local-stats-pixel fb-conv-api

Nacistu superierocis - Tiger I25

Otrais pasaules karš rit pilnā sparā un Hitleram ir vajadzīgs jauns superierocis, kas satriektu pasauli. Tāpēc, viņš saviem inženieriem pasūta jaunu tanku, kas būtu apveltīts ar drošām bruņām, lielu iznīcības jaudu un ūdensdrošu korpusu, jo tanks būtu paredzēts, lai forsētu Francijas un PSRS teritoriju.

407 0 25 Ziņot!
Ieteikt: 000
Izmantotie avoti:
http://prese mājās
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 25

0/2000

Njam, būtu vācieši aizdomājušies par dubultsienu risinājumu, tanki būtu vieglāki, lētāki un tik pat izturīgi.

9 0 atbildēt

WorldOfTanks eksperti nāk.

9 0 atbildēt

Par zemūdenēm varētu uzrakstīt,a ta viss tikai par tankiem,lidmašīnām,un FAU.+

6 0 atbildēt

Neslikts raksts, bet viena problēma. Kad blueprintus iedeva hitleram, viņu nesauca par Tiger I, vai pat par Tiger, bet gan VK 3601 (H). Projekts, lai uztaisītu smago tanku Vācījā tika saukts par Tīģera projektu. 

Sagatavot viņus tika uzdots 2iem ražotājiem - Henschel un Porsche, kur katrs uztaisīja prototipus un izmantoja Krupp izveidoto torni. Tikai tad, kad Henschel projekts tika pieņemts viņu nosauca par Tiger. Viņš nav bijis saukts par Tiger I.

Un PzKpfw VIB sauc par karalisko tīģeri tulkojuma kļūdas dēl. Königstiger  nozīmē Bengālijas tīģeris.

5 0 atbildēt

Par Tiger jau ir atlasīti raksti visur citur, kā arī šis nav pirmais un laikam nebūs pēdējais raksts par Tiger tanku.

Iesaku parakņāties par prototipa tankiem, kuriem bija potenciāls pārspēt Tiger u.c. tankus, kā arī slepenos ieplānotos super-heavy tankus.

"Maus" tanks tika pabeigts, pa to var uzrakstīt, jo daudzi par to nezina un ir skeptiski, stāsta ka tāds netika uzbūvēts un bla bla, bet esmu salasījies pietiekami par Maus tanku, un lai pamēģina pierādīt, ka netika uzbūvēts.

Var arī par citiem, piemēram Tiger tanku taisīja Henschel, bet Porsche taisīja Tiger (P), kas bija daudz labāks saistībā ar bruņām, bet viņam bija tehniskas problēmas dēļ kurām nebija vērts tā masveida ražošana, be tā tanks bija pabeigts un gatavs, problēmas bija ar remontu u.c. lietām, kas bieži nojuka, piemēram motors.

Porsche vienmēr bijušas lieliskas idejas, bet nebija tehnoloģijas tolaik, jo Tiger (P) būtu izdevies un būtu cits vēstures raksts par to, kamēr Henschel projekti vienmēr izdevās sasniegt masveida ražošanas atļaujas.

Porsche ar Krupp vismaz uztaisīja Maus pašās beigās, bet par bēdu, ražotni nobombordēja Briti pirms tika pabeigti pārējie.

2 0 atbildēt

1. punkts.....a kāda interese hitleriešiem 1942. gadā bija par Francijas teritorijas forsēšanu? atkal kaukur nosperts raksts ar izrautu kontekstu

2 0 atbildēt
Tiger1-P bija labāks emotion
1 0 atbildēt

nacisti, komunisti... man liekas vienlīdz slimi. emotion bet tehnoloģijas no Vācijas apliecina sevi... kaut šodien- BMW, Mercedes, VW, Audi....reiz kaut kādā filmā bija- "cilvēki, kas ražo tādus autiņus, nevar būt slikti cilvēki..."

0 0 atbildēt

Vel jau var piemetinat ka Tiger bija 88mm lielgabals, tads pats kads bija pretgaisa lielgabalam, no kura baidijas pretinieka tanku apkalpes. Pirmajiem T34 bija 75mm lielgabals, kuram maksimalais trapijuma attalums bija krietni mazaks neka Tiger 88mm'etrigajam. Jebsu, vienkarsa valoda, kamer T34 megjinaja tikt saviena attaluma, Tiger jau blieza uz pilnu klapi.

Vaciesi brunjojuma zinja attistijas diez gan lielos tempos visas sveras - ballistiskas rakjetes, reaktivais dzinesjs, smagie tanki, mega-artilerija utt.

Bet ja runajam par tankiem - visu diez gan specigi sarezgjija daudzas modifikacijas tankiem ... paskatities cik dazadas modifikacijas bija kaut vai tiem pasiem Panzer III, jau ir saprotams ka detalas katram bija savas. Un rezerves dalas nepaseeja visiem vienas un tas pasas. Ka ari visi tie brinumieroci tika raditi tad, kad jau reali bija "suudi vagaa"

0 0 atbildēt