local-stats-pixel fb-conv-api

Slepkavas dienasgrāmata116

1409 12

Nu ko, jūs visi cilvēki tur ārā varat nobučot manu pakaļu un mirt. Turpmāk man būs nospļauties par to kas jums izdzimteņiem ir sakāms, ja vien es respektēju tevi kas gan ir ļoti maz ticams, bet tiem kas mani pazīst, lai miers ir ar tevi un neesi manā ugunslīnijā. Pārējiem, jūs visi labāk slēpieties savās mājās, jo drīz es jums visiem nākšu pakaļ un es BŪŠU bruņojies līdz zobiem un es ŠAUŠU un nogalināšu un es nogalināšu VISU! Nē es neesmu traks. Traks ir tikai vārds, man šis vārds neko nenozīmē. Katrs ir savādāks, bet lielākā daļa no jums kretīniem tur sabiedrībā, ejiet uz savām nolādētajām darbavietām un dariet ikdienišķās sūda lietas, es saku ejiet ellē un mirstiet. Ja tev nepatīk manas domas tad nāc un pasaki man to un es tevi nošaušu, jo MIRUŠI CILVĒKI NESTRĪDAS!

Es ienīstu šo nolādēto pasauli, pārāk daudz kretīnu. Visiem ir pārāk daudz dažādas domas un viedokļi un tas viss ir ietīts vienā vietā ko sauc par AMERIKU.

Kādreiz esi domājis kāpēc mēs ejam uz skolu? Vai tikai tāpēc lai iegūtu tā saukto izglītību? Jūs mazie ņergas to nespējat saprast, bet tie kas domā nedaudz dziļāk to sapratīs. Iešana skolā ir sabiedrības veids kā visus jaunos cilvēkus padarītu par robotiem un rūpnīcas strādniekiem, tāpēc mēs sēžam skolas solos un kaut kāds sūda zvans mums sastāda dienas grafiku.

NAIDS! Esmu pilns naida un man tas patīk. ES IENĪSTU CILVĒKUS un viņi labāk lai baidās no manis. Jā es ienīstu un es gribu lai citi to zin, jā es esmu RASISTS, bet man vienalga. Visi sasodītie nēģeri ir pelnījuši lai viņus ienīst. Man arī patīk nacisti...Hitlers un viņa padotie sačakarējās dažas reizes un tas viņiem izmaksāja karu, bet es dievinu viņu uzskatus un to kas viņi bija un ko darīja. Es drīz visiem atriebšos, haha sūkātāji, nevajadzēja uz mani uzēsties tik daudz. Es esmu nolādēts suns. Man ir fantāzijas par to ka es kādu paņemu priekšā un kārtīgi izdrāžu. Man patīk miesa. Es gribu pagrābt dažas manas klases meitenes, ievest viņas istabā, novilkt visām biksītes un kārtīgi izdrāzt. ahhh es tā gribu drāzties. Sauc to par tīņu hormoniem vai arī par traku izvarošanu.

Sākot slepkavošanu es paturēšu prātā, ka skolā ir apmēram 100 cilvēki kurus es negribu nogalināt, bet pārējiem IR JĀMIRST! Ja tu man nepatiki vai arī tu mani izbesīji, bet tomēr izdzīvoji apšaudē, tad tu zini ka tu esi viens nolādēts NĒĢERIS kuram paveicies. Man žēl, ka mirs arī daudzas seksīgas beibes, viņas varēja būt tiešām labas maukas. Iedomājies, gandrīz visa Denvera deg, deg garāžas un augstceltnes un tas viss ir mans roku darbs. Tas būtu iespaidīgi.

VAI ZINI KO ES IENĪSTU? To ka, kāds bariņš idiotu stav skolas gaiteņa vidū un viņi tik stāv un runā un nobloķē manu nolādēto ceļu! Vācieties malā vai arī es aiziešu pie jums uz mājām un ar bisi izšķaidīšu jūsu nolādētās smadzenes!

VAI ZINI KO ES IENĪSTU? To ka cilvēki neskatās kur iet! Tad viņi man uzskrien virsū un saka : ai, piedod!

Kad nākamreiz uzskriesiet man virsū es izraušu jums ribas un ar tām izduršu jums acis!

VAI ZINI KO ES IENĪSTU? STULBUS CILVĒKUS! Kāpēc tik daudziem cilvēkiem ir jābūt stulbiem?

