local-stats-pixel fb-conv-api

Noziegumi, kas šokēja Latviju. Trešā daļa31

795 1

Klāt jau trešā daļa rakstu sērijai, kurā atskatīsimies uz pēdējo gadu skaļākajiem, šokējošākajiem noziegumiem Latvijā. Ja palaidi garām pirmās daļas, tad nebēdā, tās ir šeit:

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Noziegumi-kas-sokeja-Latviju/389238

http://spoki.tvnet.lv/tribine/Noziegumi-kas-sokeja-Latviju-2/390236

795 1 31 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 31

0/2000
Es nemaz nezināju,ka OKUPANTU,DEPORTĒTĀJU un SLEPKAVU pieminekļa spridzināšana ir baiss noziegums!!!Slava, Igoram Šiškinam(čiekuram)un viņa puišiem,kas gribēju šo okupantu pieminekli iznīcināt!!!Tas,ka tas piemineklis vēl atrodas pašā Rīgas centrā ir vājprātīga anomālija,jo tas ir tas pats, ja Izraēlā būtu vācu nacistus slavinoš piemineklis!!!Ceru,ka drīz šis pārdaugavas monstrs tiks nojaukts!!!
94 0 atbildēt

Kāda jēga uz 5 gadiem atņemt tiesības ja tu tajā laikā 10 gadus esi cietumā.

65 0 atbildēt

To vateņu stabu jau sen vajadzēja lūžņos pārvērst!

37 0 atbildēt

Uzvaras pieminekļa spridzināšana - Latviju satricināja tas, ka neizdevās uzlaist gaisā emotion

30 1 atbildēt

Laukrozes slepkavības pasūtītājs, gan jau tagad sēž kādā no saeimas krēsliem, vai vēl augstāk. 

24 0 atbildēt
7. Gan jau tas sūda stabs drīz kritīs😊😊😊😊
26 2 atbildēt

Pag pag, 7. nebij noziegums. 

23 0 atbildēt

Ak jā, kā gan es varēju aizmirst, ka pieminekļus Latvijā spridzināt ir likumīgi

23 0 atbildēt

Nezinu, varbūt kāds iepriekšējās daļās ir pieminējis komentāros par mazās meitenes Daces Ramates pazušanu Saldū. Gaišā dienas laikā uz riteņa aizvest mazu bērnu, praktiski bez pēdām pazust, liekas neiespējami.

18 0 atbildēt
Tā urļika Denisa mūlis prasās pēc ķieģeļa!!!Ja,tas nariks būtu nobraucis manu māti,es pats ar viņu vienpersoniski izrēķinātos un tas okupantu izstrādājums tiesu tā arī nepiedzīvotu!!!
16 0 atbildēt

Būtu interesanti lasīt, ja tu apkopotu 2015. - 2017. gada noziegumiem, kas šokēja Latviju. emotion emotion

9 0 atbildēt

Visur pasaule ir šādi notikumi ne tikai Latvija, bet par to var aizdomāties, kādi sabiedrība ir cilvēki un kas liek viņiem to darīt? Mediji, kas katru liek vardarbību, filmas, videospēles, mājās vardarbība un varianti ir dažnedažādi, bet neviens ne par to neiedomājas...

5 0 atbildēt

Ja ''sarkanbaltsarkanie komunisti'' ''PĒRKOŅKRUSTIEŠUS'' nebūtu nožmieguši pašā sākumā,tad tagad būtu pavisam cita saeima un LATVIJAS VALSTS,nevis kaut kāds ''Latvijas izstrādājums''! emotion 

6 2 atbildēt

Kaut arī esmu pret Krieviem un pieminekli, neuzskatu, ka to vajadzētu uzspridzināt. Mums tas netraucē un tā uzspridzināšana būtu lieka naida kurināšana un tikai veicinātu sašķeltību

6 3 atbildēt

Viss vairāk žēl Egils,foršs džeks bija

2 0 atbildēt
A kur fenikss?
1 0 atbildēt
Manuprāt ,ja uzvaras pieminekli arī būtu izdevies uzspridzināt,tad tāpat viņu atjaunotu.jo kā nekā LV ir daudz krievu un viņi tā nemaz nepieļautu ,ka viņu ikgadu tusiņu vieta tiek iznīcināta.
1 0 atbildēt