local-stats-pixel fb-conv-api

Olimpiskie Latvijas fakti17

479 0

Tā nu vēsturiski ir noticis, ka Latvijas sportisti dažādos laika posmos Olimpiskajās spēlēs ir startējuši zem trim dažādiem karogiem. Neskatoties uz to, Latvijas sporta vēsturē viņi ir ierakstījuši arī savas lappuses. Tāpēc iesāksim ar nelielu statistiku par šiem posmiem.

« 1  2  3 »
479 0 17 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 17

0/2000

Nu gan - izcils raksts par vēsturu    emotion  . Tikai es te gribēdu pieminēt gan sievišu basi, kas OS,Un atī Soču hokejistus  kad hoķa komandu.

Man nav vārdu kā to apraksīt... 2:1 ar Kanādu viņu stiprākajā sastāvā. Un visi krievi Sočos bļauj Латвия,  Латвия.

13 1 atbildēt

Kvalitatīvs raksts turpini savu rasktu sēriju. emotion 

5 0 atbildēt

man patīk, agrāk startēja 300 gandrīz 400 sportistu, tagad knapi var 100 sagrabināt, līmenis krīt tāpat kā Latvija ar savu ministriju

3 0 atbildēt

Lasi uzmanīgi-10 sportisti pārstāvēja NVS (Neatkarīgo Valstu Sadraudzība). Viņi startēja zem Apvienotās komandas karoga, bet nevienu medaļu tā arī neieguva.

Tas ir par tiem, kuri startēja NVS komandā

3 0 atbildēt

Patikami bija lasit ,bet...izskatas ,ka nu reiz busim bez medaljam .Vienigie no Baltijas.

3 1 atbildēt

 emotion 

2 0 atbildēt
Viens no izcilākiem Latvijas sportistiem, Aigars Fadejevs, 22 gadus aizvadījis profesionālajā sportā, piedalījies 3 olimpiskajās spēlēs. 2000. gadā Sidnejas olimpiādē izcīnīja sudraba medaļu 50 km soļošanas distancē.
2 0 atbildēt

Kolosāls raksts!

2 0 atbildēt

Shogad medalju bilance NULLE!!! Diezgan nozjeelojami!!!

1 0 atbildēt
A kur Ozols? Viņš bronzu riteņbraukšanā ieguva Barselonā
1 0 atbildēt
Leģedārs raksts!
1 0 atbildēt
Tiešām forši fakti.
1 0 atbildēt

Paldies par rakstu!  emotion 

1 0 atbildēt

15. Tas nav nekāds kurioz. Vartsargs dabūn medaļu, ja ir pieteikt kā rezerves vārtsargs kaut nav bijis laukumā. NHL arī ir tā cīņā par Stenliju. Un NHL ir vēl tā, ja vārtsargs kaut 1min ir bijis vārtos NHL finālā viņš tiek iegravēts uz Stenlija kausa neatkarīgi no tā vai maz pirmstam kaut vienu spēli ir aizvadījis regulārajā sezonā.

Gudļevskis - ir pēdējais, kas ir bijis vis tuvāk sava vārda iegravēšanai uz Stanlija kausa, bet Tampa tomēr zaudēja finālu. Un viņš bija rezerves vārtsargs un arī ne visās spēlēs.

Vārtu vīrs nekad nav bijis laukuma spēlētājs un tāpēc karma viņam ir cita. Viņa laukums ir vārti - pat savējos var iekaustīt, ja, kas ne tā. Kāns Vācijas futbola izlases vārtsargs to ir nodemonstrējis varbūt ne iekaustot, bet nolamājot.

1 0 atbildēt

Es aceros to spēli. Vītoliņš varēja panākt ja ne uzvaru, tad vadībā izvirzīt mūsējos. Jā bija laiki. 

1 0 atbildēt

 emotion 

1 0 atbildēt

Pekinā šķēpa sudrabs izpalika Vasiļevskim, bet, toties, tika Kovalam

1 0 atbildēt