local-stats-pixel fb-conv-api

PSRS laiki (2. daļa)6

92 6

Sveiki, latvieši!

Padomju laiki noteikti daudziem saistās ar Staļinu! Staļins ir vīrs kurš padarīja PSRS par otro lielvaru, palīdzēja Sabiedrotajiem uzvarēt Hitleru, bet vienlaikus savu baiļu dēļ lika izpildīt nāves sodu un lika nosūtīt uz darba nometnēm nevainīgus cilvēkus. Esmu savācis daudzas fotogrāfijas no Staļina laikiem!

« 1  2  3  4 »
92 6 6 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 6

0/2000

9 un 10. visticamāk ka tās ir foto no kādas "triecienceltnes", pieļauju ka varētu būt no kādas HES celtniecības.. Gulāgs bija dziļi sibīrijā, un 99,9% ieslodzītie bija meža darbos, cirta kokus.. 

19, un 30 -  interesanti pavērot, kā strādā krievu propoganda.. PSRS karogs vienmēr virspusē.. tiri psihaloģiski ( zemabziņā) tā tas tiek izvirzīs pirmajā vietā, jo to nekas neaizsedz..

3 0 atbildēt
Staĺins palídzéja Sabiedrotajiem uzvarét Hitleru? Sviests, kurá gadá vispár Sabiedrotie sáka karot, vińi vispár gaidíja kurá pusé nosvérsies uzvara un tad ielída un kapéc sabiedrotie jáuzsver ar lielo burtu?
3 2 atbildēt

Krievi, baigie patrioti, starp citu kad meta nacistu, karogus pie staļina kājam, tur arī tika nomests Krievijas karogs! Bet nu tas nekas.. 

0 0 atbildēt

Nesaprotu krievus.. Staļins - varonis. Psc , un vēl slavē to slepkavnieku!

0 1 atbildēt