local-stats-pixel fb-conv-api

Nežēlīgais gestapo miesnieks - Klauss Barbjē28

286 20

Nokaitētas adatas, pletnes un verdošs ūdens - Lionas gestapo priekšnieka Klausa Barbjē sadistiskajām pratināšanas metodēm nav robežu. Divu gadu laikā viņš spīdzina un nogalina tūkstošiem ebreju un Franču pretošanās kustības dalībnieku. Kad Sabiedrotie pilsētu atbrīvo, Barbjē pamanās aizbēgt un atrast jaunu darba devēju.

Viena vienīga spuldze vāji apgaismo Lionas dzelzceļa stacijas viesnīcas "Terminus" 68.numuru. Uz koka krēsla istabas vidū sēž ebreju zinātnieks Marsels Gompels, kurš stīvi lūkojas grīdā. Gompels ir nonācis bēdīgi slavenā Lionas gestapo priekšnieka Klausa Barbjē nagos. Šis 29 gadus vecais nacists jau sita Gompelu ar nūjām un turēja viņa galvu zem ūdens, līdz plaušas teju uzsprāga gaisa trūkuma dēļ. Taču vienīgā atbilde, ko līdz šim no lepnā Gompela saņēmis gestapo priekšnieks, ir tikai dusmīgi skatieni.

Tagad Klauss Barbjē ķeras pie sava galvenā trumpja. Viņa palīgs apmet gūsteknim ap potītēm ķēdes un, izmantojot trīsi griestos, paceļ Gompelu gaisā tā, ka upuris karājas ar galvu uz leju. Palīgs ņem nazi un vairākas stundas sistemātiski plēš zinātniekam nost ādas strēmeles. Upura kliedzieni āra uz ielas nav dzirdami. Taču Barbjē nav gana. Pēc gestapo priekšnieka pavēles palīgs vannā ielej asi smakojošu šķidro amonija hlorīdu un tur iegremdē Gompelu. Zinātnieks sāpēs vaid un lokās, tad zaudē samaņu. Barbjē viņu pamodina, aplejot sakropļoto ķermeni ar ūdeni. Pratināšana var turpināties. Apmēram trīs stundas pēc pratināšanas Gompels streipuļo starp citiem nomocītajiem un pārbiedētajiem gūstekņiem. Sāpes ir tik stipras, ka viņš nespēj ne sēdēt, ne gulēt. Kad nelaimīgais beidzot aiziet viņsaulē, pārējie ieslodzītie sadodas rokās un dzied "Marseljēzu".

Jau pats vārds "gestapo", Trešā reiha politiskās slepenpolicijas nosaukums, liek nodrebēt ikvienam ebrejam vai pretošanās kustības dalībniekam Hitlera okupētajās zemēs. Otrā pasaules kara gados šī Trešā reiha represīvā iestāde savā darbībā izmanto aizvien nežēlīgākas spīdzināšanas metodes. Lionā kāds vīrs iet tālāk, nekā spēj iedomāties pat viņa augstākais priekšnieks Heinrihs Himlers. Klauss Barbjē, kurš iemantojis iesauku Lionas miesnieks, savu vārdu vēsturē ierakstījis kā viens no nežēlīgākajiem gestapo bendēm.

286 20 28 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 28

0/2000

Nedomāju,ka tā ir melošana,vien riebj,ka autors visu laiku spēlē uz kremļa balalaikas. Cik minos,tad karu Vācija un boļševiki sāka reizē. Pat parādi Brestā uzrīkoja kopistiski. Ja paganels izrok visu šmuci par naciķiem,tad objektivitātes labad,derētu arī minēt kaut ko par boļševiku izpriecām. Manam Opim(kāda likteņa ironija),gadījās tā nelaime tikt savāktam karot abiem ķeizariem. 15 gadi lēģerī,tas bij vienīgais apbalvojums no visu tautu tēva,da i no 3-šā reiha arī. Nomainīsies vara rusijā un dabūsim oficiāli zināt,kas darījās psrs nometnēs. Daudzi zin jau tagad,tik tam nav nosodījuma valdības līmenī.  emotion  ...bet sadismam nav nacionalitātes...

16 1 atbildēt

Es pat nelasīšu. 

Katrā karā ir bijuši upuri, bet visur propaganda tikai par Nacistiem, par Staļinu ne pīkstiena Holivudā vai mēdijos. Ar ko žīds izpelnījies lielāku uzmanību? Visur taisa sūdus un izmanto mūs Izraēlas augšupejai. 

Nospļauties par Izraēlu, lai karo savus karus. Kam mums par viņiem jāstāv? Paši viņi provicē un izraisa karus. Ja nevar šie mierā nostāvēt, tad pelnījuši, lai bez bērniem palikušie Palestīniešu tēvi un viņu sabiedrotie rīkojas ar viņiem pēc sirds patikas. 

Kāpēc tev neuzcept rakstu par žīdiem, kas iesaistīti Nacistu gājienos?

12 0 atbildēt

Nevainīgs bērns salīdzinājumā ar Džugašvilī Staļinonkuli...

10 1 atbildēt

Un kur raksti par komunistu zvērībām?

8 1 atbildēt
Klauss Barbekjū!emotion
6 0 atbildēt
Klāt stāvēji? Vai arī žīdu propagandas raksteli pārtulkoji? Tad tikpat labi var apgalvot, ka,, Vinnijs Pūks" ir ir vēsturiska liecība. Vārdu sakot, neko pierādāmu Tu sniegt nevari. Šāda veida fufeļi ir daudz pieejami internetā. Tāpat kā,, liecības"par lidojošiem šķīvīšiem.
6 1 atbildēt
Netaisos to darīt. Bet pasaciņas rakstīt arī nevajag paganel
4 1 atbildēt
Divejadas sajutas. Ja kara laika prasa no gustekna info, tad info jadabu.
2 0 atbildēt

 emotion 

2 1 atbildēt

Cik var propogandēt nacistiskās Vācijas dēmonizāciju? Holokausta fakts nav pierādīts jau vairāk kā 70 gadus, bet pasaule tic ka 6 miljoni ēbrēju tika kara laikā vesti uz nometnēm tur, turēti, baroti, spīdzināti un tad nogalināti. Normāli domājošam cilvēkam ir skaidrs, ka tie ir lieki tērēti resursi. Ja es gribētu iznīdēt noteiktu rasi vai nāciju tad es vienkārši uz vietas visus pie sieniņas saliku, kā to darīja krievi, nevis vizināt viņus, barot uzturēt un beigās zaudējot karu un atkāpjoties atstāt kādus dzīvus.

Atveriet acis tas ir bullshit.

6 7 atbildēt

kaut kas līdzīgs vai viņa sekotāja šodien vada CIP ,ASV demokrātijas Citadelēemotionemotion

 Arī kaut kāda vecene ar sadisma dominaci un pilnvaru spīdzināt.. 

0 1 atbildēt
Ē , Tu nozagi manu ideju! emotion
4 6 atbildēt
Brausmas lasiit ka cilveekiem uzreiz ir pretreakvija pret nacistiem. Pirmie jautaajumi, a kapeec par Stalinu nekko? Lol jus Latvieshu idoti jau saakat nacostus miilet. #kaunsbuutlatvietim
0 4 atbildēt

Paganel,man šķiet ka esi jauks tipiņš, ja Tev patīk ķert kaifu no viena izdzimteņa pastrādāto neģēlību detalizēta apraksta. 

8 13 atbildēt

uztaisi rakstu kā bija patiesībā tad (y)

0 5 atbildēt