local-stats-pixel fb-conv-api

Rokfelleru ģimenes netīrā bagātība13

Sveiki Spocēni,

Raksts būs par slavenā Rokfelleru Centra (Rockfeller Center) dibinātājiem - Rockfelleriem.

Katrs šo uzvārdu, noteikti, zina.. vai tas saistītos ar "Viens pat mājās 2" slaveno Ziemassvētku eglīti centrālo durvju priekšā, vai tā būtu milzu bagātība Amerikas vēsturē, vai ļaunums (?!), kas slēpās un meta ēnu pār ģimenes uzvārdu un bagātību!

151 1 13 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 13

0/2000

Sākums ļoti interesants un aizraujošs, jau iekārtojos ar domu - nu tik lasīšu, un viss, beigas. Spēcīga nepabeigtības sajūta.

13 1 atbildēt

Ja taisi par viņiem ar pāris rindiņām nepietiek, šādam rakstam jāvelta vairāk laika, vismaz pāris lappuses rakstam jāsaraksta un jāizkārto patīkamāk, lai būtu lasīt vēlme vismaz.

5 0 atbildēt

Mans ieteikums - nelikt tekstu tādā blāķī, labāk salikt vairāk bildes un pie katras kādu rindkopu vai divas. Un jā, mazliet žēl, ka tik īsi, bet nu, cepumu no manis dabūji.

2 0 atbildēt

Rokafelleri un Rotčaildi ir divas bagātākās dzimtas pasaulē, tāpēc ka viņi izžmiedz visu pasauli kā slapju dvieli.

Ja kādam vajag kādus pierādījumus, tad vajag vien paskatīties info par to, kas ir Amerikas Federālo rezervju banka (tur nav nekādu rezervju un nekā federāla tur arī nav) un visiem taps skaidrs ar ko viņi nodarbojas un cik godīgi ir iegūta viņu neiedomājamā bagātība.

Ļaunākais šo ''cilvēku'' noziegums ir visas cilvēces paverdzināšana, citādi to nevar nosaukt.

2 0 atbildēt

Raksts nepatika, jo rakstā ir minēti apgalvojumi, bet kur tad ir pamatojums tam? Atsauces? Tiesvedības vai kas tamlīdzīgs?

Tik pat labi (lūgums neapvainoties) es tak varētu uzrakstīt, ka autors ir ... varētu nosaukt autoru visādos sliktos vārdos, piedēvēt tam sazin kādus nedarbus, bet bez pamatojumiem šādi apgalvojumi nav ne graša vērti un padara apsūdzētāju tikai par apsmieklu.

Tā pat apsūdzības... nu piemēram... dzimta ir apmāta ar valdīšanu... nu kamon, kas tas par tekstu...ja Tev ir īpašumi, uzņēmumi... vai tad tie nav jāpārvalda? Ja viņi valda pār cilvēku masām, tad lūdzu piemērus ar statistiku, kur, kad, kurš tika pārvaldīts... prasās pēc zinātniskiem pētījumiem, atsaucēm... un tā par visiem apgalvojumiem.

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

 emotion  emotion  emotion 

0 0 atbildēt

Šī brīža pāvests ir jezuīts... Tas, kas pasaulē notiek ir pilnīga pakaļa ja paskatās uz notikumiem kā uz organizētu notikumu virkni nevis atsevišķiem notikumiem.

0 0 atbildēt
The Rothschild Empire - The True Leaders of The Planet Earth

https://www.youtube.com/watch?v=rtiOEpOnqtI

0 0 atbildēt