās pēc vērtējuma, ka Plakanās Zemes sabiedrības locekļi nav sajūsmā par šo rakstu.

7 0 atbildēt
Nē, es vēl varētu noticēt Dobās Zemes teorijai, bet ņemt par pilnu Aristoteļa un Dēveja murgus ir jau nu pilnīga smadzeņu iziešana caur anālo atveri.
5 0 atbildēt

šis ir lielākais murgs kāds lasīts, ka cilvēks dzīvo 21 gs un nesaprot ka zeme ir apaļa emotion

4 0 atbildēt

Nē nu bet kādas muļķības! Tu laikam neesi pazīstams ar tādu jēdzienu kā sarkasms.

3 0 atbildēt

Ja Zeme ir plakana, tad kāpēc 12 km augstumā, lidojot ar lidmašīnu un skatoties ārā pa logu uz leju, tā izskatās nedaudz ieliekta?

2 0 atbildēt

Sen senos laikos daudzus "izcepa",kuri tikai mēģināja paskaidrot ka Zeme ir lode  un riņķo ap Sauli un pie tam Saules sistēma pati riņķo ap Piena ceļa galaktikas centru + mūsu galaktika arī "nestāv uz vietas".Tad iznāk ka Zeme neatradīsies vienā un tajā pašā vietā divreiz.Tā kā to variantu,ka Zeme ir Visuma centr,nu nekādīgi nesanāks "ieborēt",viss maz man nē.emotion

2 0 atbildēt

Dažiem cilvēkiem ir plakanas smadzenesemotion

2 0 atbildēt

Lol jūs slimie, zeme ir trijstūraina, illuminatī kvī kvī kvī gagagaga

2 0 atbildēt

Noteikti milzīgs pluss.

2 0 atbildēt
Man svētdien viena tāda draudze aicināja. Tik ļoti zvanīja, kā nokaitināja universitātes nolēmu aiziet. Liela daļa tur izskatījās pēc Tvaika ielas pacientiem, bet kad viņi runāja, tad es sapratu, ka viņiem smadzenēs vairāk nekā bez Dieva nav. Un vēl tur bija tā dziedāšana un es būšu bagāts. Nekad vairāk tur neiešu, sabojāta svētdiena.
1 0 atbildēt
Pasaule ir plakana, jo tā ir
1 0 atbildēt

Plakana zeme emotion Tas jau tik pat stūlbi kā dievam ticēt emotion

0 0 atbildēt

Paņem žiroskopu un varbūt kaut ko beidzot sapratīsi... emotion

Man radās tikai viens jautājums - kāda gan katram no mums ir starpība, vai zeme ir apaļa vai nē? emotion Pat ja zeme ir plakana, tāpat viss strādā. Pat ja zeme ir kantaina, tāpat viss strādā. Pat ja zeme ir apaļa - tāpat viss strādā. Vari uzskatīt ka zemes vispār nav un pilnīgi viss ir hologramma - tāpat viss strādā... Šis raksts pašā saknē ir tukšs un BEZJĒDZĪGS.

0 0 atbildēt
Atceros, ka man bija kaut kas lidzigs. Ar draugiem sedejam Rigas centraa, mums pienak klat 2 chalji ar tekstu ''Esam no draudzes...'' negribejam but nejauki, tapec uzklausijam, vini beidza savu monologu ar tadu teikumu ''Vai esat gatavi tagad pienemt Jeezu?''. Man vini nedaudz izbesija jau un draugs pashaava ''Shodien laikam nee''. Kkadi tizlenji.
0 0 atbildēt

Kā var likt ticēt??? Ja piespiež ticēt, tad vienkārši pasaki, jā ticu, bet pie sevis galvā: kas tu pajols esi vai?emotion

0 0 atbildēt

ak dievs, pat nelasījuemotion

0 2 atbildēt