local-stats-pixel fb-conv-api

Redzēt Rīgu14

304 0

Ir pagājis ilgs laiks kopš es vairs nedzīvoju Rīgā. Precīzāk ir pagājuši 7 gadi, tikpat daudz gadu kā esmu dzīvojis Rīgā. Pirms es sāku dzīvot Rīgā, domāju, ka tik liela pilsēta nevar iepatikties, tomēr ir daudzas lietas, kas padara Rīgu pievilcīgu, nu kaut vai tas, ka tā ir liela. Nemaz nerunājot ļoti skaisto jūgendstilu, bet es iedomājos uzrakstīt par ko citu – kādas pārmaiņas es ieraudzīju Rīgā, salīdzinot ar to, kas bija pirms 7 gadiem. Tās nav vienīgās vai arī svarīgākās. Noteikti ir daudzas citas, kas šķistu interesantākas par manis piedāvātajām, bet es biju tikai 5 dienas. Man vajadzētu no rīta līdz vakaram katru dienu braukāt ar transportu, lai apskatītu visas tās vietas, ko es esmu redzējis dzīvojot Rīgā. Galvenais, kāpēc es tās bildes ieliku, ir tas, ka pirms septiņiem gadiem tā nebija.

Vai man pietrūkst Rīgas? Ja man būtu izvēle vai turpināt dzīvot tur, kur es esmu, vai pārvākties uz Rīgu, es izvēlētos Rīgu, jo tai ir šarms un Rīga ir tāda maza lielpilsēta.

304 0 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

Wow tik tiešām esi centies. Vienozīmīgi +, bija interesanti palasīt.emotion

12 0 atbildēt

Mēs attīstamies tik lēni, bet ķepurojamies uz augšu. Tas priecē. emotion

4 0 atbildēt

Man nepatīk jaunie tramvaji emotion

3 0 atbildēt

Jū, īstenībā jau Rīga attīstās un uz labo pusi. Ja vēl uzbūvēs to laikmetīgās mākslas muzeju, tad ju nu vispār.. Velojoslas arī ir baigi jauka lieta. Par Elizabetes ielas velojoslas lietderīgumu nezinu - tas nav mans maršruts, bet tas, ka no Ķengaraga tagad var pa skaisto aizbraukt līdz pat centram ar ričuku, ir nenormāli forši!

Neesmu dzimusi rīdziniece, tāpēc Lucavsala man atgādina omes dārzu - tur var pagulēt zālītē, kociņi, rotaļlaukums lielākiem un mazākiem. Mieriņš pilsētas gandrīz vai centrā emotion

1 1 atbildēt

atceros pirmdienas pasākumu nacionālajā bibliotēkā

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt

Nabadziņš, cik skumji, tik daudz gadu neredzēt Rīgu. Es nomirtu pirmajā mēnesī. emotion

0 2 atbildēt

Man gan Rīga riebjas, sēdēt korķī nepavisam nav pievilcīgi.

0 6 atbildēt