local-stats-pixel fb-conv-api

Patiesais komunisms!28

219 4

Sveiki!

Šodien ielūkosimies, komunismā, sākot no K. Marksa un F. Engelsa darbiem un beidzot ar mūsdienām. Mūsdienās komunisms saistās ar PSRS, bet kad izlasīsiet šo rakstu, tad sapratīsiet, ka PSRS komunismu nekad nesasniegtu, jo Staļina, Brežņeva, Hruščova un Gorbačova režīmi nebija tie kuri pilnībā paklausīja Marksam. Staļins izraisīja daudz nāves,lai gan Markss atbalstīja nevardarbībupret tiem kuri ir neitrāli, Hruščova un Gorbačova tuvošanās kapitālistiskajai ASV, un par Brežņevu vispār nerunāsim. Arī citas ''komunistiskās'' valstis kā : Ķīna, Kuba, Vjetnama, Ziemeļkoreja personificēja komunisma idejas, un ignorēja orģinālu!

« 1  2  3 »
219 4 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Jā, un pasaulē nekur nav nevienā valstī tirā veidā ne komunisms, ne demokrātija ne visi pārējie, visur ir pamat idejas sagrozītas, sačakarētas utt. kā netiekam vaļā no viduslaiku karaļvalstu sistēmas tā netiekam, mainās karaļi, mainās nosaukumi, bet jēga tā pati, tik tautai savādākā veidā aizmālē acis.

10 0 atbildēt

tas kurš tagad iebalzamētais līķis akvārijā pats teica, ka visi sistēmas pretinieki ir jānogalina, un ievirzīja sākumu valstu okupācijām un miljoniem cilvēku nāvju. Un vispār staļins pirmais gribēja uzbrukt, bet negribēja uzņemties atbildību par pasaules kara sākšanos, bet no uzbrukšanas neatteicās. Hitlers saprata ka no kara neizbēgt, uzbruka dienu vai pāris dienas ātrāk nekā staļins gatavojās uzbrukt. padumjā savienība uzvarēja tikai pateicoties sabiedrotajiem, bez kuriem krieviem būtu pipec, kā arī uzvarēja tikai ar kritušo pārsvaru, zaudējumu attiecība uz vienu kritušo vācieti bija divi, trīs kritušie krievi. ja vācieši vnk entuziastiski gāja uz priekšu, tad padumjā savienība ar vdk palīdzību stūma vāciešiem virsū lielgabala gaļu. tā kā pa lielam rakstā ir pāris nekorektas lietas.

7 0 atbildēt

Starp citu, atvainojos par kļūdu : Ho Ši Mina armija iebruka Dienvidkorejā. Patiesība Mina armija iebruka Dienvidvjetnamā!

2 0 atbildēt
Bērijs nebija Staļina slepkava, bet gan labā roka. Viņu pašu ātri vien novāca.
2 0 atbildēt

sis noteikti bus populars raksts

1 0 atbildēt

īstenībā īsts komunisms ir reālā veidā divās vietās. nu, cik man ir zināms. pirmā vietā ir žīdu , laikam sacās semītu kopienas, vai kaut kā tā, bet otrā vietā amerikas amiši.

0 0 atbildēt

NU LOPS!KaS tu par cilveeku,ka lasi beerna txt emotion

0 0 atbildēt

Sākumā Hitlera armija guva lielas uzvaras, bet kad pienāca ziema, Vācijai vairāk nebija iespēju uzvarēt. Nebija pārāk silts apģērbs. Parasts pelēks formastērps, kurš ir tik pat biezs kā mūsdienu džemperis. Vāciešu varēja viegli pamanīt, bet PSRS armija bija dērpusies biezā, un batā kombinzonā, kas nozīē ka viņus gandrīz vispār nevarēja pamanīt. Staļina armija ātri nokāva Hitlera armiju. Sarkanā armija iegāja Berlīnē.

Pēc šāda pavirša 2. p.k. apraksta šķiet, ka tā tāda maza saķeršanās vien bija  emotion  Bija daudz daudz vairāk nosacījumu tam, kāpēc nacisti zaudēja, ne jau tikai dēļ apģērba, kurš pat nebija ne tuvu galvenais nosacījums.

0 0 atbildēt

Atvainojos par gramatiku, jāpiebilst, ka rakstīju steigā, jo devos uz Kuldīgu. KAUNS! TIK TIEŠĀM! KAUNS!

0 0 atbildēt

Par zibenskaru zinu, tikai : kā jau tu rakstīji : steigā aimīrsu uzrakstīt. Hitlers ātri sakāva Franciju, un pēc Ādolfs domām līdz ziemai jau viņi tiks līdz Urālu kalniem.

0 0 atbildēt

Pastāv oficiāls mīts par to, ka Ļeņins saņēma atbalstu no Vācijas impērijas taču cilvēki nav papūlējušies paskatīties uz šo mītu. Ja Ļeņins saņēma atbalstu no Vācijas impērijas, tad paceļas jautājums: kāpēc Ļeņins rīkojās pretēji Vācijas impērijas interesēm? daži pimēri:

Vācijai bija vajadzīgs miera līgums. 1918. gadā padomju Krievija noslēdz "miera" līgumu. Tas bija unikāls "miera" līgums, jo par mieru šajā līgumā nav ne viena vārda. Šajā līgumā ir tikai minēts, ka Krievija pārtrauc kara darbību pret Autroungāriju. Pie kam Vācijai būtu izdevīgi karaspēku no Vācijas - Krievijas frontes pārsviest uz rietumiem pret Franciju un Angliju, bet "miera" līgums pieprasīja lai neviens kareivis netiktu pārvirzīts uz rietumu fronti un pēc līguma šos karerivjus nedrīkstēja arī demobilizēt. Tātad faktiski Vācijai kara laikā ir jāuztur karaspēks, kuru kara darbībā izmantot nedrīkst. Ja Vācija pārsviež šo karaspēku uz rietumu fronti, tad Padomju Krievija to uztvers kā līguma lauzšanas aktu un atbilstoši rīkosies. Nu ko, Ļeņina vadībā Padomju Krievija šajā gadījumā ļoti labi rīkojās Vācijas interesēs.

Pirmā pasaules kara laikā Vācijai faktiski nebija kara flotes, toties Krievijai bija ļoti spēcīgas Melnās jūras un Baltijas jūras kara flotes. Oficiāli jau stāsta, ka Krievijas impērija bija atpalikusi, bet atpalikusi valsts nevar uzturēt spēcīgu kara floti. Taču ne par to ir šis stāsts. Stāsts ir par to, ka Vācijas interesēs būtu dabūt Krievijas floti savā rīcībā. Ļeņins, kā jau oficiālais mīts vēsta, rīkodamies Vācijas interesēs pavēl šīs flotes likvidēt. Melnās jūras flote patiešām tika faktiski likvidēta, par ko atbildīgais izpildītājs saņēma balvu. Baltijas jūras flote likvidēta netika par ko atbildīgais tika pasludināts par tautas ienaidnieku un likvidēts.

šādu piemēru ir daudz, kur Ļeņins, pēc oficiālās mītiskās versijas, būdams Vācijhas atbalstīts rīkojas galīgi pretēji Vācias interesēm. Patiesībā visa Ļeņina rīcība atbilda Anglijas interesēm...

0 0 atbildēt

labs, izzinošs raksts. emotion 

0 0 atbildēt

Ja tu ej 8 klasee,tad pis na*uj siikais kverpli - shito info var izlasiit wikipeedijaa

0 5 atbildēt