local-stats-pixel fb-conv-api

Šķidrā krievu rulete19

715 4

"Amerikā tu baudi vodku...

Bet padomju savienībā... šņabis bauda tevi"

-Jakovs Smirnovs. Komiķis.

715 4 19 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 19

0/2000

Ceru, ka Pēteris šo rakstu neredzēja. Savādāk ar to viņa dzīvei būs gals.

16 0 atbildēt

Iedodiet kāds iKeivam medaļu, man beigušās!emotion

7 0 atbildēt

Tajos laikos arī alus tika tjūnēts ar diklofosu. Mušas mutei tuvumā tad noteikti nelidoja.

7 0 atbildēt

Vēl aktuāls ir trīskārtīgais odekolons, gaisa atsvaidzinātājs ar apelsīnu smaržu, denaturētais spirts, dažādi losjoni, zobu pasta "Meri", briljantzaļā sķīdums, skudru spirts(bija brīvi nopērkams aptiekās), un vēl daudz un dažādi gardumi.emotion

4 0 atbildēt

Starp citu, 5 maijā apritēja 30, kad Gorbačovs deva zaļo gaismu savam "sausajam likumam" , bet bija pārāk ietiepīgs, lai pakonsultētos ar Reiganu

3 0 atbildēt

Vai kāds ir uzlauzis lietotāja kontu? Raksti pēkšņi kļūst tik labi emotion

3 0 atbildēt
Pārsmējos lasot.Armija mums viens gudritis izplava kaju dezinficejamo.sabeidza sev aknas.
3 0 atbildēt

Ir dzirdēts- "Privet Gorbačobu" ("Sveiciens Gorbačovam"emotion, tāds sava veida kokteilis. Lauku "vienkāršie cilvēki" pa reizei- lai galīgi sadullotos - ir iepūtuši "Dihlofosu" (mušu indējamo aerosolu) tomātu sulā, ko pēc tam dzēruši. Par sekām nekas nav zināms. *Bet ir zināms viens cits gadījums (no nostāstiem), 2 pļunduri gribēja izmēģināt ko jaunu. Tad nu salējušies ar to, ar ko telefona stabus piesūcina, lai tie nepūtu. Sekas fatālas: viens pa taisno uz citu sauli, otram āda kļuvusi tumši zila un div.am nedēļām. 

3 0 atbildēt

Iespējams, tava vecmāmiņa lietoja rožūdeni, lai neļautu savai krunkainajai ādai pārvērsties krokodīla cienīgai čaulai.     plusiņš par šo! Ļoti humora pilns,viegli lasāms raksts!

2 0 atbildēt

Vēl arīdzirdēju, ka bremžu eļļu izmantoja, lai piekostos čukči un citi polārās joslas aborigēni. Nē, tas nebija DOT vai Ņeva, bet cits nosaukums. Lēja volgās un bobikos... Pagatavošana tāda pati kā vesajam "šipram" tecināčana pa lomiku.

Tie, kuri dienēja artilēristos, iekšķīgi lietoja hidrolisko šķīdumu, jo atšķirībā no iepriekš minētās bremžu eļļas, tas šķīdums bija nekaitīgs etilspirta, glicerīna un krāsvielas koktēlis. Protams, arī prasīja "attīrīšanu. Nepacietīgākie dzēra un pļūtija - kā nekā glicerīns, kuru aptiekā var dabūt kācaurejas līdzekli.

2 0 atbildēt

Krievu Makgaivers noteikti šo izgudroja emotion

1 0 atbildēt
1x var monēt, kurš ieliks mīnusu emotion
1 0 atbildēt

Vispār jau pilnībā aizliegts alkohols Gorbačova laikā netika, bet gan krietni ierobežots - tirgot to uzsāka tikai pēc 14:00 un visai ierobežotos apjomos. Rindas bija vienkārši graujošas.

1 0 atbildēt

Garšīga VALODA emotion Lasīju un priecājos emotion raksts protams, pats par Sevi superīgs! Pats esmu 25. gadus vecs un uzzinu daudz ko jaunu par saviem vecajiem! emotion hehe

0 0 atbildēt

labais riktigi ierēcuemotion

0 0 atbildēt