local-stats-pixel fb-conv-api

Noslēpumi: Ēģiptes piramīdas. 1.daļa.63

1139 4

Turpinot rakstu sēriju "Noslēpumi", es jums atklāšu patiesus faktus par Ēģiptes piramīdām un Sfinksas statuju. Ne viss ir tā, kā mums tika mācīts.

1139 4 63 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 63

0/2000

Gaidīšu turpinājumu. Ķer kārtējos 20+ no manis!

65 0 atbildēt

Interesanti fakti un izklāsts, vienīgi riebjas tā sazvērestības teorijas smaka, kas visu laiku dvako rakstā.

Vēsture balstās uz cilvēcei zināmiem faktiem. Līdz šim zināmie fakti kā puzles gabaliņi likuši salikt bildi (vēsturi) tādu, kādu to māca skolās. Kad tikpat daudz būs Tevis pieminēto savākto un PIERĀDĪTO faktu (gabaliņu), varēs arī pārrakstīt vēsturi. Patlaban tie ir tikai interesanti pieņēmumi, kas prasa vēl vairāk darba, pētījumu un pierādījumu.

26 3 atbildēt

īstenībā jau gadiem to zinu, ka piramīdu vēsture nav tāda, kā skolā mācija, man jau tolaik likās neticami, ka vergi ņemtu un vilktu akmeņus 40it gadus no vietas turklāt izcērtot tos tik precīzi, tas jau vien ir aizdomīgi, pat mūsdienās nobīdes būtu lielakai daļai inženieru  un kur nu vēl melnstrādniekiem.

20 0 atbildēt

Sen nebiju lasījusi tik labu rakstu par šo tēmu. :) Lieku plusu obligāti.

Un gaidu vēl citas daļas.

13 0 atbildēt

nav teikts, ka šamējie sfinksu būvējuši ar konkrētu skatu uz vienu vai otru zavigznāju. Moš vnk vadījās pēc principa: "kā labāk izskatās.."  emotion

13 1 atbildēt

+ Labs rakst,gribu vél!

6 0 atbildēt

Pēc akmens virsmas nevar pētīt akmens vecumu! Tas, ka tie akmeņi ir tik veci, arī neko nepasaka par būvniecības laiku. Lai kaut nedaudz pētītu būvniecības laiku, būtu jāveic daudzi urbumi tajā līdz pat vidum un tad jāsalīdzina struktūra vidū ar to kas ir ārpusē, un arī tas nedotu precīzos rezultātus, tikai ļoti ļoti aptuvenus.

4 0 atbildēt

Tu saki,ka grāmatās ir nepatiesa informācija un visi mums sprauž batonus ausīs,bet kur ir kāds 100% pierādijums,ka tavs raksts ir patiess? Neesi nu tik pārliecināts,vēl daudzkas ir neatklāts :)

4 0 atbildēt
Ir kaudzēm pierādījumu, kas liecina par pavisam citādu vēstures gaitu. Bet tā kā tādi arheoloģiskie izrakteņi izjauc visu zināmo vēstures laika līniju (tai skaitā evolūcijas teoriju), tie visi tiek paslēpti un noklusinati, lai nebūtu jāpārraksta grāmatas un jāļauj rasties idejai, ka viss nav tā, kā zinātnieki saka.
4 1 atbildēt

mans doktora graads veesturee ir izmetams aaraa? emotion

3 0 atbildēt

Daniels Džeksons! emotion

3 0 atbildēt
Es esmu vienkārši šokēts ( labā nozīmē ). Labākais raksts, kādu vien esmu lasījis. Fascinējoši! Tas nozīmē, ka ir jāpārraksa VISA cilvēces vēsture ( atvainojos ) kčortovoj maķiri. Bet neviens jau nepārrakstīs vēsturi, jo tas saceltu pamatīgu ažiotāžu un cilvēku sacelšanos, jo cik tad var melot? Tagad nu dien ir jāpārdomā cilvēka rašanos un kas tad īsti ir "vaininieks" piramīdu celšanā, pazemes pilsētu tīklu būvēšanā u.c. Ja varētu, dotu Tev 100 +.
3 0 atbildēt

Labs raksts, bet kas lai zin, kas ir patiesībā, visi mēs gribam zināt, kā tas ir bijis, bet diez vai pārskatāmā nakotnē to uzzināsim, žēl. emotion  emotion 

3 0 atbildēt

Piramīdas nebūvēja vergi, bet gan brīvprātīgie zemnieki un algotņi ;)

Bet par rakstu +

3 1 atbildēt

Sen skaidrs ka vesture ir pilna ar meliem. Ta ir vinu metode ka manipulet ar cilveku smadzenem un rast mums pilnigi citu uztveri par dzivi.

 

Turn to God. Jesus is real.

4 2 atbildēt

Ja no vēstures notikumu aprakstiem izdzēstu izdomājumus un klajas nepatiesības, tas nenozīmē, ka paliktu tikai patiesība par vēsturiskiem notikumiem,...... ļoti iespējams, ka vispār nekas nepaliktu !!!!!!  

2 0 atbildēt

pirmkārt - ticama vēsture lielāko daļu varētu būt tikai mūsu ērā. 

otrkārt - ir vēsture kur ir nenoliedzami fakti, un ir kad pasaka - tā bija un viss.

treškārt - lai cilvēli vienreiz saprot ka uz zemes ir bijušas dažādas civilizācijas no citām planētām, un tehnoloģijas kā ''dievu brīnumi'' ir gan iegravētas, gan ir ;iecība par to. tāpat ar laika ceļošanu. 

1 0 atbildēt

 emotion 

0 0 atbildēt

Ļoooti dievinu piramīdas!!!

emotion emotion emotion emotion

0 0 atbildēt

piramīdas tika būvētas saskaņā ar debesspusēm, bet zemes ass ar laiku nobīdās, zinot cik daudz nobīdās viena gada laikā un zinot cik daudz ir nobīde starp piramīdu itkā tēmēto ziemeļu pusi var izrēķināt piramīdu vecumu, pirms apmēram gada es rēķināju un cik atceros iznākums bija aptuveni 10 000 gadi

1 1 atbildēt