local-stats-pixel fb-conv-api

Reinhards Heidrihs - no paukošanas čempiona līdz nežēlīgam masu slepkavam24

292 12

Viņš piedzima mūziķa ģimenē, aizrāvās ar vijoļspēli un kļuva par Hitlera favorītu. Paukošanas virtuozs Reinhards Heidrihs bez emocijām iznīcināja sāncenšus un apspieda jebkuru pretošanos nacionālsociālismam. Savas karjeras virsotnē nacistu blondais nezvērs izstrādāja īpašu plānu ebreju iznīcināšanai. Viņu apstādināja atentāts Prāgā.

292 12 24 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 24

0/2000
Tu vakar Ždanokas praidā atkal smagi dzēri???emotion
23 5 atbildēt

Estland - judenfrei !!!!! Ooo ho!!! Man tas tīk!

15 0 atbildēt

Un melu troļļi turpina uzdarboties melu un dēmonizētiem rakstiem, kādam tas ir laikam izdevīgi! Murgi! Vācija bija Nacionāla valsts nevis masu slepkavu valsts, kā žīdu prese mums vienmēr ir zombējusi iekšā, jau sen pierādīts, ka Auševice, skursteņi tika būvēti pec Otrā pasaules kara, to darija komuinisti, un pēc tam laida iekša presi un visai pasaule stastijā, kā te tika dedzināti utt. Man sirds sāp cik nežēlīga un sātaniska ir šī pasaule, cik daudzos melos mēs dzīvojam!

16 5 atbildēt

Eu, Žīdason, yopcik. Ko tu tā esi uzēdies tiem nacistiem ?  emotion 

Ko viņi tev nodarījuši.  emotion 

21 12 atbildēt

Nekad neesmu sapratis, ar ko tad bērna slepkavība ir briesmīgāka par pusaudža vai pieauguša cilvēka slepkavību. Labi gan, ka krievi uzvarēja, tie ne slepkavoja, ne spīdzināja. Un vispār, krievu okupācijas laiki ir labākais, kas ar okupētajām tautām ir noticis - sirsnīgas sarunas čekas pagrabos, bezmaksas braucieni uz skaisto sibīriju, kur arī piedāvāja neierobežotas darba iespējas...

8 0 atbildēt
Kārtējais žīdu raksts
17 12 atbildēt

kremļa karsējmeitene uzraksti par ''golodomoru''

14 11 atbildēt
Ļoti žēl, ka krievi uzvarēja. Ar ko viņi bija labāki par Vāciešiem? Krievi ir mēsli, viņi gadsimtiem ir mūs izlaupījuši un drāzuši kur var! Viňi apdraud mūs un visu pasauli!
3 0 atbildēt

Cik traumētam jābūt lai vāktu info par visādiem vēstures pabirām. Nesapotu to slāvu sajūsmu par fašistu vadoņiem.

3 2 atbildēt
Vācija ir pilna ar agresīviem muslimu bēgļiem, kas dzīvo uz pabalstiem un piesmej vācu sievietes. Rodas jautājums- kā vācieši to pieļauj? Ļoti vienkārši- vāciešiem ir kolektīvā vainas apziņa par savu nacistu senču pastrādātajiem pretīgajiem noziegumiem, un viņi grib izpirkt savu vainu. Tas ir labi un pareizi.
2 1 atbildēt

Interesanti+ emotion  emotion 

2 1 atbildēt
Bet vēsturē vienmēr tā bijis, atnāk kaut kāds trakais un sāk slepkavot un izvarot. Ja dod vaļu un nesoda, tad cilvēks ir izvirtis un nežēlīgs. Visas tautas ir gan drāztas, gan slaktētas. Es tikai nesaprotu ar ko žīdi tik īpaši.
1 0 atbildēt

 emotion 

0 2 atbildēt