local-stats-pixel fb-conv-api

Rotšildu ģimenes sazvērestības31

352 1

Nu jau atkal esmu atpakaļ, bet šoreiz esmu atradis rakstu kur zinātnes rakstnieks ir vairāk centies ieskatīties aiz visām šīs ģimenes izdarībām. Protams izdarot loģiskus secinājumus, bet ne oficiāli apstiprinātus, jo zinam to, ka nonākot kaut kam presē vai kādā populārāka ziņu mājaslapā, informācija tiek stipri izmainīta, un jā arī Rotšildi ir vieni no tiem kas kontrolē medijus un to ko viņi publicē svešām acīm.

Šīs būs tādas kā sazvērestību teorijas, jo savādāk to nevarētu nosaukt. Un zinam, ka liela daļa sazvērestību teoriju atklāj patiesību!

352 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://skeptoid
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000

Ir dzirdēta arī teorija, ka Rotšīldi kopā ar Rokfelleriem ir vainojami pie Titānika bojāejas - ar viņu pirkstu kuģis ir ražots no daudz vājāka metāla nekā norādīts papīros un tieši tāpēc aisbergs to sagrieza kā nazis sviestu.

7 0 atbildēt

19.gs. Rotšildi pārstāvēja un pārvaldīja Starptautisko valūtas fondu??? Interesanti, it sevišķi, ja ņem vērā, ka Starptautisko valūtas fondu nodibināja 1945.gadā.

1 0 atbildēt

Sorry, šitais gan ir reāls pi*ģec - Anglija, zeme kur saule nekad neuzaust... Oriģinālā tas skan: "The sun never sets on the British Empire". Kas nozīmē 'nenoriet'...

0 0 atbildēt

"Cilvēks kurš kontrolē Anglijas naudas krājumus, valda pār Angliju... Un es kontrolēju naudas krājumus Anglijā!""

Gļuks- "Tas, kurš kontorlē naudas plūsmas...un naudas plūsmas kontrolēju es!"

0 0 atbildēt

"Tālāk rokoties, tad nu par holokaustu, zinam ka tad tika nogalināti vairāki miljoni ebreju un pastāv teorija, ka tas ir viss darīts Izraēlas iespaidā"

Nu izraēla cik zināms tika dibināta pēc holokausta 1947.gadā. 

0 0 atbildēt
Tev jāmācās beigt slēpties un gramatika pašam tev noderētu.
0 0 atbildēt

Labs raksts. emotion +

0 0 atbildēt

Esmu šodien laimīgs, paldies Lapo Micro Finance par man piešķirto aizdevumu. Mēģinot saņemt aizdevumu, es tiku vairākas reizes maldināts, līdz sastapos ar Lapo Micro Finance, kas man izsniedza aizdevumu 23 000 USD vērtībā, lai rūpētos par slimo bērnu. Ja jums šodien nepieciešams īsts aizdevējs, sazinieties ar Lapo .Sazinieties ar e-pastu: lapofunding960@gmail.com

Whatsapp +447883183014

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt