local-stats-pixel fb-conv-api

Skumīgi fakti par pasaulīti, kurā dzīvojam36

785 4

Skarbi fakti iz dzīves.

785 4 36 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 36

0/2000

ja tu piedzimsti nabadzīgs tā nav tava vaina ,bet ja nomirsti nabadzīgs tā ir tava vaina.

49 1 atbildēt

Ja nebutu visa sita tad cilveku butu savairojies tik daudz ka iznicinatu pilnigi visu. Sobrid vel daba kautcik noturas lidzvara laigan cilveku paliek arvien vairak un vairak atnemot dzivesvietas parejiem dzivniekiem.

21 0 atbildēt

Kā jau zini, tad Irākā un Afganistānā ir diezgan karsts. Savukārt ASV nosūtītie karavīri tur dzīvo teltīs, kurās temperatūra bez gaisa kondicionēšanas sasniegtu pat divas reizes augstāku rādītāju nekā ārā. 

16 0 atbildēt
96'738'532 cilvēki šobrīd ēd sendviču
12 0 atbildēt
PProtams žēl tos cilvēkus kas mirst, bet uzdodiet sev jautājumu - jā resursi uz Zemes jau sāk nepietikt priekš pašreizējam cilvēku daudzumam, kas būtu ja visi tie cilvēki būtu dzīvi? Kas būtu ja nebūtu karu? Cik cilvēku būtu uz planētas Zeme un cik cilvēk
7 0 atbildēt

1.Nav loģiski par to aipildīšanu,protams ja viņus izvietotu kā pa tagadējam Latvijas iedzīvotāju skaitam tad jā,bet manuprāt tā jau nebūtu aizpildīšana.Aizpildīšana būtu ja viņus liktu vienu pie otra pa visu Latvjias teritoriju.

7 0 atbildēt

11. nepiekrītu. Sodi par atkritumu izgāšanu no kuģa ir vājprātīgi. Legāli neviens to nedara. Ja no kuģa gadās piemēram degvielas u.c. sūdu noplūde un kapteinis par to neziņo, tad noķerot kuģa katpeinim un kuģa īpašnieks var maksāt astronomiskus ciparus.

6 0 atbildēt

4. Nu Latvijas govis tās nav- Francijas, Šveices, Vācijas varētu būt

4 0 atbildēt
Es esmu starp tiem 350 miljoniem arī emotion
4 0 atbildēt

ASV armija tērē 20,2 miljardus dolārus gadā gaisa kondicionēšanai Irākā un Afganistānā. Tas ir vairāk nekā NASA gada budžets.

Kā šo būtu jāsaprot? emotion

7 3 atbildēt

Tapēc nevajag sūdzēties,jo ir cilvēki,kuriem iet vēl sūdīgāk!

7 3 atbildēt

Mhēēēēē'ē, man šķiet,ka es saprotu lietas, tāpēc salikšu bildītes,lai liktu cilvēkiem justies sūdīgi. Zini ko ? Tad dar iakut ko ja viņi tev tik ļoti interesē, acīmredzot viņiem pāsiem neinteresēja sava izdzīvošana, jo vismaz 2000. gadu laikā ar tiem cilvēkiem, kurus tu vairāk vai mazāk apraksti nekas nav mainījies.

Tev droši vien riebjas arī, ka baltais cilvēks lien iekšā visur pasaulē un, ka viņš ir vainīgs pie 75% pasaulē pastrādātajiem ļaunumiem ? 

 

4 1 atbildēt
Lai cik skarbi tas izklausītos, bet būtu nejēdzīgi, ka visa pasaule dzīvotu utopijā bez bada un ciešanām. Tas būtu vājprāts, ka visi tajā Afrikā, Āzija izdzīvotu un turpinātu vairoties kā truši, jau tagad visa pasaule piedirsta ar tiem aziātiem un nēģeriem.
3 0 atbildēt
Esmu bārene, varētu pievienoties tiem 15%
0 0 atbildēt

10... Nejau visiem elektrība ir vajadzīga.

0 0 atbildēt

Man jau patīk Amīši  emotion

0 0 atbildēt

skumji, bet fakts....

0 0 atbildēt
ik pec 7 sec mirsts berns no bada
0 0 atbildēt

Skarbi, bet realitāte!emotion

0 0 atbildēt
Man ar tiem atkritumiem jūrā saistas ar multfilmu wallijs.
0 0 atbildēt