local-stats-pixel fb-conv-api

Nāvējošākie notikumi cilvēces vēsturē44

816 7

PACELTS

816 7 44 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 44

0/2000

Šoks par Staļina nominēšanu. Izcils raksts!

61 0 atbildēt

Varetu Stalinu atdzivinat un pectam nebarot .Un ta 39 milijonus reizes.(kroplis)

55 2 atbildēt

Šis raksts pierāda to, cik daudz cilvēku nāves var izrausīt viens cilvēks.

24 0 atbildēt
Pas chingisanu man maca vesture tagad, un par miera balvu...pfu, stalins, pat parspej Hitleru...
15 0 atbildēt

Viena cilvēka nāve - traģēdija, miljonu - statistika. Varat minēt, kas šo teica.

Te viens, kas teica, ka Staļins ''tik slikts nebija'', laikam no mēness novēlies. Mēs,latvieši, vispār ne iepīkstēties nevaram, jo salīdzinājumā ar pašiem krieviem, esam tam visam izgājuši cauri samērā mierīgi.

Bet kopā visu ņemot, ne velti daba cilvēku ir radījusi nežēlīgu un pēc varas alkstošu. Kaut kā sevi jātur līdzsvarā. Padomājiet, ja šie visi miljoni neietu bojā, kas pašlaik darītos ar pasauli? Ciniski? Iespējams. Bet patiesi. Ja visi izdzīvotu, nebūtu, ko ēst, nebūtu, kur dzīvot. One way or another - vienalga mirtu.

6 0 atbildēt

Emm.. Cik dumjam jābūt lai nominētu Staļinu, miera prēmijai...

3 0 atbildēt

Josifs Staļins. Bija grūti aptvert to, ka 1948. gadā viņš tika nominēts Nobela Miera prēmijai... 

Šāda nominācija ir visabsurdākā, kāda vien dzirdēta...

3 0 atbildēt
Interesanti
2 0 atbildēt

Ēm, nedomāju vis, ka Staļins ir vainojams visā tajā, kas notika, jo pats, pats galvenais šajā visā procesā, kas visu uzsāka - lika pamatus - bija Ļeņins. Staļins tikai turpināja viņa iesākto.

2 0 atbildēt

Jaa Hitlers... Tas nekas, ka Hitlers bija tikai kontrolejama marionete VINU rokas, kas tikai izpildija paveles un vins tika sponsorets no ASV federalajiem resursiem, tas ari nekas, ka to, nekur nepiemin un visi tikai mierigi vaino vinu(kads taks ir javaino, tapat ka Osams), kaut tai pasa laika galvenie vaininieki paliek ena! Amerika terorisms sakas 15 gs. lidz musdienam... Un visiem ir nosplauties par kkadu divu varenako pusu dominesanu eiropa, ja izsteniba sis globalais akts tika veiks dazu iemeslu del, tas ir kadam tas ir izdevigi, pasaules populacijas kontrolesana, pasaules bagatako resursu iegusana un nakotnes planu pamatu iekalsana!

Plus, otrais pasaules kars nebija kars , kur tika izmantotas atombumbas... Tas, ka kars nosledzas ar ASV izcelsanos Nagasaki, nenozime, ka tas tika izmantotas kara...  

Cilvece ir radita iznicibai, totali un pilniba izskaloti idioti, protams, ja Tu skatisies attistibas limeni no neandertaliesiem lidz musdienam, tad mes esam pietiekosi labi attistijusies Tu padomasi. Es domaju pa tagadni, tad Tev vajadzetu nonakt saubas... Un ja tomer tevi neliek miera tavs personiskais originals kurs doma, ka cilveki ir unikali, viss varenaka un viss universalaka butne uz siis planetas,  kas nesis mieru, saticibu, saprati un kopigus nacijas merkus kopigiem saldumiem... Tad Tu aizmirsi pa apachi helihopteri ar lozmetejiem un minmetejiem pie abiem saniem mans draugs. 

4 3 atbildēt

labs raksts, bet fakti gluži pareizi vis nav.

7. Lielākā impērija, kas jebkad pastāvējusi, ir Liebritānijas valdījumi 19.gs. Aizņēma 25% pasaules.

8. WW1 bija aptuveni 20 M mirušo

9. WW2 bija ap 50 M mirušo

10. Amerikas kolonizēšanā nekādi nevar būt 100M, ja visā Amerikas pasaules daļā indiāņu skaits bija ap 10 M. Ir gan, kas uzskata, ka tur bija vairāk, bet jāsaka, ka sevišķi plaši tur apdzīvots nebija.

1 0 atbildēt

Kari efektīvi risina planētas pārabdzīvotības problēmu.

1 0 atbildēt

Izcils raksts! 

1 0 atbildēt

PSRS no 1917. - 1953.gadam mira milijoniem krievu no revolūcijas rokām, bada un deportācijām...

piesiešos šim vienam vārdam, jo nebija jau viņi vienīgie, galu galā...

p.s. Piekritīšu tomēr vienam staļina teicienam - ir cilvēks - ir problēma, nav cilvēka - nav problēmas. (manā skatījumā attiecināms uz 1 personu vai šauru cilvēku grupu, nekad uz lielām tautu masām)

1 0 atbildēt

nekas cilvēces vēsturē nav bijis tik nāvējošs kā cigarešu izgudrošana. no tām ir miruši miljoniem cilvēku

1 0 atbildēt

super, tā tikai turpināt! emotion

0 0 atbildēt

Vienmēr pie šādiem rakstiem interesējies no kurienes šādi skaitļi? Varbūt varētu raksta beigās vismaz pieminēt no kurienes pasmeltas šādas muļķības. 1. Pasaules karā ne tuvu nebija tāds upuru skaits, bez tam cilvēces vēsturē tiek uzskatīts, ka "30 gadu karš" mirušo skaita ziņā bija otrajā vietā aiz 2.Pasaules kara. 

Nemaz nerunāsim par visiem tiem miljoniem, kas minēti Ķīnas seno laiku sakarā, par kuriem liecības parasti ir "mira kā mušas, kritušo skaits bija kā smiltis jūrmalā utt.", tas ir metaforas vai salīdzinājumi pēc kuriem nekādu skaitu īsti noteikt nevar. 

0 0 atbildēt

Par verdzību. Esot izrēķināts, ka mūsdienās esot apmēram divdesmit līdz 30(dažos avotos pat 100) miljoni vergu, kam tiesību ir mazāk, kā tiem melnajiem. Un liela daļa no tiem mirst necilvēcīgos apstākļos nodzīvojot pavisam īsu mūžu. Tā kā pie tiem pirmajiem noteikti vēl ntos miljonus varētu pielikt un ja tiktu veikta kārtīga uzskaite, tad mūsdienu verdzība būtu pirmajā vietā! Lapa- http://www.endslaverynow.com/?goto=defining_slavery&section=resources&gclid=CIWr69ac97UCFc94cAodAwgAzA

0 0 atbildēt

tiešām Amerikā 100 M pamatiedzīvotāju bija jau uz to laiku?

0 0 atbildēt

A kur mēris?emotion 

bet rakst labs. +

0 0 atbildēt