local-stats-pixel fb-conv-api

PA SPOKU PĒDĀM(6 - noslēgums)8

125 2

emotion

Iepriekšējie raksti

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Pa-spoku-pedam1/621840

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Pa-spoku-pedam2/622531

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Pa-spoku-pedam3/622643

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Pa-spoku-pedam4/622815

http://spoki.tvnet.lv/vesture/Pa-spoku-pedam5/623158

http://spoki.tvnet.lv/profils/muhins">
Muhins
25.01.13 08:52

atbildot uz aleksīte komentāru " Muhin, kas notiek ar visu šito lie... "

spoku pavārs nau licies ne ziņas, ne miņas par visu šo

jāraksta iesniegumu un jānosūta policijai

rasab 25.01.13 09:24

Varbūt aizbraucis aiz robežas parādu atpelnīt?

jacky 25.01.13 09:59

atbildot uz rasab komentāru " Varbūt aizbraucis aiz robežas parā... "

mhm, uz paneli

MJ 25.1.13 12:46

Tikko ir iesniegs oficiāls iesniegums policijas iecirknī par šo gadījumu!

zupishons 25.01.13 20:20

Speciāli piereģistrētos,lai varētu padalīties. Pazīstu viņu personīgi jau labu laiciņu un varu teikt,ka tad,kad šī akcija sākās,likās,ka nebrīnīšos,ja būs kāds Čē Pē. Tā arī notika. :D Ziniet,kas vēl ir smieklīgi? Viņam pa visu dzīvi ir bijis viens oficiāls ienākumu avots-Lulū pica,pie tam jā jā,tā pati,kurā tika rīkots Spoki.lv pirmais tusiņš,okei,vienīgais,SP tajā laikā tur vairs nestrādāja,ilgi nedavilka. Un jā-tādi cilvēki nemainās.

rasab 25.01.13 20:46

atbildot uz zupishons komentāru " Speciāli piereģistrētos,lai varētu p... "

Kāpēc vienaldzīgi noskatījies un nebrīdināji, kaut anonīmi .Tagad daudzi ir gudri. Pastāsti vismaz vairāk tagad. Vai tā sieviņa ir īsta, kuras kontu deva naudas ieskaitīšanai?

Contess 26.01.13, 11:34

atbildot uz zupishons komentāru " Sieviņa ir,tikai-kāds vārds,uzvārds ... "

LINDA FREIMANE
120488-11272

Nu tur vnk dotajā brīdī spēkā esošais vārds (visi tie Mārcis Freimanis. Mārcis Andzēns, Kristaps Ozoliņš, Agris Čerņiševs) tiek piedzīts pēc konkrētās mātītes, kura konkrētajā brīdī, kad tiek realizēta kārtējā afēra, ir pa rokai.

zupishons 26.01.13. 12:16

Linda Freimane bus taa istaa.

http://spoki.tvnet.lv/profils/muhins">Muhins 27.01.13.21:26

atbildot uz aleksīte komentāru "Es naudu sūtīju

uIngunaFreimaneprofilu&nb..."

Kopsummā viņš spokiem bija iedevis trīs dažādu sieviešu vārdus, bet konta numuri ir tikai divi.

Nekopēju tos komentārus par kuriem Muhins teica vienā komentārā iepriekš: ,,Cerēsim ka iztiksim bez linču tiesas’’...

Man jau bija kļuvis par rituālu, katru dienu pēc 15. janvāra pieslēgties SP profilam, lai pārliecinātos, vai SP ir Spokos pieslēdzies. Katru dienu bija atzīme , ka redzēts līdz 24. janvārim ieskaitot, tad ar savu paroli savā profilā Spoku Pavaars ienācis pēdējo reizi.

Patinot filmu atpakaļ redzam, ka tas ir SP pēdējais publiskais iznāciens Muhina rakstā un Spokos

SpokuPavaars 24.01.13 10:36

atbildot uz Muhins komentāru " paldies ka vismaz tgd vēl esi izlēmis

rīkoties..."

arī bez visa šī es visu būtu izdarījis līdz galam, lai cilvēkiem asociētos ar labo, bet nu nekas kā ir tā ir.

Tā vēl turpināju katru dienu pārbaudīt SP profilu- nākošā dienā bija atzīme, ka pēdējo reizi redzēts vakar, tad aizvakar un visbeidzot, ka pēdējo reizi redzēts 24.janvārī. Tā līdz 28. janvārim.

Vēl pirmdien, 28. janvārī 13:45 (pēc mana datora laika) nofiksēju , ka SP kontā ir 91 raksts, 1596 komentāri, 194554 cepumi un 48495 punkti līdz nākošajam krutuma līmenim un 2012. gada Plusu karalis tituls (spoka nekrologs). Ar šādu bilanci viens no 2012. gada Spoku elkiem aizgāja Spoku mūžībā-Fosīlijā. Tās pašas dienas vakarā 20:00 konstatēju, ka SpokuPavaars profils vairs nav pieejams parastam spokam.

fosilijas -u, vsk. fosilija, -as, s.; ģeol.

Senu dzīvnieku vai augu atliekas, nospiedumi, organismu darbības pēdas; pārakmeņojumi.

Vēl gribēju pievienot diagrammu kā SP kontā cepumu skaits mainās atkarībā no spoku noskaņojuma, bet to lapiņu atstāšu par piemiņu savā datu bāzē. Vienīgi paskaidrošu dažos vārdos: līdz 24.janvārim cepumi vēl vairojās katru dienu, sākumā tūkstošos tad simtos diennaktī un pirms pēdējā SP publiskā paziņojuma 10:30 sasniedza maksimālo cepumu skaitu 193721, tad sākās pakāpenisks kritums līdz aiziešanai Fosīlijā . Pēc MJ paziņojuma MJ 25.1.13 12:46

Tikko ir iesniegs oficiāls iesniegums policijas iecirknī par šo gadījumu! tās dienas pēcpusdienā pazuda 76 cepumi. Vai nav interesanta Spoku domāšana?

