local-stats-pixel fb-conv-api

Neticami fakti!18

30 53

Izveidoju rakstu ar 10 patiešām nedzirdētiem faktiem. Jācer, ka jums patiks šie fakti, jo es tiešām šos faktus tikai šodien uzzināju! Nedomāju, ka jūs tos zinat! Varbūt paši inteliģentākie cilvēki zina, bet nu tāpat.

30 53 18 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 18

0/2000

''Jācer, ka jums patiks šie fakti, jo es tiešām šos faktus tikai šodien uzzināju! Nedomāju, ka jūs tos zinat! Varbūt paši inteliģentākie cilvēki zina, bet nu tāpat.''

Tad jau mēs visi esam inteliģenti...izņemot tevi emotion

24 2 atbildēt

Liels paldies, tiešām ļoti daudz iemācijos. emotion emotion

13 0 atbildēt

Ļoti interesants raksts emotion

9 0 atbildēt

emotion 

7 0 atbildēt

Tik daudz un interesanti fakti!Tu mani pārsteidzi emotion

Cilvēki soc tīklos var būt viss ko vēlas gan gudri gan stulbi,bet tu esi izvēlējies 2variantu,ja tu uzskati ka tu tā izcelies ar savu inteliģenci piedod atvaino ar tavu domāšanu nav kk labi!

6 0 atbildēt

Bļeg, Lielais kuces bērns, Tev pašam nav za*****a te **** visiem mozgas ar debīliem raksiem? Labi, ka administrācija ir izveidojusi miskasti tādam loham kā Tev.

5 3 atbildēt

@lielais kucens ir mīnuss emotion

4 3 atbildēt

un smadzenes tev nav

3 2 atbildēt
Cik nedzirdēti fakti cik tev gadi ? 3 vai . Man sāk palikt jocīgi , jo manuprāt kāds idiots ir tik stulbs ka visai latvijai pietiktu stulbuma un vēl pāri paliktu .
0 0 atbildēt

Es jau domāju k zini tādu vardu kā urīnizvadorgāni bet tad paskatijos un redzēju ka zini tādu vārdu kā uzrīnizvadorgāni:D

0 2 atbildēt

idiotiem nav smadzeņu emotion 

1 5 atbildēt

Mēnessgalvas, lūk, kas jūs esat. Nekas vairāk.

2 8 atbildēt

Šausmas. Citi par kaut kādiem jēliem, banāliem faktiem saņem pat 1000 un vairāk plusus. Es saņemu par daudz labākiem faktiem vienus mīnusus. Esat auguši mežā?

4 12 atbildēt