local-stats-pixel fb-conv-api

Pompejas traģēdija4

138 1

Gandrīz pirms 2000 gadiem, dabas kataklizmas rezultātā no pasaules kartes tika noslaucīta pasaules slavenā romiešu pilsēta – Pompeja. Kādreiz blakus šai pilsētai atradās milzīgas lauksaimniecību pilsētas, taču notika postošā kataklizmas katastrofa, ko nebija iespējams apturēt. No tuvēja vulkāna ar milzīgu spiedienu tika izgrūstas simtiem tonnu vulkānisko pelnu. Daudzi iedzīvotāji, kas centās paglābties, skrienot prom neizdzīvoja, jo šo pelnu karstums bija nāvējošs.

138 1 4 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 4

0/2000

Vezuvs-,,tuvejais vulkans,, ...

8 0 atbildēt

Stefānija izklausās pēc stipri sistas. Pēc viņas uzskatiem sanāk: nekas tik vienreizējs nevarētu notikt un mēs to varējām piedzīvot tikai pateicoties Ādolfam Hitleram. (Runājot par otro pasaules karu.)

1 0 atbildēt

PSSR sistēma? tu toč daunis esi. Hitlers bija kā piemērs, lai pat tāds stulbenis kā tu zinātu, par ko ir runa. Jo ja, es pieminētu kaut vai Hirosimu vai Nagasaki, tad tāds dalbajobs, kā tu prasītu: "kas tad tur tāds īpašs notika".

0 0 atbildēt
IR filma par sito ateju.. Sauc Pompeii (ar diviem ii) loti aizraujosa par gladiatoriem un milestibu bet beigas visi apspragst.
0 0 atbildēt