local-stats-pixel fb-conv-api

Pretrunīgākās apžēlošanas ASV politiskajā vēsturē11

179 2

Apžēlošana ir viens no pretrunīgākajiem aktiem, kādu prezidents jebkad veiks. Galu galā, kurš gan nebūs nikns, ja prezidents no apcietinājuma atbrīvos notiesātu noziedzinieku. Šajā rakstā aplūkosim pretrunīgākās apžēlošanas ASV politiskajā vēsturē.

179 2 11 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 11

0/2000

4. Trampa gadījumā es neredzu neko nepareizu viņa veiktajā apžēlošanā, jo ASV nav jātur miljoniem cilvēku savās robežās, kuri nav reģistrēti kā pilsoņi un nevēlas iziet oficiālu pilsonības iegūšanas procesu, kas ļoti kaitē valsts ekonomikai, darba tirgum, jo nav iespējams oficiāli veikt aprēķinus, ja daudz kur valstī ir cilvēki, kuri lieto valsts resursus, strādā darbos, bet nav reģistrēti, bet Demokrāti un viņiem simpatizējošās ''tiesas iestādes'' konstanti cenšās novilcināt nelegālo imigrantu deportēšanu, kamdēļ izdod šādus aizliegumus, bet prezidents pareizi darīja un atļāva Šerifam turpināt kārtības uzturēšanu savā zemē.

9 0 atbildēt

nu tā nu viņiem ir..   

4 0 atbildēt

Labi ka nedzīvoju ASV!!!Vienīgi filmas šiem DAŽREIZ tādas interesantas emotion ++

2 0 atbildēt

4. NELEGĀLIE imigranti. NE-legālie. Jeb tie, kam nav piešķirta atļauja atrasties citas valsts suverēnajā teritorijā / tajā uzturēties.  Acīmredzot, liberāļu bļaujas un raudas kaut kādā mērā ir spēcīgākas par pašu likumu.  Donalds Tramps nav tā persona, ko kaislīgi atbalstu, bet, manuprāt, viņš rīkojās pareizi.

2 0 atbildēt

 emotion  emotion 

1 0 atbildēt
SIRRUS velasepēds nav paredzēts apžēlošanai!
0 0 atbildēt

diezgan pretrunīga ir arī paša atsūkājiena pastāvēšana spokos.lv ...  emotion 

 emotion  emotion 

1 5 atbildēt