local-stats-pixel fb-conv-api

Samērā retas otrā pasaules kara bildes.15

nemāku ievadīt tekstu

159 0 15 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 15

0/2000
Šos zelljus aizsuti pret ISIS, ieviestu tur kartibu pec menesha!
12 0 atbildēt

Nacisms atdzims, mūsdienās, pateicoties bēgļiem, kuri agri vai vēlu tiks iznīdēti. Labas bildes. +

9 0 atbildēt

Ja neskaita gramatikas kļūdas ļoti labs raksts. emotion

5 0 atbildēt

Uhhh...uzsita asinis....SIEG HEIL emotion 

5 0 atbildēt

Mana omīte bērnībā dzīvoja Latgalē. Viņa atceras, kā vācu kareivji  ieejot Latvijā deva viņai un pārējiem bērniem šokolādītes, glaudīja galviņas....bet atkāpjoties apšāva visus (omes ģimene slēpās mežā) un aprija visu, kas mājās bija, apšāva mājlopus, kas nozīmēja badu omes ģimenei. Karš ir briesmīgs...

2 0 atbildēt

Ebrejus apšāva, bet nezkāpēc no vācu okupācijas Latvija zaudēja praktiski tik pat cilvēku kā no Padomju. Un kas ir humānāk - nošaut cilvēku vai atstāt bez uztura līdzekļiem bada nāvei?  Ar to gribu teikt, ka nav ko idealizēt vienus un nopelt otrus (ja runā par krieviem un vāciešiem), tie abi bija mūsu ienaidnieki un neko labu nedeva. No vieniem cieta viena latviešu daļa, no otriem otra. Galu galā 4 kara gadi Latvijai izmaksāja trešdaļu tās iedzīvotāju un 50 gadus svešas valsts sastāvā.

2 0 atbildēt

Jap, laikam tekstu nemāku ievadītemotion

0 0 atbildēt

Labs.Bildes un apraksts ari .Lieka garumzime un izlaists burts viena varda nav jauzskata par ,,gramatikas kljudam,,...

2 2 atbildēt
Karš atbaidošs kā fiziski, tā garīgi, tas ne tikai izvaro veselo saprātu, apgāna cildenas idejas, grūž visdažādākajos noziegumos, bet arī attīsta zemiskus instinktus. Patmīlu pārvērš cietsirdībā, cietsirdību sadismā.
0 0 atbildēt

figviņzin. esu redzējusi vecus foto krāsainus, laikam mūsdienu tehnika spēj tā pārveidot un autors vnk paņēmis uzlabotu bildi.

0 0 atbildēt