local-stats-pixel fb-conv-api

Nirnbergas kodekss rakstīts asinīm25

742 3

Čau, spoki un spocenes! emotion

Tā kā šobrīd gatavojos semināram, nolēmu ar Jums padalīties nelielā informācijā un faktu apskatā par Nirnbergas procesu, tā vēsturisko norisi, ieganstiem un sekojošām rīcībām no dažādu valdību un valstu puses.

Protams, šis nebūt nav vienīgais vēsturiskais notikums, kurš ir ierakstīts vēsturē ar cilvēku asinīm un neskaitāmu cilvēku nāvi, bet viens no būtiskākajiem tieši medicīnas un zinātnes jomā, gan. emotion

742 3 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Varbūt kāds nezināja - Nirnbergas tribunāls nosprieda, ka poļu rezerves virsnieku slepkavošanu Katiņā veica vācieši emotion , tāpat apsūdzēto advokāti iesniedza tribnālam Molotova-Ribentropa paktu (laikam kopiju), bet tribunāls to neatzina. Protams, šādi lēmumi tika pieņemti galvenokārt PSRS ietekmē.

10 0 atbildēt

emotion super raksts! Bija laba filma arī par šito.

Ja vajag manas domas, tad šī tiesa bija absurda: uzvarētājs tiesā zaudētāju. Vēl absurdāk, ka viens no tiesātājiem pats savā zemē vēl ilgi pēc kara veica daudz šausminošākus noziegumus un eksperimentus, bet par to visi klusē. Nekas, nekas, viņi jau maksā par to un maksās ilgi.

6 0 atbildēt

Žēl, ka neesmu vairs moderātors, iedotu kādu medāli!

5 1 atbildēt

Uzskatu ka tomēr vajag veikt eksperimentus ar cilvēkiem.  Nelabojamiem kriminālnoziedzniekiem un  līdzīgiem subjektiem no kuriem sabiedrībai nekāds labums nav iespējams. Ja atceļat nāvessodus,tad vismaz atļaujat šādus eksperimentus! Un fakts ka   Nacistu un japāņu   medicīnas un militārie darbinieki bija  uz izķeršanu ASV un PSRS, aukstajam karam uzņemot apgriezienus, ir neapstrīdams. Un ne jau lai sodītu. Šīs abas   lielvalstis tikpat aktīvi kā   stulbas cacas  Stockman trakajās dienās grāba šos darboņus,lai tie palīdzētu  Vašingtonai un Maskavai "būt krutākai par konkurentu""

5 2 atbildēt
Vēsturi raksta uzvarētāji! Tagad nemaz nevaram spriest kurš bija lielāks kretīns
3 0 atbildēt

Tavuprāt dzīvnieki ir pelnījuši, lai viņus tā moka?

3 0 atbildēt

Saka, ka katru dienu ir jāuzzin kas jauns. Šodien es uzzināju par  Nirnbergas procesu! Labs raksts, paldies! emotion

2 0 atbildēt

Dažkārt par šo aizdomājos: necilvēki veica briesmīgas lietas un mocīja cilvēkus...dažus pēc tam sodīja ar nāvi, bet liela daļa aizbēga uz ārzemēm, kur nodzīvoja līdz ļoti, ĻOTI sirmam vecumam - ik pa laikam uzpeld info, ka atrasts kāds turpat 100 gadus vecs kretīns, kuru nevar tiesāt un sodīt jo par vecu. Bet nodzīvoja viņi pilnvērtīgas dzīves, radīja ģimenes, bērnus, kuri izauga mīlestībā nevis tika nomocīti līdz nāvei...tad kur ir tā KARMA, DIEVA visuredzošā acs un neizbēgamā atmaksa, elles liesmas? emotion

2 2 atbildēt

Lieki piebilst, ka šos vācu noziedzinieku apsargāja letiņu puiši ( Viestura rota).. apsargāja noziedziniekus, pie kuriem paši bija dienējuši.. emotionemotion 

0 0 atbildēt

Traki.

0 0 atbildēt

Ļoti labs rakstsemotion

Bet kā jau te teica ka vēsturi raksta uzvarētājs. Nebija nemaz tie vācieši tik slikti kā viņus uztaisija.

Iesaku noskatīties The Greatest Story Never Told-Adolf Hitler ļoti laba dokumentālā filma par vāciešiem.emotion

0 0 atbildēt

 un pateicoties visiem eksperimentiem, medicīna ieguva ļoti daudz. vajadzētu šos eksperimentus atjaunot pa piem. uz vietējiem urļikiem!

0 0 atbildēt