local-stats-pixel fb-conv-api

Putins un Krievija. Mantojuma lieta. III.9

Un tā, 1999. gada 31. decembrī Vladimirs Putins kļuva par Krievijas Federācijas Prezidentu. Neba uzreiz pēc viņa nākšanas pie varas sākās karš. Karš Putinam vispār ir svešs... bet sākās kaut kas cits tajā gadā, saukts par “pretterorisma operāciju.” Tā bija krievijas karaspēka otrā atgriešanās Čečenijā, taču jau ar plašākām pilnvarām.

Šeit raksta iepriekšējā daļa.

« 1  2  3 »
257 1 9 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 9

0/2000

labs raksts! paldies!

Lielajā politikā tāpat kā dzīvē, sēž mazie, lielie nekad neatbild par saviem darbiem. Nekad mēs neredzēsim Putinu us apsūdzēto sola.  Politiķi visi ir čomi savā starpā, pat Putins ar Porošenko. Skaļi jā, viņi tipa nosoda viens otru, bet aizkulisēs draudzīgi sarunājas.

7 1 atbildēt

Labs raksts.. tikai neliels labojums:

Krava 300 - ievainotie karavīri

Krava 200 - bojā gājušie karavīri  

3 0 atbildēt

raksts labs. tomēr paliek kaitinoši lasīt, ka lellēm tiek piedēvēta vara. putins ir tikai lelle, tāpat kā viņam līdzīgie prezidenteļi.

1 0 atbildēt

paņem pasuka putin ja tev vins tik ļoti patik

1 0 atbildēt

Raksta autors neizprot situāciju kādā Putins nāca pie varas.. pamatā neatceras vēsturi, bet vadās pēc kautkāda masona grāmatiņas...

Jums ir jāsaprot ka 90 gadu beigās Krieviju rullēja 2 klani, tiue bija spēcīgākie... Bija Izzagts pilnīgi viss un abu klanu zagšanas robežas ja tā var teikt saskārās tas ir vienss. Otrs PSRS tika sagrauts ar mēŗķi panāk tā pilnīgu sašķelšanu, mums protams paveicās, taču armēņi un vēl citas tautas pārcieta mežonīgu asinspirti. Arī Čečenija bija domāta ar mēŗķi atdalīties... kapēc tas bija vajadzīgs>??

Vajadzīgs tas bija tād''el ka Visi rietumu pasaule saprata ka no mazas valsts ir vieglāk kačāt zemes resursu...

Kā atkāpi varu pieminēt, Kā sabrūkot Feodālajam režīmam Eiropā pasaules elite saprata ka kapitālisms un demokrātija ir noņēmusi cilvēkam liegumu patērēt.. Ja pirmstam bija ka Karaļiem Karietes un pilis, pārējiem darbs pātaga un putras bļoda, tad tagad visi varēja pirkt karietes un celt pilis, taču ir āķis ko Saprata Elite, ja mēs tā turpiāsim dzīvot tad pasaule tiks izkačāta pāris gados. Un lūk kā par laimi parādijās Komunims.. A kur palaist Komunismu, Krievijas impērija bija viņu izvēle, tieši tāpēc ka tai ir vis lielākās teritorijas uz kurām atrodas visa Mendeļejeva tabula. A komunisms atkal uzliek cilvēkam Liegumu patērēt. Un Maz kurš zina kā Ļeņins tika ievests no francijas plombētos vagonos... Ļeņina uzdevums bija netikai likvidēt caru bet arī atšķelt Krieviju no sibīrijas... Taču prikols tanī laikā bija ka arī Partijas vadība nebija viendabības, Ļeņins pēc daudzu vēsturnieku domām bija novākts, tapēc ka nobijās un atteicās ne ieceres par Krievijas sadalīšanu.. Tādā veidā tad arī nāca staļins pie varas.. bet viņš tika speciāli iecelts ar mēŗķi padarīt viņu par grēkāzi visām tām zvērībām ko Krievija pastrādāja dižie komunisma cēlāji..

Tagad kā bija ar Putinu..

Fiška ir kāda 98 gadā Jeļcins un pārējie kadris saprata ka Valstī drīz iestāsies pilnīgs auts.. Tāds bija arī pasaules Elites plāns.. (klani sava starpā plēšās visi zog utt, valstij ir jāizjūkt, nav variantu) A Krievijas vadoņi saprot ka viņiem ir rupji runājot pi*dets.. A ko darīt.. Vajag iecelt kādu savā vieta un Jeļcins pasaka es aizeju bet atstāju Jums brīnumbērnu Putinu, tas tipa tiks galā.. paskatieties youtuba, ka Jeļcins ielaida Putinu savā kabinetā.. tas ir vēsturisk kadrs.. A ap to laiku ja jūs atceraties Krievija bija pilnīgs bardaks, Dega Ostanikinas televizijas torņi, grima zemūdenes Čečenijā bardaks cilvēki mira badā sala nost narkotikas šausmīga korupcija visos līmeņos.. Valsts pēc būtības jau bija sagruvusi.. A putins bija paredzēts kā Grēkāzi uz kuru visu novelt/.// Tacu Putlers izrādījās gudrāks un apjāja visus ir Pasaules eliti i Abus klanus.. Un ja mēs paskatītos  ka'viņš to izdarīja, tad jūs saprastu ka viņš tieši ar pasaules elites palīdzību arī iznīcināja savas valsts klanus un pēc tam apjāja ari Pasaules eliti, kā izskatās tagad..

Kas notiktu ja Putins nebūtu nāci pie varas atliek vien minēt, jo visticamāk Krievijā sāktos kārtējā asins pirts un kā vēsture liecina ja Krievijā ir asins pirts tā neiet secen arī mums..

Tāka Autoram varu ieteikt labāk palasi ko raksta zaudētāji..

1 0 atbildēt