local-stats-pixel fb-conv-api

Par un ap 20. gs. 60 -70 gadu skolēniem.300

3916 21

Iespējams, ka cilvēki, kuri mācījušies skolā pagājušā gadsimta 60. un 70. gados, atcerēsies kaut ko no šeit uzrakstītā, bet jaunākiem lasītājiem pavērsies “pilnīgi cita pasaule”.

3916 21 300 Ziņot!
Ieteikt: 400
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 300

0/2000

emotion  superīgs raksts

229 2 atbildēt

Raksts patika.

Komentāros piesaistīja tas, ka 1. bildē ir katra trešā skola emotion

114 0 atbildēt

veeljoprojām patīk iedzert tomātu sulu no graņonkas. :)

un jaa, kādreiz sierā bija melni plastmasas ciparinji. dikti patika vinjus vilkt aaraa no siera :D

78 1 atbildēt

Whau Viens No Labakajiem Rakstiem Vispar, Kas Spokos Ielikt :) :) :) ++++++ Tev Par Sho Rakstu :) Ja Vareetu Ieliktu Visus Plusus Ko Esmu Ielicis Vispaar Tikai Shim rakstam, Bet Zheel Kad tikai Vienu var ielikt Par Shito Kolosaalo Darbu emotion

57 1 atbildēt

Tādas skolas kā pirmajā attēlā tiešām ir daudz, arī manējā izskatās tā pat (un parasti tiek fotografēta tieši no šī rakursa :D ) Un īstenībā nekas jau tik daudz nav mainījies, kā valūta un tas ka šobrīd ir internets :D (un arī ar definīciju sula šobrīd saprot ko citu :D)

36 0 atbildēt

"Mobilo telefonu nebija, interneta nebija, pat rokas pulkstenīša visiem nebija. Bet bērni (lielāki un mazāki) prata gan laikā pusdienas paēst, gan vakarā noteiktajā laikā atgriezties mājās."

Zelta vārdi. Un es vēl papildinātu, ka bez visa tā pusaudži un pieeaugušie prata sarunāt randiņus, tusiņus utt, un ierasties uz tiem bez kavēšanās. emotion

24 0 atbildēt

Graņonka ir super, ja kādreiz suliņu, tad tagad arī tādu esmu mājās izracis priekš aliņa uz lielām slāpēm pēc jautrām ballītēm. šīs glāzes dibenā ir stiklā iespiesta zīme, kas līdzīga radiācijas apzīmēšanai (trīs dimantiņi), kā arī neatņemamais krāsas punkts glāzes dibenā ar otu uzmālēts, lai glāzes atpazītu, ja tās tiek no kafeinicas nospertas. manējā nav atrasta un atpazīta. P.S. ļoti izturīga tāpēc vēl turpina man kalpot. Priekā!

20 0 atbildēt

Njā, kamēr PSRS iedzīvotāji dzivoja tumsonībā un atpalīcībā, tikmēr tajos pašos gados, ASV viss bija attīstijies un turpinaja attīstities. Iedzovotajiem viss bija pieejams un  normāla "moderna" dzīvē. Tas pats ari ar eiropu. Kamēr vacieši ar UrQuattro un Emkām lidoja pa autobāņiem, tikmēr PSRS cilvēki pa granteni ar moskviču stiepa 90km/h un likas ka nekas labāks vairs nevar būt.

18 2 atbildēt

Loti pozitivi. Patikami palasit, ko tadu.

13 0 atbildēt

Man patika! $ Bilde - skolas pusdienas no šodienas pusdienām atšķiras tikai ar cenu. Par toŗeizējo nedēļas cenu tagad ir viena ēdienreize ne labākas kvalitātes.

13 0 atbildēt

kādreiz bij nauda cilvēkiem bet veikalā nebij ko nopirkt,tagad naudas nav,bet veikali pilni. tajos laikos zāle bij zaļāka un debesis zilākas....emotion

16 5 atbildēt

tieši tāda pati skola ir manā pilsētā :D vnk identiska :D

11 0 atbildēt

Sula tajos konusos tiešām bija sula nevis E kokteilis.

8 0 atbildēt
Vēēēēēēl :)))
8 0 atbildēt

Šitas viss ir bijis man vissu atceros aizkustinošas atmiņas tiešām .......paldies .

8 0 atbildēt

emotion+ tevemotion  

8 1 atbildēt

Tomatu sula bija par 5 kapeikam ,bieza un garshiga,ne tada susla ka tagad.Klases vakaros dzera ari ielabotu morsu,pie spainja morsa paklusam pieleja polshu ...vai divus.Meitenes mainijas lidz nepazishanai...uz labo pusi ,zeni pat bija gatavi dejot... ,leti un labi (polshs-3,62 , 4,12). 

8 1 atbildēt
Šis laiks.... Lai kā ir gājis.. Bet bija labi
7 0 atbildēt

Es gan skolā gāju laika posmā no 84 - 95 , gadam tom;er visu to esmu piedzīvojusi. Izņ*t Na russkom. Lai arī skola mums bija divvalod;īga, tomēr nedzīvojām jau Rīgā, kur krievi uz galvas kāpa. Mūsu skolas A klases ( krievalodīgās klases bija ar burtu A) visas runāja ar mums un skolotājiem latviski. :) Iznākums - krievu skola Kuldīgā nomira dabīgā nāve, jo nebija skolēnu :)

7 0 atbildēt

Uhh, piena pudeles, graņonkas glāzes, siers ar platmasas cipariņiem, kases aparāti ar mehāniskajām pogām, skaitīkļi veikalos. Lielisks raksts - atmiņas par bērnību uzjundīja. Paldies autoram.

6 0 atbildēt
« 1  2  3  4  5 »