local-stats-pixel fb-conv-api

Nejēdzīgā medicīna 27

292 0

Slimības vienmēr saistās ar ciešanām, daži to pat uztver kā neizbēgamību un mēģina ārstēt līdzīgu ar līdzīgu, bet tas tomēr ir samērā nesens izgudrojums. Lielākoties medicīna gadsimtiem ilgi ir bijusi blenšana zvaigznēs nevis pacienta apskate un līdzekļus ārstēšanai meklēja balstoties uz ezotēriku.

Kā jau pieminēju vienā no saviem iepriekšējiem rakstiem http://spoki.tvnet.lv/vesture/Nejedziga-medicina/719171 , tad ārstēšana notika reāli indējot pacientu. Latvijā lielākoties izvēlas parastu medicīnu. Ja kāds rij mušmires vai smērē sāpošu vietu ar izšķīdinātu čūsku šņabī, tā ir viņa izvēle. Laikam katrā var atrast tādu alu cilvēku, kurš krīzes situācijās izvēlas rungu problēmu risināšanai, bet ir vēl palikušas sabiedrības, kur rungas metode dominē par saprātu. Izklausīšos cinisks, toties tajās sabiedrībās arī dzimstība ir augstā līmenī un ja kādu neizārstē, tad viņa vietā piedzims vēl divi. Mirstot tikai vieta tika atbrīvota.

Piedāvāju apskatam dažas metodes, kuru efektivitāte var tikt apšaubīta, jo par tām ir grūti atrast kritiku. To vajag pieņemt, ka dažiem kaut kas nepalīdzēs, nevis slēpt neizdošanos, bet zvaigznēs to jau neieraudzīs.

292 0 7 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 7

0/2000

Pēdējo es regulāri piekopju. Smiešanās var novērst sirdslēkmi, tā regulē elpošanu, organismā rada C vitamīnu un tai nav negatīvu blakusefektu.emotion

5 0 atbildēt

Te loģika ir pie dirsas, piesūksies un viss!

5 0 atbildēt

a kur šņabja terpijas ? iekšķīgās un ārīgās? .. ā, tās jau nav nejēdzīgas, sapratu!

4 0 atbildēt

Dēles emotion Nu vai ziniet - antikoagulanti panāk to pašu, iztikšu bez viņām, paļaušos uz medikamentiem!!

0 0 atbildēt

👍

0 0 atbildēt