local-stats-pixel fb-conv-api

Nākotne tuvākajā laikā!76

Beidzot tapis vēl kāds zinātnisks raksts no manis.

Šoreiz par pasauli, kāda tā varētu būt tuvāko 10 gadu laikā.

Baudiet rakstu gardēži!!!emotion

962 7 76 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 76

0/2000

Pilnīgi žēl, ka cilvēka mūžs ir tik īss. Būtu interesanti paskatīties uz pasauli pēc 100 vai pat 1000 gadiem. Kādas būtu tehnoloģijas kā cilvēki dzīvotu.

115 0 atbildēt

Diezin vai. Piemēram par milzīgo enerģijas daudzumu - Zinot, ka pasaulē valda nauda un to, ka bagātie elektrības jomā negrib pazaudēt savu monopolu. Jūs paši saprotat... Iespējams dēļ tieši šī izgudrojuma sāksies trešais pasaules karš. Otrkārt, ja viss notiks gludi, tas nozīmē, ka sāktos liels bezdarbs, jo elektrības ražotnes tiks izskaustas un cilvēki paliktu bez darba. Jāpadomā arī par sekām pirms sāk kaut ko lielu.

34 3 atbildēt

ļoti labs raksts! vēl!!!! emotion

32 2 atbildēt

Nevaru sagaidīt kas par tehnoloģijām būs pieejamas tad kad būšu pensionārs emotion

22 0 atbildēt

Nedaudz biedē tas, ka cilvēki rada arvien gudrākus robotus, var pienākt brīdis kad būs par traku!

Mani vienkārši Fascinē Šādas lietas!!!! Tik interesanti bija lasīt emotion

19 0 atbildēt

Interesanti, kā 15. darbotos,kad cilvēks ir pillā vai salietojies kaut ko un reizēm grib iet uz visām pusēm vienlaicīgi? emotion

16 0 atbildēt

Kas ir ar to marsu? Kāpēc visu laiku tur mēģina atrast dzīvību, pat tagad... Man ir nojauta, ka dažiem indivīdiem kaut kas ir zināms un tāpēc tur tiek pastiprināta dzīvības meklēšana...

12 0 atbildēt

Visticamāk liela daļā nerealizēsies tieši tajā laikā,nekad neesmu sapratis ,kā var zināt, kad tajā vai tajā gadā izdomās to vai to,taču raksts interesants. (: emotion

8 0 atbildēt

Kā tu zini cik kas ir efektīvs kas nau pieejams ? Tu domā, ka aids, hiv radās pats no sevis ? Palasi vēsturi antiglobālistos , ka cilvēku šūnās nau atrastas hiv un aids , tā ir mākslīgi ieviesta slimība, vēžu protams , tas ir mums katrā , bet es zinu un ticu , ka ir zāles pretjebkuru slimību tikai pieejamas augstu rangu cilvēkiem , kas arī valda pār pasauli , lūk tā. 

4 0 atbildēt

Beidzot, kautkas interesants emotion

4 0 atbildēt

"globālā vidējā temperatūra turpina augt"...

Man liekas ka tieši otrādāk emotion

3 0 atbildēt

3. Es neriskētu tirgot šādus spīdināmos mazumtirdzniecībā. Būtu ļoti daudz uz visiem laikiem aizvērtu acu. 4. Varbūt lai pasteidzas. Nākamgad tur sola ierodamies lielu meteorītu. 5. Noderēs kā pagaidu datu glabātuve datora pārinstalēšanas laikā. Bet ilgāk kā 3 gadus bez pilnas pārrakstīšanas tur kaut ko glabāt neiesaku. 7. Vairāk interesē blakusefekti pārsteigumu veidā no apdrošināšanas kompānijām un potenciālajiem darba devējiem. 8. Ja šim papīram izdosies nodrošināt pietiekami ātru satura atjaunošanu (zem 5 ms), lai video neņirb un nav ēnu artefaktu - kāpēc ne. 9. Rietumos, kur satiksmē valda mazāks bardaks - varbūt. Pie mums un tālāk uz austrumiem - bez pārējo satiksmes dalībnieku smadzeņu pārstādīšanas - nekad. Citādi būs nepārtrauktas avārijas, ieskaitot idiotus, kuri speciāli līdīs priekšā pārbaudīt auto reakciju. 13. Termosintēzes reaktoriem radīšanas problēmu joprojām pietiek. Bet nu redzēsim. 15.,16. Man vienīgajam ienāca prātā Deus Ex? 17. No attēla izskatās, ka tie būs arī killeri.

3 0 atbildēt

3d printeri var arī uztaisīt pats, mājas apstākļos. Varbūt pēc kāda laika taps raksts par šo tēmu, sadaļā praktiskais spoks emotion Labs raksts emotion

3 0 atbildēt

Tas pats jau būtu ar to kodolenerģiju, jo izmputētu miljardiem vērti uzņēmumi.

2 0 atbildēt

divi + no manis :D emotion

2 0 atbildēt

Kā terabaits būs nevajadzīgs, man telefons atbalsta pdf formātu, es tur labrāt veselu bibliotēku grāmatu saliktu. :D

1 0 atbildēt

11. Tās gadījumā nav zivju eļļa kapsulās? emotion

1 0 atbildēt

Interesanti jau , bet man ir aizdomas, ka arī ieroču ražošanā militāristi īpaši daudz līdzekļus iegulda - itkā cilvēku, dzīvnieku un dabas iznīcināšanai jau nepietiktu visādas draņķības. Turklāt par elektrības lētumu man šaubas māc , kā jau te daži izteicās, tad tie, kam no tā liela peļņa nāk tik viegli nepadosies un darīs visu, lai tikai pieturētos pie saviem naudas kalniem , lai arī ironija ir tāda, ka pēc nāves viņiem šie kalni naudas neko nepalīdzēs. 

1 0 atbildēt

Nepatīkamā patiesība... Mums pat medicīnas tehnika ,kas ir no pagājušā gadsimta ,kuru uzskatam par jaudīgu ir dāvināta. Cermas ,ka ,kaut ,kas mainīsies.     Bija gadījums ,kuru rādija televīzijā ,kur slimnīca ,Latvijā,meklē atbalstu jaunai tehnikas iegādei ,jo tā ,kas paslaik esot ir veca. Iespejams ,tas bija :"kora karos"  :D.

1 0 atbildēt

Te tik iegaju pakardinaties tpt nevienu no tam lietam man neatļauties emotion

1 0 atbildēt
« 1  2  3  4 »