local-stats-pixel fb-conv-api

TITĀNIKS - filmā un dzīvē50

1385 5

Sveiki!

Sakarā ar to, ka jau kuro reizi pa TV drellē mākslas filmu "Titāniks", ievēroju, ka daudzi cilvēki internetā un arī man apkārt domā, ka viss filmā attēlotais ir reāls. Tā nav - tā ir mākslas filma.

Tāpēc apkopoju interesantākos faktus par filmu un par īsto Titāniku, kurus, manuprāt, daudzi nemaz nezin!

Fakti par mākslas filmu "Titāniks".

1385 5 50 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 50

0/2000

Viens no labākajiem rakstiem,ko pē'dejā laikā esmu redzējis

119 1 atbildēt

labs raksts.

45 0 atbildēt

Ironija dara savu

32 0 atbildēt
MJ avatarsMJ

Patiešām labs raksts! Paldies! :) emotion

25 0 atbildēt

Raksts labs, par to plusiņš, bet pati filma tik tālu jau atrādījusies, ka šogad vairs neskatījos :D Zinu no galvas jau notikumus.... emotion

15 0 atbildēt

Daudz kaart piemineeji, ka nezinam, kaa bija patiesibaa, bet tur jau taa lieta, ka mees tik tieshaam nezinam. Shie visi ir netieshi fakti, mes varam tik mineet, kaa tur bija patiesibaa. Un negribetos teikt, ka shii filma ir Maakslas filma, shii ir dokumentala filma, balstiita uz patiesiem notikumiem. Bet nu vienalga, filma tik tiesham ir ljoti, ljoti forsha un skatos katru gadu, tenxs.

Paldies par rakstu, ! emotion

12 0 atbildēt

Iesaku  noskatīties 1955. gada titānika filmu "A night to remember". Ļoti interesanti vērot to pašu notikumu, no citu cilvēku skata punkta. Arī daudz šeit minētās detaļas atklājas filmas gaitā, kuras atšķirībā no Kamerona filmas, netiek slēptas.  Turklāt viss šķiet daudz nesamākslotāks un īstāks, tieši filmas "vecuma" dēļ.

Starp citu , šī filma ir pieejama arī youtube pilnā garumā :) 

4 0 atbildēt

I'm a little drunk and I need U now..

3 0 atbildēt

Perfekts raksts

3 0 atbildēt

ooo,atbildes gandrīz uz visiem maniem jautājumiememotion Kad pirmo reizi skatījos šo filmu pirms ntajiem gadiem tad pat neaizdomājos par tādām lietām kā piemēram vai sākumā filmētais kuģa vraks ir īsts.nesen skatoties šo filmu pa tv radās tik daudz jautājumu!Redzēju to no pilnīgi cita skatu punkta!Paldies par rakstu!

3 0 atbildēt

1) Arī filmā bija baltās, nevis sarkanās raķetes.

2) Diezgan ironiski, bet arī Californian sakarnieks īsi pirms pusnakts devās gulēt, aiz sevis akurāti izslēdzot radiosignālu uztvērēju...

Kas tur ironisks? 

2 0 atbildēt

8. Smits bija čamma, pozētājs un pielīdējs, un "Titānika" katastrofa nebija pirmā uz viņa vadītajiem kuģiem- 1899 gadā Ņujorkas ostā apgāzās viņa vadītais "Germaniks", 1911. gadā "Olimpiks" zem šī paša lieliskā kapteiņa vadības pamanījās pārbraukt pāri velkonim. Pilnīgai laimei viņš tajā pašā gadā Sauthemptonas ostā saskrējās ar kreiseri un kompānija dabūja noskaitīt par to smuku naudiņu. Nu un pēc tam lēdiju mīluli uzsēdināja uz "Titanika", lai šis brauc nogāzt vēl kādus podus. Nu un nogāza arī...Jo visa glābšanas darbu vadīšana uz "Titanika" no viņa puses izpaudās kā kladzināšana "glābiet bērniņus un lēdijas!" Un laivas aizpeldēja pustukšas, bet vīriešus tajās nelaida! Ja pūkainais idiots būtu izdzīvojis, stulbā "Baltās zvaigznes līnija" gan jau  būtu viņam uzticējusi vēl kādu kuģi, ko nolaist pa burbuli.

2 0 atbildēt

emotion 

2 0 atbildēt

Ieraugot pēdējo kadru, atcerējos šo bildi... Titānika dzenskrūves

2 0 atbildēt
Ļoti labs raksts + vairāk tādu.. emotion
1 0 atbildēt

cik daudz dzīvību būtu izglābis tas kapteinis ja būtu licis aizbraukt pārliecināties! raksts ļoti labs +++

1 0 atbildēt

nedaudz tika sagrauta romantiskā noskaņa.

bet raksts patiešām labs. +++

1 0 atbildēt

Liels paldies par šo rakstu. Esi labi pastrādājis.  emotion

1 0 atbildēt

Mūsdienās vairs nav tik daudz labu rakstu kā šis,ak,atceros talos 90. gadus,kad vēl nebija komiksu

HURR DURR HERPA DERPA  LABS RAKSTS!

1 0 atbildēt

emotion 

1 0 atbildēt
« 1  2  3 »