local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesība par draudzību.1

12 1

Tātad , šajā rakstā es jums pastāstīšu kas draudzība ir patiesībā ( neskaitot arī to ka ir pretējā puse emotion)

1.Nomaiņa.

Kā jau daži ir pieredzējuši ( jo,īpaši meitenes ) draugi visulaiku iet prom un *piekasās..

Bet, fakts ir tāds ka īstu draugu neeksistē ( var jau būt..).Es neizslēdzu gadījumus kad reāli visu dzīvi ir B.F.F u.t.t bet pārsvarā draugi ir visi kam ,tu vēlies kauko dāvināt vai kautvai atbalsti viņu (neskatoties uz to ka citi pret to. emotion) un neizņemu gadījumus kad jums ir kaukādas ''special'' rotas for b.f.f.. bet, draugi iet un nāk - un ja tava draudzene aizgāja uz veselu pusgadu pie savas bērnudārza draudzenes- tavas viss lielākākās ienaidnieces ( kā man bija) tad neuztraucies , tad vienkārši ja gribi pieej pie savas b.f.f. un pasasi ka vina ir ** jo , tev ir jādzīvo tālāk.. Ā un par to ir jāpriecājas jo, vēlāk tas būtu sāpīgāk uzzināt ka tava b.f.f. ir aprunājusi tevi aiz tavas muguras tikai tādēļ lai patiktu tai ''jaunajai b.f.f''.

2.Piegaugušo dzīve :

Es veicu expertīzi un uzzināju ka gandrīz vairāk nekā lielākā sieviešu daļa ir zaudējusi savus draugus/dzenes dēļ tā ka sanāca pašķirties.. Manai mammai bij, b.f.f. vārdā Ļena un līdz pat 12.klasei viņas bija kopā bet nu kā sanāca- mana mamma Ļenu apsteidza it visā - māja, vīrs 3 bērni ,u.t. emotion

3.Attieksme:

Neizņemu gadījumus kad sanāca nesaprasties un sastrīdēties.

Piem: nu mēs spēlējām spēli kur esam biroj-biedrenes un es netisham pateicu ej ****. Bet viņa ko - apvainojas un aizcirt durvis. un tā 2 ned.. bet izrādās ka viņa mani aizvainoja jo es ta spēlē pateicu a viņa mani it visur aprunāja- galvenais es centos izdomāt - ko es izdarīju netā? (tāpēc esat uzmanīgi ar šitām lietām)

4.Nekad nesaki ''es nē,tā bij,viņa!

Nu nonācām pie 4.punkta ..vienmēr kad izraisās strīds ir jāpiedalās diviem.. ja nu viens sāka tad vienmēr 2 beigs. tas viss. un ja nu sanāk strīdēties tad sagaidiet līdz tikai jūsu draudzene runā un jūs klusēsiet. sanāk jūs esat gudrāki/as jo, jus piekapāties.

p.s- zinu , gai būt,centos savas dzīves situācijas uzrakstit.. ja gribat man ir vēl kādi 5 vai 6 fakti par šo.

12 1 1 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 1

0/2000
Nu nezinu , man ir draugs 9 gadus . Par to pirmo faktu nepiekrītu
1 0 atbildēt