local-stats-pixel fb-conv-api

Nedzirdēti, neticami mīti par Ā.Hitleru14

220 10

Neticami mīti par Ādolfu Hitleru. ! :)

220 10 14 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 14

0/2000

4.ais labs....2010.gadaa veica DNS analizes  .....-kam,vecmaminai vai Hitleram....  .No Hitlera nekadas analizes nevareja panemt  -nebija no ka nemt.   Pec DNStesta izveidosanas jau bija doma parbaudit ,vai tas apsvilusas atliekas pieder Adolfam ,bet neizdevas,jo izradijas ka ,,atliekas,, ir brinumaina veida pazudusas....,,s koncami,,  (ar galiem).Manuprat labakais pieradijums ,ka tai bedre pie Hitlera bunkura bija sadedzinats kads cits....Divaini ,bet ne krievi ne ,,sabiedrotie,, necela necik lielu troksni par atlieku pazusanu.             Viss raksts aizdomigi velk uz zinamo filmu- kosmosa kugis ,meness baze....

5 0 atbildēt

Par 6 - es neteiktu, ka Hitlers  vienmēr bija ļauns. Jā, viņa vadītais Nacistu režīms bija noziedzīgs, bet pats Hitlers vismaz pret savu tuvāko apkārtni bija bieži vien pat pārlieku maigs, savādāk viņa ģenerāļi tiktu šauti nost viens pēc otra it īpaši kara otrajā pusē, kad bieži kādu kauju zaudējušais ģenerālis tika sodīts ar histērisku Hitlera bļaušanu un tas arī viss.

5 0 atbildēt

kurš mums tagad ir vajadzīgs. emotion 

5 0 atbildēt

Daudzi no šiem nav mīti. Hitlers bija piekritējs okultajam. Arī LV SS armija meklēja Lielvārdes jostas tulkojumus un svētos rakstus. SS armija tīrija visas pasaules svētos rakstus un tulkoja tos. Pēc II pasaules kara daudzas tehnoloģijas nonāca sabiedroti rokās, tajā skaitā arī milzīgs cigāra veida tornis, kas izrādījās kkas līdzīgs mātes kosmosa kuģim. Pēc rasējumiem tika izgatavoti divi šādi objekti, viens tika atrasts, bet otrs nē. šos projektus galvenokārt īstenoja slepēnās ordas Annunaki, Vrili, kas ar Hitlera piekrišanu tiecās poēc okultajām zināšanām ( tas pats, kas illuminati, brīvmūrnieki)!

Man ir pat paziņu lokā cilvēki, dienējuši tajā laikā, kas apgalvo, ka ir vairākkārt redzējuši mistiskus lidojošus objektus kara laikā, kurus nekādi nevar izskaidrot.

4 0 atbildēt

Interesanti jau ir, bet šorīt tādu pašu rakstu redzēju Apollo.... (tikai tur bija krietni plašāks raksts)

3 0 atbildēt

Pirmais domājams nav tikai mīts. Trešajā Reihā pastāvēja tāds institūts kā Ahnenerbe, kas pētīja āriešu rases kultūras vēsturi un meklēja relikvijas, kas varētu būt ar to saistītas. 

2 0 atbildēt

jāpasmaida  par 8 bildes versiju.

tāds šizofrēniķis jau nu varētu nodzīvot klusu un mierīgu dzīvi Argentīnā,un vēl būdams meta amfitamīna atkars līdz sirmam vecumam.

Viņam pat bija personīgais ārsts,kas to metu viņam pumpēja iekšā kā organisma stimulatoru.

1 0 atbildēt
Intreseja Māksla kā visiem diktatoriem Kadafi, Huseins un Hitlers visi trīs tika novākti pateicoties ASV, ar savu "demokrātiju", kura mums iznicina mūsu Eiropu, Hitlers radisies nojauna!
1 0 atbildēt

Šadu cilveku ka Hitlers tagad vajadzetu. Cilveku ar stingru roku kas tiktu gala ar bēgļu politiku gala.

1 0 atbildēt

īsti arī nav skaidrs kā hitlers gāja bojā...

0 0 atbildēt
Tas nu ir pagājis un paldies dievam.
1 1 atbildēt

5. un 6. pilnīgs sviests.  emotion 

0 0 atbildēt