VAI ZINI KO ES IENĪSTU? KANTRĪMŪZIKU!

VAI ZINI KO ES IENĪSTU? JAUNOS SMĒĶĒTĀJUS! Viņi domā, ka ir dikti kruti staigājot ar savām lielajām cigaretēm mutē. Nevaru sagaidīt kad viņiem būs ap 25 un kā viņi tad paelpos un nosprāgs!

VAI ZINI KO ES IENĪSTU? REKLĀMAS! PIE VELNA ES TĀ IENĪSTU REKLĀMAS! Vienīgās kas man patīk ir reklāmas kur reklamē kādu filmu vai mašīnas, bet visas pārējās par pārtiku, kosmētiku, kafiju un pārējās es vienkārši nevaru ciest! Iznīciniet tās un vairs nekad NERĀDIET!

VAI ZINI KO ES IENĪSTU? Cilvēkus, kuri domā ka restlingā viss notiek pa īstam. Es runāju par mačiem kā Halks Hogans vai Undertaker. Ja tu domā, ka šie mači nav izrāde un šie puiši PATIEŠĀM lauž rokas un kājas tad uzraksti man to pa e-pastu. Es labprāt gribētu zināt kur tu dzīvo, lai UZSPRIDZINĀTU tavu stulbo māju un PATIEŠĀM SALAUZTU tavas rokas!

VAI ZINI KO ES IENĪSTU? FILMAS STAR WARS FANUS! ATRODIET NODARBOŠANOS JŪS GARLAICĪGIE IDIOTI!

Es gribu nomīnēt visu pilsētu. Es ienīstu jūs visus par to ka atstājāt mani ārpus tik daudzām jautrām lietām un tikai nesakiet ka tā ir mana vaina, jo jums cilvēki bija zināms mans telefona numurs.

Slaktiņa dienā mēs vispirms ielavīsimies kādā mājā, pirms vēl kāds ir pamodies. Mēs nogalināsim ikvienu mājas iemītnieku un pēc tam nedaudz uzkavēsimies čurājot uz viņiem. Pēc tam mēs uzstādīsim bumbas lai nodedzinātu mājas. Tad pilnībā sagatavosimies un rīta pusē novietosim savas mašīnas paredzētajās vietās. Tad ar saulesbrillēm uz acīm mēs sāksim savu teroraktu. Mēs metīsim spridzekļus tik tālu cik iespējams un gaidīsim kad izcelsies haoss. Tad mēs uziesim augšstāvā un iesim katrā klasē un šausim sūkātājus pēc mūsu izvēles. Ja mēs to varēsim, tad mēs nozagsim kādu iespaidīgu auto un dosimies uz kādu pilsētas rajonu un ar molotova kokteiļiem apmētāsim mājas. Pa to laiku policija būs mūs aplenkuši un mēs sāksim viņus nogalināt. Mēs izmantosim bumbas, ugunsbumbas un visu ko mēs nolādēts varam, lai nogalinātu un iznīcinātu tik daudz cik iespējams. Ja būsim aplenkti un nebūs iespējams izmukt tad mēs norīsim kādu sprāgstvielu vai indi, lai tad kad mēs mirsim mirtu arī visi ap mums.

Ja es un mans partneris paliksim dzīvi pēc apšaudes, mēs aizbēgsim uz kādu eksotisku vietu, piemēram, Jaunzēlandi, kur amerikāņi mums netiks klāt. Ja tāda vieta nav tad mēs nolaupīsim kādu ar spridzekļiem pilnu lidmašīnu un ietrieksimies kaut kur Ņujorkā.

1409 12 116 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 116

0/2000

"Iešana skolā ir sabiedrības veids kā visus jaunos cilvēkus padarītu par robotiem un rūpnīcas strādniekiem, tāpēc mēs sēžam skolas solos un kaut kāds sūda zvans mums sastāda dienas grafiku." - Nu ja godigi tad vinam ari ir sava taisniba saja joma, bet savadak vins ir pilnigi pratu izkukojis 

161 7 atbildēt

neslikts raksts. Jocīgi, bet pa lielam es viņu saprotu un mazliet pat piekrītu, nekad nebūtu tik radikāls vai rupjš, bet mēdzu pie sevis filozofēt līdzīgi. Man nebūtu tik svarīgi iznīcināt citus, bet neslikti ir padomāt par ideālu sabiedrību, kāda tā varētu būt.

