local-stats-pixel fb-conv-api

Otrais pasaules karš - neizstāstīts stāsts (3. daļa)25

584 7

Sveiki tautieši, jau trešais rakst par Ādolfu Hitleru.

584 7 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Žēl ka vācu tauta tagad pieļauj savu iznicinašanu šodien.

48 0 atbildēt

Kā saka vēsturi raksta uzvarētāji.

28 0 atbildēt

IZCILA rakstu sērija.

25 0 atbildēt
Nez kāpēc discovery un national geographic raidījumos tikai Hitlers ir tas ļaunums par krievu zvērībām neviens nerāda
14 1 atbildēt

Ļoti ļoti labs raksts! Es arī interesējos un daudz pētu par šo laika periodu. Varu piekrist, ka Hitlers tiešām ir pasaulē apmelotākā persona, jo viņš cīnījās par to cilvēku interesēm, kuri strādāja, nevis taisīja sūdus un zaga. Teorētiski jau viss bija legāli ko viņš darīja, taču tobrīd pats arī sagrozīja tiesību normas. 

11 0 atbildēt

Kā var runāt par vēsturi ,ja pat nezin kā latviski ir  Alsace&Lorraine.....Kad pēdējo reiz esi rokā paņēmis vēstures grāmatu ? Latviski šo teritoriju sauc par Elzasa-Lotringa!!!

Un runājot tieši par šo zemi, Vācijai tā piederēja tikai nieka 47!gadus, ko tā iegva Francijas- Prūsijas kara rezultātā!

Tā vienmēr ir bijusi robežjosla starp vāciešiem un fraņčiem!

Un mūžam to iegaumē!

7 2 atbildēt
Interesantiemotion+++
4 0 atbildēt

Man liels prieks, un cepuri nost raksta autoram! Jo patiesību ir beidzot jauzzin, un cilvēki sāk vairāk par to interesēties. Ja vairāk uz šīs pasaules zinās taisnību par neseno vēsturi, tad pasaule kļūs labāka un gaišāka. Gluži kā to vēlējais izcilais Valsts vadītājs Ādolfs Hitlers, cilvēks kurš ar visu savu sirdi mīlēja savu valsti un savus cilvēkus, un viņi mīlēja fīreru!

3 1 atbildēt

dddd

1 0 atbildēt

Interesanti, ka šis nacistu apoloģijas raksts noklusē, ka pirms Polijas bija Čehoslovākija, kuru nacisti okupēja pilnībā, nevis tikai `vāciskos` Sudetus. Kā arī to, ka Čehoslovākijas kampaņas ietvaros nacistiem nebija nekādu problēmu sadarboties ar briesmīgajiem poļiem, kuri arī nokampa nelielu Čehoslovākijas gabaliņu.

Jā, Versaļas līgums bija netaisnīgs un tas lielā mērā veicināja WW2 izcelšanos, bet tas nekā neattaisno nacistus un viņu pastrādātos nodarījumus.

1 0 atbildēt

Ticamības sajūta pazūd pie cenzētām bildēm, tur var būt jebkas. Bet ne man spriest, taisnība vai nav.?

0 0 atbildēt
Diezgan liels,sūdains raksts.Kremļa izglītība jūtama.
0 0 atbildēt

Viss labi, nejauc tikai KA un KAD !  emotion 

0 0 atbildēt

Im Andechs

0 0 atbildēt

Atvaino, tumsā pārrakstījos.  Smadzenes darbojās ātrāk ,kā rokas un dažreiz šādas kļūdas gadās. Ja rakstītu uz lappas es nekad to nesajauktu, bet internetā ir vieglāk kļūdīties! (Bet autora kļūda ir stipri lielāka par manējo . )

0 0 atbildēt

Man būtu ļoti interesanti uzzināt no kurienes tu šo informāciju iegūsti !

1 1 atbildēt

Ja kāds grib uzzināt kautko vairāk par Hitleru un viņu iesaku noskatīties šo filmu Latviešu valodā https://m.youtube.com/watch?v=AO61Ov2J8rY

0 1 atbildēt

Te ir daudz lielaka problema par KA un KAD jauksanu, vispar izskatas, ka raksts taisits ar kada interneta tulkotaja palidzibu un tekstu redigejis 4. klases skolonieks. Atvaino, bet tä ir.

0 2 atbildēt
0 2 atbildēt
Lieku mīnusu. Ne jau par rakstu kā tādu, bet gan par to, ka autors neredz atšķirību starp KA un KAD. To taču bērnudārznieki pat zin..
4 10 atbildēt