local-stats-pixel fb-conv-api

SdKfz 234 – moderna dizaina, ātruma un spēcīgu ieroču apkopojums18

866 1

Vācijas armija Otrā pasaules kara laikā meklēja risinājumus jauna izlūkošanas transportlīdzekļa izstrādei un Vācu inženieri izstrādāja SDKfz 234 kaujas mašīnu sēriju. Šis mašīnas bijā ļoti ātras, aprīkotas ar sakaru sistēmām. Kas ļāva šim mašīnām doties pa priekšu galvenajiem spēkiem, ieraudzīt ienaidnieku, paziņot par to atpakaļ galvenajiem spēkiem un ātri atkāpties.

866 1 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

nacistiem viss bija labs emotion vācu kvalitāte!

18 0 atbildēt

Iebrukumam Eiropā krievi bija saražojuši tankus, neatceros nosaukumu, kam kāpurķēdes varēja nomainīt pret riteņiem. Proti, izbraucot no Krievijas purviem, ķēdes tiktu nomestas un tālās pa Eiropas cēliem ripinātos uz riteņiem. Kad vācieši apsteidza Krievus ar uzbrukumu, tad šie tanki nebija pārāk noderīgi

11 0 atbildēt
Vācieši otrajā pasaules karā tomēr bija labākie karotāji!!!Cepuri nost puišu priekšā!!!Labi,arī ir tas,ka vācieši nokapāja daudzus krievu vatenīšus,savādāk krievijā dzīvotu ap 200 miljonu vateņu!!!Un protams vācu armijai bija skaistākā forma starp otrā pasaules kara valstīm!!!Vai tad SS oficiera cepure ar miroņgalvu nav smuka???IR!!!emotion
6 0 atbildēt

Japāna īstenībā kapitulēja 2.septembrī.

Un ar 8.maiju es biju domājis karu Eiropā, jo rakstā runa bija par Vācijas militāro tehniku un militāro domu.

3 0 atbildēt

Nu nezinu vai Vācijā valdīja uzskats par to, ka karu uzvarēs "smagie kaujas tanki" - oficiāli 2.Pasaules karš sākās 1939.gada 1.septembrī un beidzās 1945.gada 8.maijā un pusi no tā Vācija karoja bez smagajiem tankiem, kas parādijās armijā tikai 42.gada beigās, bet reālu iespaidu uz kaujām sāka atstāt tikai sākot ar 43.gadu.

Par pedantismu arī grūti piekrist - pietiek vien palasīt Oto Skorzeni memuāros par laiku, kad viņš bija atbildīgs par savas SS vienības autoparka remontu un to, kādas bija problēmas ar rezerves daļām, lai par to sāktu šaubīties.

3 2 atbildēt
Plašāk zināmas kā Puma.
1 0 atbildēt

Pie velna Vaacieši maacēja karot!

1 0 atbildēt

+ nomanis!

0 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Labs. emotion

0 0 atbildēt