100 0 atbildēt

Bet gudrs viņš nebija: "kādu eksotisku vietu, piemēram, Jaunzēlandi, kur amerikāņi mums netiks klāt" Kapēc lai tur aerikāņi netiktu viņiem klāt?

62 3 atbildēt

Pēc otrās rindkopas teksta es noprotu,ka Amerika viņam bija VISA pasaule.. Ehh,slimiķis..

47 0 atbildēt

Kaut arī pēc virsraksta izlasīšanas tas šķiet dīvaini, bet pāris prātīgas domas šajā tekstā atradu.

45 0 atbildēt

Mazo nepieņemto bērnu dusmiņas. Ar mani neviens negrib spēlēties un ienīstu visu pasaulīti un cilvēciņus boaaa.. Tas vairāk atgādina nevis sajukušu cilvēku, bet cilvēku  kurš sauc pēc apbrīnas  un uzmanības, jo savādākā veidā to nespēj iegūt.. sociopāts hi h

53 12 atbildēt

Gudrs puika..žēl ka nomira..

51 11 atbildēt

cilvēki tik aktīvi piekrīt kaut kādam nervozam ameriķāņu pusaudzim. Tipa baigos domugraudus viņš izteica- uzgrūsties garāmgājējam ir slikti un skola sucks? Tas,ka viņš grib nogalināt...tas ir fufelis. Lieta ir tajā-kāds motīvs? Motīvs, piemēram, bija  Norvēģijas teroristam vai tam pašam Ādolfam. Bet šis nogalināja dēļ tā, ka negribas iet uz skolu un dēļ kantrī mūzikas. Čalis jobnuts uz visu galvu! :) paldies par rakstu,bija interesanti.

34 3 atbildēt

"VAI ZINI KO ES IENĪSTU? KANTRĪMŪZIKU!" Drošvien tā mūzika vainīga - tā mūzika tiešām pataisa traku... Īpaši apdāvinātajiem: Tas jāuztver kā joks, kurā ir sava daļa taisnības...

32 3 atbildēt

Hitlers būtu lepojies...

26 5 atbildēt

Vienā daļā tekstā ir pilnīga patiesība.. Bet tā galīgi greizi ar prātu ..

19 0 atbildēt

Īstais raksts, pēc kura iet gulēt!

25 9 atbildēt

Bullshit, cilvēks iedomājas ka ir pasaules nava un ir vienīgais tāds...

P.S. Ja viņš tāds joberis nebūtu, tad noteikti tik slikti pats nejustos...

12 0 atbildēt

kaut kam es piekrītu 

9 0 atbildēt
Sabiedrība vainīga. Būtu viņam atbalsts no kāda, uzticīgi draugi un mīloša ğimene - par slepkavu viņš nekļūtu.
10 1 atbildēt

Viss slēpjas šajā - " Es ienīstu jūs visus par to ka atstājāt mani ārpus tik daudzām jautrām lietām un tikai nesakiet ka tā ir mana vaina, jo jums cilvēki bija zināms mans telefona numurs."

Nu tak vajadzēja viņam piezvanīt un uzaicināt!

9 0 atbildēt
Normāls čalis. Daudzmaz taisniba viņam ir
8 0 atbildēt

Tomēr nepiekrītu nekam no viņa teiktā. Ja reiz viņš tik ļoti ienīda skolu, izglītība, lai gan obligāta, patiesībā tāda nemaz nav. Tikai puisim, acīmredzot, pietrūka mugurkaula, lai tā pa īstam "lauztu sistēmu", sākot jau no šī "sīkuma", kas ir pamatā lielākajai daļai viņa problēmu. Tak būtu pabaudījis ielu dzīvi un skrūvējis savas bombas, ja jau tāds anarhists un brīvdomātājs.

6 0 atbildēt
VAI ZINI KO ES IENĪSTU? REKLĀMAS! PIE VELNA ES TĀ IENĪSTU REKLĀMAS! Vienīgās kas man patīk ir reklāmas kur reklamē kādu filmu vai mašīnas, bet visas pārējās par pārtiku, kosmētiku, kafiju un pārējās es vienkārši nevaru ciest! Iznīciniet tās un vairs nekad NERĀDIET! 6itas ir to4 manas domas.
6 1 atbildēt

Jesus! 

7 2 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »