local-stats-pixel fb-conv-api

Nacistiskās Vācijas iespēja 1. daļa49

399 0
399 0 49 Ziņot!
Ieteikt: 000
Spoki.lv logo
Spoki.lv

Komentāri 49

0/2000

Spēcīgi. Tagad var uzdot retorisku jautājumu, kāda diez būtu turpmākā dzīve, ja bomzīgā un atpalikušā PSRS vietā kādu laiku spētu pilnvērtīgi pastāvēt uz eksperimentiem un attīstību tendētais Nacisms. 

17 0 atbildēt

Ha, ha. Ir naivi domāt ka Vācija zaudēja karu. Paskatieties kas šobrīd kontrolē Eiropas ekonomiku un kur ir ``uzvarētāju`` Krievijas ekonomika. Jā, iespējams, ka ģermāņi īstermiņa zaudēja daudzas izcilas lietas, taču cik daudz viņi ir dabūjuši viskautko citu. Un galu galā daudzas tehniskās idejas taču tika realizētas citur pasaulē.

9. maijā uzraksti ``Na Berļin`` ir atrodami uz kādiem automobīļiem? Padomājam un pasmejamies :)

7 0 atbildēt

ļoti daudzkas nacistiem bija pirmajiem. B-2, ko uzbūvēja tikai 1989. gadā, ir pēc nacistu projektiem :)

6 0 atbildēt

Izcili labs raksts.emotion

3 0 atbildēt

Atrodiet un paskatieties šīs dokumentālās filmas sērijas. Ļoti interesanti.

http://natgeotv.com/uk/nazi-megastructures

3 0 atbildēt

Izlasīju abus rakstus, ļoti interesanti (nav svarīgi, kā citi saka , ka pārrakstīti no citiem žurnāliem, ne visi tos lasa, un tāpēc ir spoku portāls, kur var iegūt informāciju). Daudz jaunas informācijas, kuru nojautu, bet nezināju. Paldies, protams +, abiem rakstiem. emotion  emotion 

2 0 atbildēt

Viss jau forši, bet raksts no Ilustrētās Zinātnes.

2 0 atbildēt

žel, ka netika tālak, nebutu mees bijushi zem kumunjagam, bet zem jaukajiem nacistiem... pasu puikām un meičam, gimeniskas saites netruktu, kā šodien un pelnitu labi...

1 0 atbildēt

Nacistu iespējas bija daudz un ļoti reālas.

1) Pirmkārt, bija jāspēj par katru cenu pierunāt Japānu uzbrukt PSRS nevis Amerikai. No padumjās savienības paliktu pāri lupatas.. 

2) Otrkārt, jau 1941. gadā veiksmīgi izmēģināja reaktīvās lidmašīnās, kuras, nezin kāpēc, nesāka ražot sērijveidā. Šādas lidmašīnās pret properllerlidmašīnām būtu neuzveicamas.

3) Kad Eirāzija būtu nolikta uz lāpstiņām, 1946. - 1947. gadā bija jābūt gatavām nacistu atombumbām, kuras bija plānots arī palaist ar V-2 raķetēm no mobilām platformām jūrā. Būtu reāla iespēja nedaudz paslaucīt Amerikas austrumkrastu.

1 0 atbildēt

Karu vacija zaudeja vairaku iemeslu del.Varbut pats galvenais no tiem bija attieksme pret citam tautam.Daudzi kara sakuma sagaidija vaciesus gandriz ka atbrivotajus.Ari Latvija pec padomju okupacijas un visam represijam ar ceribu sagaidija vacu armiju .....ceribu uz valsts atjaunosanu.Tas attiecinams uz visu Baltiju ,Rietumukrainu,pat Baltkrievijas un Krievijas iedzivotaju dalu ,kurai atmina bija mezoniga kolektivizacija un represijas.Te nu Vacijas ,,ARIESU,,politika nospeleja savu lomu. Hitlera ,,recepte,, bija NEZELIBA ...TOTALA NEZELIBA pret ,,mazvertigam tautam,,  kas ari tika plasi pielietota .Atri vien kluva skaidrs ka Hitlers ir vismaz tikpat traks ka Stalins,un sakas partizanu kars.Visur vacu okupetajas teritorijas.Pretosanas kustiba(makii)Francijaa,Garibaldisti Italijaa,Polijas,Cehijas,Dienvidslavijas-visu okupeto Eirpas valstu tautas iesaistijas partizanu karaa ,nerunajot nemaz par,, padomijas,, tautu verienigo partizanu karu. Vacijas sabiedrotie -ASS valstis(italija ,Japana) Somija ,Rumanija.No Spanijas vel ,,zila,,divizija(nekada sakara ar ,,zilajiem,,)  Nav brinums ,ka Vacijai bija karu jazaudee, jo seviski kad kara iesaistijas ASV.   Bet  vareja but pavisam citadi.....              Uzskats ,ka Vacijai nepietika laika,tikai daleji ir pareizs.Ari resursu nepietika,katastrofiski. Un labi vien ir ,ka Vacija nepaspeja pirma ar atombumbu.....                                       

1 0 atbildēt

Žēl gan ka karš neturpinājās vēl kādus pāris mēnešus, tagad dzīvotu daudz attīstītākā un daudz 'tīrākā' pasaulē..

1 0 atbildēt

Dažas reaktīvās lidmašīnais diezvai būtu liela iespēja palīdzēt Fričiem lai uz vaŗetu visu pasuli!

1 0 atbildēt

Jā, un kādi sasniegumi Kosmosa apguvē viņiem bija! Re, ko nozīmē PAREIZA valsts iekārta...

2 1 atbildēt

Ļoti labs raksts. Trekns pluss no manis.Vācieši viennozīmīgi bija tehnoloģiski attīstītāki nekā krievi, munīcija aptrūkās pat uz tiem. Nedomājiet, ka zem kādas impērijas jebkad latviešu tautai klāsies labi. Vajag neatkarīgu Latviju nevis pataisīt sevi par vergu.

1 0 atbildēt

aviācija un raķešu tehnika strauji attīstījās laikā pēc 1. pasaules kara - tajā, kā zināms, lidmašīnām vēl nebija kabīnes un plaši lietoti tika cepelīni. Savi izgudrojumi bija daudzām valstīm, arī PSRS, un Latvijai arī. Karam tuvojoties, aviācija, kā jau karam noderīga lieta, attīstījās ļoti strauji.

0 0 atbildēt
Labäkas ir shield Quinjetes helicarier ucc nekä nacistu mēsli naudas..
0 0 atbildēt
+ interesanti
0 0 atbildēt
Zb! Jacky! Jau kuro reizi no mobilās versija, komentējot pasaka, upps kaut kas nogāja greizi! Forši... Bauda, augstāka Pilotāža....
0 0 atbildēt

hitlers man čomns

0 0 atbildēt
👍
1 1 atbildēt