Ceru ka nedaudz Tevi pasmīdināju, nobeigšu mazliet nopietnāk.

Gribu pateikt paldies Muhinam, jo viņš pats uzņēmās visnepatīkamāko pienākumu, lai kaut nedaudz nomazgātu mūsu kauna traipu. Tas apskatāms viņa rakstos. Paldies, MJ !

01.02.13 14:01 http://spoki.tvnet.lv/tribine/Par-spiti-pavaram/620018

2013-02-04 12:12:20 http://spoki.tvnet.lv/tribine/Islices-misija-pabeigta/621426

Vēl parSasha Aleksandrs sirsnīgo komentāru rakstītāju. Tad, kad savu hroniku biju uzrakstījusi un sākās t.s pirmais lasījums radās neskaidrība, vai Palīdzības akcija bija ar viņu un MJ iepriekš sarunāta vai apspriesta. Uzrakstīju vēstuli ar lūgumu apskaidrot šo faktu. Liekas, ka mani jau arī viņš Spokos ir pamanījis , paskaidroja un atrakstīja akcijas sākuma saraksti ar SP. Tad pēc brītiņa sāka nākt vesela vēstuļu sērija. Viņš man atsūtīja visu savu saraksti ar SP. Pat man redzamas vairākas pretrunas SP rakstītajā. Visu laiku domāju- kā viņš to neredzēja. Manas domas izmainīja pavisam necila sarakste ar Sasha Aleksandrs

2013-02-06 14:55:44

Sasha Aleksandrs rakstīja:

Mani interesē tas ko Tu dari, un es gribu Tevi redzēt savā sadaļā "Mani spoki"! Ja arī Tevi ir ieinteresējušas manas aktivitātes un Tu vēl neseko man, pievieno mani saviem spokiem.

rasab rakstīja: Ar sekošanu es neaizraujos. Man seko 11 spoki, es nevienam no viņiem pat neesmu neko jautājusi. Arī citur nekur nevienam nesekoju- vienkārši tas nav manā gaumē...

Sasha Aleksandrs rakstīja

Man te karsti iet, man seko 551 spoks, raksta ļoti daudz vēstuļu, jau vairāk kā 6 tūkstošus esmu saņēmis, jautājumi pārsvarā par visādiem auto remota un radiobūves jautājumiem, uz katru atbildu bet pa to burmzmu pa kādai vēstulei arī pazūd, neaiziet, cik ievēroju, tad tas notiek kad notiek sistēmas pārlādēšanās. Uz priekšu pasekošu rūpīgāk tai lietai kā vēstules nosūtās. Ar liela apjoma rakstu pievienošanu parasti tā ir ka negrib pievienoties, labāk pievienot pa daļām, tad viss sanāk. Izskatās tur SP lietā dīvaini momentiņi atklājas. Jā , ikdienas steigā visādiem sīkumiem uzmanību nepievērš... tādēļ jau tādi afēristi var savus netīros darbiņus pastrādāt.
Nu man kļuva skaidrs. Es ar savām 200 vēstulēm pat pinos, kad rastīju savu hroniku Spokos. Kā tur var orientēties katrā vēstules niansē , labi, ja spēj ātri izlasīt un vēl katram atbildēt. Darba daudz, draugu daudz, visiem gribas palīdzēt, ne visiem naudiņa ko uzreiz samaksāt, neviens līdz šim nav pievīlis. SP tikai divas reizes redzējis klātienē. Esmu vislabākajās domās par tevi, mūsu Sasha Aleksandrs !!! Paldies!

Pēc labākajiem paraugiem paldies arī visiem redaktoriem un adminiem, ka manu rakstu pēdējo sēriju nedzēsa, tā mani morāli pabalstot. Centīšos būt likumpaklausīgs spoks.

Paldies, ja kaut daļiņu izlasīji!

P.s.Šovakar, 2012.g 9. februārī noskatījos sižetu LNT Degpunktā par nu jau bijušo SpokuPavaars .Turpmākais risinājums lai varas iestāžu rokās, nedomāsim sliktas domas.

Spoki rullē!

125 2 8 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 8

0/2000

 

SOS!!!  Kas šodien notiek ar  bildēm? Bilžu vietās rakstos parādās Spoku pūslis, bildes pazūd.

Naktī jau sāka gļukoties. Šo rakstu 2x dzēsu,  rakstīju jaunu , pazaudēju  400 cepumu , tagad atkal pūslis vajā. Nupat jau daudziem rakstiem titulbildē redzu.

P.s.nupat atvēru  savu rakstu- jau divu bilžu vietā pūšļi.

8 0 atbildēt

Pa Spoku pēdām vēl reiz izgāju cauri visu to epopeju, jā ir viela pārdomām :)    Ir tāda lieta, kad naktīs rakstu pievieno, ka visādas ķibeles sistēmā gadās, man pat pa sešām reizēm ir nācies kādu rakstu pievienot. Cik ievēroju, ja ilgi ņemas ar raksta taisīšanu, tad pievienojot sanāk kreņķi, vai nu viss pazūd, vai pievieno nepilnībā.

6 0 atbildēt
Kas ar fosiliju?
2 0 atbildēt
Vienalga nedapratu..XXD
2 0 atbildēt

emotion 

2 2 atbildēt