local-stats-pixel fb-conv-api

Šausminoši zīmējumi no Gulagas nometnēm.81

1509 1

Cilvēkiem ar vājiem nerviem, neatvērt.

1509 1 81 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 81

0/2000

Šausmas,pilnīgi necilvēciski un daudzi krievu tautības cilvēki vēljoprojām slavina staļina režīmu un ka kapitālisms ir ļunums?Un tas ka krievijas inteleģence tika iznīcināta bija tikai tapēc ka staļins baidijās ka tie redzēs ka viņa izveidotais režīms ir barbarisms salīdzinoši ar kapitālismu un sacelsies pter to.

74 0 atbildēt

Izcils raksts! emotionVajadzētu vēl tādus, cik vien iespējams. Būtu labi, ja ir arī kādi uzskatāmāki NKVD nodarību pierādījumi kā tikai zīmējumi.  P.S. Paldies, šo rakstu varēšu izmantot kā pierādijumu komentāru cīņās pret komunismu. emotion

40 2 atbildēt

Negribu baidīt, taču vēsture ir maita - tā mēdz atkārtoties!

34 0 atbildēt

Šis ir galvenais iemesls, kāpēc es neko dzirdēt par padomju laikiem negribu. Tie daudziem sākās ar neiedomājamām šausmām. Nekas no vēlākajām šķietami pozitīvajām padomju iezīmēm šo visu nekompensē, lai gan arī tās vairums bija tikai fikcija..

27 1 atbildēt

Šo te vajadzētu ikvienam Psrs slavinātājam un Krievijas mīlniekam izbaudīt emotion

26 0 atbildēt
Par tiem bērniem bija tā- kad maskavas un citu nozīmīgu pilsētu ielas kluva pārpildītas ar bāreńiem ielas burtiski iztīrija. Visus kam bija 12 vai vairāk gadu vienkārši nošāva. Bet pluss par rakstu. Krievijas pilsonis neapjedz ka vinji šīs kara šausmas atkārto Ukrainā
19 0 atbildēt
Staļina laikā visvairāk cieta paši krievi, jo Staļinam bija paranoja, viņś bija izveidojis sarakstu, kur minēts cik, kādi sodi jāpiemēro cilvēkiem no visas PSRS teritorijas, tās bija kā soda kvotas.
16 0 atbildēt
Tāpēc es nekad nepakļaušos komunismam vai citai totalitārai ideoloğijai. Tieši tāpēc es ticu ka cilvēkiem jābūt tiesībām turēt ieročus. Likums man to atļauj jo dzīvojam demokrātiskā valstī. Bet ja viss šis murgs atgriezīsies ieroci viņiem nāksies atņemt no manā aukstā līķa rokām.
14 0 atbildēt

Sievietes jau vēl sēdinaja uz skudrupūžņiem un spaini ar žurkām karsējaemotion

13 0 atbildēt

Noteikti vairāk šādus rakstus, vienozīmīgi Pluss! 

12 0 atbildēt
emotion kretīni, nav citu vardu
11 0 atbildēt

šo rakstu vajadzētu parādīt jaunajiem puķina aizstāvjiem.

11 0 atbildēt

Veselam saprātam neaptveramas lietas ir notikušas.

8 0 atbildēt
Shis raksts atgadinaja man to kaa redzeju kaut kadu jaunu mersedes ar numurziimi ''CCCP". Latvija registreta mashina emotion
8 0 atbildēt

Katrā valstī, reģionā,  attiecīgā laika posmā netrūcis šādu zvērību.. ne tikai austrumu vecajā sistēmā bija robi un absurdi. Šādas baisas lietas notiek arī mūsdienās.  Šausminoši!

Nekļūsim rasisti! (Saku tiem, kas te visus krievus grasās nīst)

6 0 atbildēt

Pēc tādām šausmām pat trūkst vārdu. Kamēr padomju vara ņirgājās par šiem cilvēkiem, citi sēdēja siltās mājās un baudīja padomju "labumus", pēc kuriem daudzi tik ļoti ilgojas pat mūsdienās. 

4 0 atbildēt

 un viņu pēcteči te staigā pa mūsu ielām lielā daudzumā!

4 0 atbildēt
Krievu okupanti laikam nemūžam nenomazgās no savām rokām nevainīgo cilvēku asinis!!!
4 0 atbildēt

cik zel cilveku kam tas bija japieredz

4 0 atbildēt
Nu malacis.
2 0 atbildēt
« 1  2  3 »